big brother 4 usa - 10.11.12|ספוילר

LOVEtheMcMAHONS

New member
big brother 4 usa - 10.11.12|ספוילר

וואו...איזה שבוע משוגע. אני ממש מתחיל לאהוב את העונה הזו. מההתחלה הייתי אנטי האלייאנס של ה-7 ובעד האקסים, וכשדיינה הלכה איתם מה זה שמחתי. וג'ון הזו גם תחמנית לא קטנה. נייתן ואלי ממש מגעילים אותי. אז אחרי שנייתן הציל אותה עם הוטו ודייויד עף שלא בצדק, אבל עף ברוח טובה ולדעתי הוא היה צריך להגיע עד הסוף (גם יצא לו זיון, מה רע ?). אליסון זכתה ב-HOH והכל התהפך. הכח נמצא עכשיו בצד של אלי ונייתן. איזה בית מתוח, שנאה אמיתית באוויר, לכלוכים נון-סטופ. כל תחרות חשובה, כי הכל יכול להשתנות בשנייה. אלי מעלה על הבלוק את ג'ון התחמנית ואת דיינה כמובן. מעניין יהיה לראות את הויטו - מי ייזכה ומי ייבחר להשתמש בו. למדתי ככה בינתיים לחבב את אריקה שמההתחלה די שנאתי. וגם את ג'ק. חוץ מאליסון ונייתן כולם בסדר. למרות שאני לא משתגע על רוברט הלאטח הזה, איך הוא עמד כמו בוק בתחרות על האוכל עם צינורות המיים.

Boran

New member
לא מסכים בכלל ../images/Emo58.gif

למדתי לאהוב את רוברט. אמנם אני אוהב את נתן ואלי הרבה פחות ממה שאהבתי אותם בהתחלה, אבל אני עדיין אוהב אותם. ג'ון פשוט דוחה אותי. היא תופסת מעצמה מלכה כשהיא מגעילה, מכוערת, מטומטמת ופשוט גועל נפש להסתכל עליה, היא גם מתנהגת בצורה גרוטסקית כזו. אהבתי את דנה בהתחלה, עד שהיא שמה את הנומיניישנז שלה ואני כבר רוצה היא תעוף. למרות שאני מעדיף שג'ון תעוף. ג'ק כלי, העדפתי שדייויד יעוף על פניו, כי דייויד מצחיק אבל חוץ מזה הוא כלום. ג'ק משעשע, ממש כלי, וחוצמזה- יש סוכן אף בי איי בתכנית מציאות! לא חבל לבזבז את זה שהוא אפילו לא יהיה בג'ורי?

g.o

New member
../images/Emo58.gif

דיינה הזאת פשוט מכוערת ובא לי להקיא ממנה. איך היא העיפה את דיוויד?!! עכשיו סתם משעמםם..

gah

New member
../images/Emo58.gif

אני חייב לציין שבתחילת העונה הזו לא ממש התלהבתי ממנה, בעיקר בגלל שהעונה השלישית הייתה פשוט מדהימה, אבל עכשיו הפכתי להיות כצפוי אוהד מושבע. העונה הזו שונה לגמרי מהעונה הקודמת שבה היו הרבה בריתות אבל מעט ריבים ואהבתי בעצם את כולם. פה יש כמה שאני ממש ממש שונא ואשכרה שתי קבוצות אחת מול השנייה ולא אחת מלוכדת ומגובשת. בכל מקרה, אני כל כך שמח עם מה שאליסון עשתה שהעמידה את השתיים הכי שנואות עלי זו נגד זו. היה לי חבל מאוד על דיוויד שעף כי מאוד אבל מאוד אהבתי אותו, מצד שני אני גם חולה על ג'ק, את אריקה אני אוהב גם כן הרבה יותר מבהתחלה וגם אני די אוהב את אליסון וניית'ן. אם מישהו ישתמש בויטו, אני לא חושב שיש איזשהו ספק שרוברט\ג'י יהפכו להיות מעומדים. בכל מקרה, השנה מי שהוא ה-hoh או יותר נכון מאיזה קבוצה שהוא משנה פי כמה וכמה יותר מבעונה הקודמת.

למעלה