beyond the sea

pusher

New member
beyond the sea

איך זה שתמיד במשהו שסקאלי מאמינה מאלדר לא מאמין ומתי שמאלדר מאמין סקאלי לא מאמינה? אפשר לראות דוגמא מצוינת שמאלדר לא האמין לה ב"התגלויות" וב-beyond the sea" ובאשר לסקאלי...כמעט כל פרקי מיתולוגיה יש דוגמאות בולטות...

Gilliana

New member
זה כדי שיהיה מעניין ../images/Emo13.gif

תארי לך שהם היו מסכימים לגבי הכל? היינו משתעממים...

pusher

New member
יש לך דוגמאות לעוד פרקים ש...

מאלדר לא תמך או לא האמין במה שסקאלי אומרת?

Gilliana

New member
יש דוגמאות לפרקים שזה לא קרה בהם???

הרי הם תמיד חתול ועכבר וסותרים אחד את השני, או שאת מתכוונת לפרקים שבהם הם כביכול החליפו תפקידים?

pusher

New member
אמ..נראה לי שכן...

כן את הפרקים שהם מחליפים תפקידים

Gilliana

New member
טוב, זה באמת לא קרה הרבה

למעט הפעמים שכבר ציינת והיה גם שלב קצרצר שבו מאלדר עבר משבר והחליט פתאום שכל עניין החייזרים לא היה ולא נברא ושמדובר בהטעיה מכוונת מצד הממשלה ודווקא אז סקאלי ניסתה לשכנע אותו שהוא טועה אבל מעבר לזה באמת לא זכורים מקרים של "חילופי זהויות" - עינת בטח תזכור יותר טוב.

איך אפשר לומר

שאני אזכור יותר טוב?? אני? זכרון?? טוב, בעקרון אלה באמת הפרקים היחידים שסקאלי "האמינה" ומאלדר לא אפשר להוסיף את הפרקים שבהם תחושת הבטן של סקאלי לגבי אנשים הייתה טובה משל מאלדר כמו SPACE ו PAPER HEARTS . אבל נתחשב במאלדר כיוון שהוא היה קצת רגיש בפרקים האלו. והיה את CHRISTMAS CAROL שם סקאלי האמינה כי אחותה מתקשרת מהמתים אבל מאלדר לא היה שם וברגע שהוא חזר היא לא דיברה על זה יותר...

Gilliana

New member
אוי נכון! איך שכחתי את...

Christmas Carol - זה הרי היה קלאסי! אמנם לא היה שם מצב של חילופי תפקידים פרופר אבל בהחלט היה מצב של סקאלי "בצד השני".

pusher

New member
שכחתן עוד משהו!!!!!

ב-herrenvolk היה את הקטע שסקאלי הרצתה לסקינר ועוד 2 אנשים..ואחד מהם אמר שזה היה דבר שהם ציפו לשמוע ממאלדר....דרך אגב האנגלית בפרק היתה מאוד קשה אז...מאיפה היא קיבלה את הזריקה שהיה לה ביד?

זה חצי מדויק

כי סקאלי בדקה ואימתה מדעית את מה שהיא אמרה. והיא התייחסה לקטלוג אנשים ע"י הממשלה בלבד ולא הזכירה בקצת חייזרים או על טבעי אחר. כשאמרו לה שזה משהו שחשהו לשמוע ממאלדר הכוונה הייתה לפראנוידיות.

pusher

New member
אויש פיקששתי....

אבל..מאיפה היא קיבלה את הזריקה ביד?

muldercrushed

New member
הזריקה לעצמה??!?!

אוי ווי... גוועלד!! אני לא יכולה אפילו לדמיין את זה!! כשעושים לי בדיקת דם אני צריכה הסחת דעת ממש ממש ממש ממש ממש טובה והיא מזריקה לעצמה!! גיבורה שלי!!!!

muldercrushed

New member
אני יודעת שהיא רופאה...

זו הייתה בושה וחרפה אם לא ידעתי אבל אני עדיין נחרדת מהקטע הזה... והדבר הכי מוזר זה שאני מפחדת ממחטים אבל אני אוהבת ללכת לטיפולי שיניים...

למעלה