BID FOR POWER

ashkeloni

New member
BID FOR POWER

איך אני מתקין אותו??? ואיך אני מפעיל אותו בקוויק 3???

ashkeloni

New member
הוא יכול לפעול ב-

QUAKE 3 ARENA??? זה יכול לפעול תחת המשחק הזה??? ואם כן אז איך אני מפעיל את המשחק???

gogeta ssj4

New member
תשובה

כדי להפעיל אותו אתה צריך להעתיק את התיקיה של BID FOR POWER לתיקיה של קוויק 3 אחר כך תיכנס לקוויק ותלחץ MOD ותלחץ איפה שרשום BID FOR POWER זה הכל ואם אין לך קוויק אז לא תוכל להפעיל את המשחק

ashkeloni

New member
איך אני מוסיף את המודלים של שחקנים

שהורדתי מהאינטרנט אל המשחק??? יענו-הורדתי את גוקו וטראנקס... עכשיו, איך אני מוסיף אותם לרשימת השחקנים במשחק??? ויש דרך לגרום לבוטים במשחק להיות קצת יותר איטיים???

שאלה דחופה

אני מת על דרגון בול ולפי מה שהבנתי כרגע יש מוד לקוויק 3 בשביל לשחק עם אחד מדרגון בול?? מישהו מוכן להסביר ולתת לי פרטים?? למשל מאיפה להוריד איך להתקין ועם מי אני יכול לשחק??? תודה here, ill show you a stronger fighter than I am. my son- Gohan

ashkeloni

New member
אתה יכול להוריד אותו מהאתר הראשי

של המשחק ואתה גם צריך להוריד את העידכון החדש ביותר לקוויק 3 הנה האתר הראשי של המשחק

ashkeloni

New member
ואת המודלים של הדמויות מ-DBZ

אתה צריך להוריד בנפרד כי יוצרי המוד הוציאו אותם מהמוד כי היוצרים של הסידרה ביקשו מהם להוציא את הדמויות מהמוד אני עכשיו מחפש אתרים שיש בהם מודלים טובים ואז אני אביא לך

חחח.. אני רואה אתה אוהב את המילה

מוד

KeNNy7

New member
יש ביד פור פאוור

עם מליונים דמויות בתוכו לא צריך להוריד אחד אחד

אז אפשר לדעת מאיפה?!

וגם עכשיו שכבר הורדתי במילא את הדמויות איך אני שם אותן? בתור הקובץ pk3 או בתור zip

KeNNy7

New member
תמחק אותם(הדמויות שהורדת)

כי בגרסאות שיש בהם כבר מלא דמויות יש הרבה יותר אני ממליץ לך להוריד אותם בEBFP(הגרסא הכי טובה של ביד פור פאוור) יש כפול דמויות מכל מה שהורדת זה לא שווה תאמין לי ניסיתי

End of Evil

New member
איך מחליפים דמויות במשחק?

אני לא מצליח להחליף דמויות ניסיתי כל דרך אפשרית איך אני עושה את זה?

למעלה