BIENNIAL FLAMENCO

pacobaldi

New member
BIENNIAL FLAMENCO

שלום לכולם אולי מישהו יודע מתי מתקיים הביאנל בסביליה (האם זה השנה?) וגם קצת להסביר על זה תודה רבה

esperanza1

New member
בינאל ....

הבינאל בסביליה מתקיים אחת לשנתיים. ואכן השנה זה קרה, הבינאל ארע בחודש ספטמבר. הצורה הפשוטה ביותר לתאר את הבינאל היא להשוות אותו לפסטיבל ישראל. מדובר בתקופה של חודש אשר בחודש זה מתקיימים מופעי פלמנקו בעיר . מה שבד"כ במהלך השנה מגיעים מופעים לסביליה פעם ב... בבינאל לא חסר הופעות שניתן ללכת ולראות. יש גם את התקופה של טרום הבינאל שגם אז יש המון מופעים. אני אומנם מעולם לא הייתי בבינאל אך ממה ששמעתי יש לי המלצה קטנה בשבילך. אם אתה חובב פלמנקו ופיספסת בינאל ואתה מתכנן נסיעה בקרוב לספרד מומלץ בחום ליסוע בתוקפה של סוף חודש אפריל לפרייה של סביליה כי זו חוויה לא מהעולם הזה. הרחובות הומי אדם משהו שהוא די טיפוסי לסביליה אך בתקופה של הפרייה זה מורגש הרבה יותר וכל היום רק פלמנקו אנשים ברחובות שרים רוקדים גיטרות קחונים הבגדים המסורתיים , ופארק הפרייה עצמו שכל היום פתוח עם אוהלים (קסטות בספרדית) שבהם משמיעים פלמנקו - (הדגש יותר על סביינוס) , ריקודים אלכוהל ורק שמחה... חוויה משגעת לחובבי הפלמנקו ובכלל לתיירים - וזה משהו שבבינאל סיפרו לי שאין אותו - שזה האווירה!!! נ.ב. אם אתה מתכנן כדאי לתכנן מראש כמו לדאוג למקומות לינה מראש כי העיר מפוצצת ואין חדרים, אין מקומות ברכבות לדוגמא ממדריד, והכל הרבה יותר יקר בתקופה הזו. בהצלחה

Zidan de Toledo

New member
מסכים עם הכל ומזכיר..

שיש גם פסטיבל לא פחות מרשים, ושלא נופל ברמתו בחודש מרץ בעיר חרז (jerez de la frontera) , כך שפסטיבלים ואירועים לא חסר, רק לצריך לנסוע..

pacobaldi

New member
../images/Emo24.gifתודה רבה

וואאאוו איזו תשובה מעמיקה תודה רבה על ההשקעה אני נוסע בעוד כשבוע וחצי לספרד וחבל לי שפיספסתי את הבינאל אבל אם את אומרת שיש עוד ארועים כאלה אולי כדאי באמת להישאר שם עד התקופה של הפרייה בסביליה. ושוב פעם תודה רבה.

למעלה