BG-K44' כדאי?

BG-K44' כדאי?

שלום לחברי הפורום. אני הולך לרכוש היום K44 לרכב שלי, לפני ימים אחדים בעת התנעה אחרי תקופה ארוכה שהאוטו לא נסע יותר מידי (עומד למכירה), התגלתה חוסר יכולת לינוק דלק, חוסר ספיקה.(כנראה שיש ג'יפה במערכת ההזרקה) בכל אופן, קראתי במגזין FULL-GAZ על ה-K44 וראיתי שזה תופס יפה לגבי אופנועים ורציתי לדעת אם שווה לשים חצי מיכל של K44 באופנוע? (12 ליטר מיכל). תודה לעונים.

asparagos

New member
יש תוספים עדינים יותר לניקוי

מע' ההזרקה, תנסה אותם קודם.

ולכן אמרתי...

אני אשפוך כמות קטנה למיכל, בכל זאת רק 12 ליטר מיכל ביחס למיכל של אוטו שמגיע ל-60 ליטרים. שליש בקבוק יהיה הגיוני לשפוך, אולי אפילו פחות מזה בשביל לקבל אפקט חיובי?

45degrees

New member
למה להסתבך?

כל כך לנקות מיכלי דלק של אופנועים - אין לך למה להסתבך. בנוסף - גם קרבורטורים של אופנועים לא בעיה לנקות. למה אתה מחפש צרות?

34TK

New member
גלעד מה שלומך?

לדעתי אם לא התנעת הרבה זמן את הרכב כנראה שנשארו משקעים וג'יפה במערכת. לפי דעתי עדיף לפרק את המשאבה ואת האינג'קטורים ולנקות. גם כי אתה מוכר וזה לא יהיה נחמד כשהרכב לא יתניע או יגמגם לקונה. טומי.

סיני 1

New member
לא הכי כדאי לשים בטנק דלק......

החומר עלול לפרק את כל הג'יפה שבמכל דלק ולהוריד אותה לקרבורטורים/מ'ע הזרקה, ולגרום יותר נזק מאשר להועיל, השיטה הטובה ביותר להשתמש בו? היא כאימפוזיה למ'ע דלק, זאת אומרת לתת למנוע לעבוד, ולחבר את החומר עם אימפוזיה לצינור היוצא מהמיכל דלק, או לעשות איזה מעקף,ולחברו לצינור שמגיע למ'ע הזרקה או קרבורטורים, שהמערכת דלק תקבל ת'חומר לא דרך המיכל, זו השיטה הטובה ביותר.

זה לא פורום שקשור לאוטו...

אבל הבעיה כנראה יותר קשורה למערכת החשמל. אחרי ניתוק מצבר (-) וחיבור מחדש, הבעיה נעלמה ל-5 דקות כאילו לא קרה כלום וחזרה שוב. אחרי בדיקה של כמה אופציות, אפשרות שהמחשב ניהול המנוע מזייף או מודול הצתה, בכל מקרה מדובר בבעיה חשמלית ולא כמו שחשבתי בהתחלה כבעיה שנובעת מליכלוך. האוטו יוכנס למוסכניק שבנה לי את האוטו והוא כבר ימצא את הבעיה....לגבי האופנוע, נעשה ניקוי בהזדמנות אחרת.

34TK

New member
מה???? סיני עדיין משוטט חופשי?

תגיד לי מה אני אשכנזי מהקיבוץ ? תזהר אהה...

34TK

New member
לאן לבייצים או לפרצוף?

יותר נכון אם אחותי שחררה לך משהו זה רק 5.56 לבין העיניים ממרחק של לפחות 300 מטר אז אתה בטוח מתבלבל. אולי זה הגיל? אולי זה הריח של התחתוני סבתא שפילחת מהחבל של השכנה ב-1983 כדי לספר לחברה שקיבלת משהו בכלל?

45degrees

New member
תזהר למה אם היא תשמע על זה יהיה

לך חיוך מלאכותי מחורי עופרת במרכז הגוף

סיני 1

New member
אל תדאג 45, עם כל הקשיחות שלה......

היא דיי אוהבת את הקטע שאני אוזק אותה, ונותן לה כאפות בטוסיק עד שאני מתעלף מעייפות........ לך תבין נשים קשוחות.

34TK

New member
חחחח אני מקווה שבפנטזיות

הלא ממומשות שלך יש תרגום לשפת הסימנים כי לא הבנת את הנקרא,כי משלוש מאות מטר אתה אפילו לא תראה מאיפה זה פגע בך.

למעלה