billboard chart...

14מתן

New member
billboard chart...

במצעד הבילבורד של האלבומים השבוע נכנסה ביונסה הישר למקום הראשון (אריה...) מישל ברנץ' ישר אל המקום השני והסאונדטראק של צ'רליז אנג'לז 2 למקום ה14 (יניב...) אמממממ בסנגלים ביונסה מטפסת לה למקום הראשון ואשנטי למקום הרביעי (לי לי לי לה לה לה) שבוע הבא אני חושב יכנס למצעד הדיסק של אשנטי, מעניין לאיזה מקום הוא יכנס..

Human Nature

New member
לאחד המקומות הגבוהים... |טל| |צלב|

האמריקנים ידועים בשממון המוזיקלי ששולט להם במצעדים.

14מתן

New member
אני מקווה שלראשון...

אבל ביונסה שם ומישל ברנץ' גם מאיימת... אבל בדיסק הראשון היא נשארה 4 שבועות או יותר במקום הראשון אז...

yanivtr

New member
מגיע לה יותר!

זה שיר מדהים! אני לא מבין אותם אם למשל השיר היה פראש, תאמין לי הוא היה להיט הקיץ הז

yanivtr

New member
אני יודע

אני דיברתי על אירופה, שגם פה השיר לא כל כך מצליח

i love gina

New member
איזה שיר? של מישל??

לאחרונה גיליתי שאני אפילו אוהב אותו עוד קצת...... אם ככה זה ימשך, אני עוד עלול לקנות את הדיסק שלה.... שומו שמיים....

OldRedEyes

New member
*ממליצה בחום על הדיסק של מישל*

hotel paper are you happy now? איננו מייצג כלל את האלבום. האלבום הרבה יותר עמוק והכתיבה של מישל ללא ספק התבגרה מאז האלבום האחרון. האלבום הוא מאוד אישי, ומרגישים שמאחורי כל שיר עומד רגש בפני עצמו. ממליצה לכולם להוריד את: Till I Get Over You Empty Handed Breathe (הסינגל הבא) It's You Find Your Way Back Despretaley

M ShadY

New member
הורג אותי המשפט...

"כשכל השקרים שלך נהפכו לאמת שלך, ולי לא אכפת..." או משהו בסגנון. זה משפט דפוק לאללה. אבל שיר ממש יפה, וגם הקליפ.

14מתן

New member
אמרתי !@

"במצעד הבילבורד של האלבומים השבוע נכנסה ביונסה הישר למקום הראשון (אריה...) מישל ברנץ' ישר אל המקום השני והסאונדטראק של צ'רליז אנג'לז 2 למקום ה14 (יניב...)" משפט מחובר שבתוכו 2 משפטים חסרי נשוא

yanivtr

New member
אריה../images/Emo26.gif

יש לי אתר ישראלי, אולי אה מכיר אותו, שזה אתר מוזיקה שמזמינים ממנו דיסקים. באתר יש את כללל הדיסקים!, אין להם שום סיכסוכים וכל השטויות אפילו יש להם סינגלים ויש להם גם כזה מועדון (הצטרפות 40 ש"ח לשנה) שאם אתה מצטרף למועדון אתה מקבל הנחה של עד 20-30 ש"ח לכל דיסק, וזה שווה! במיוחד למי שקונה בתדירות גבוה כמוך קיצר, תבדוק אתה כבר את האתר...

yanivtr

New member
ודרך אגב יש להם את הדיסק של מישל

והם רשמו שזה יבוא מיוחד כנראה שזה לא יגיע לארץ באופן סדיר

Human Nature

New member
זה לא יגיע. |טל| |צלב|

בראנץ' חתומה במאווריק, חברת התקליטים של מדונה, שהיא חברת-בת של "וורנר". "וורנר", כידוע, הפסיקה לעבוד עם "הד ארצי". אגב, יש שמועות שהסכסוך קרוב לפתרון.

למעלה