Beyond Repair" - 8:11"

bigbadjoe

New member
מישהו יודע

בקטע שקרטר מקיא בשירותים אחרי שהוא רואה את זה שדקר אותו מאיזה שיר היה לקוח קטע המוזיקה ?

mgirl

New member
AWSUME episode!

זה היה מ-ד-ה-י-ם!! כשהילד חיבק את אבי אחרי שהיא סיפרה לו שאמא שלו מתה- בכיתי. וגם כשהוא דיבר עם אמא שלו בחדרמתים, ונתן לה את הציור... כל כך עצוב! ידעתי שסובריקי מגיע... הייתי כל כך מתוחה! ואז, כשהוא הגיע, חיכיתי שקרטר יגלה. היה מדהים. מדהים. איך שהוא הקיא, קטעים!
החלק עם המשחק הוקי- She is so right! (לא קרי, השניה). היא באמת הייתה צריכה לעזוב אותה. מגיע לה! שתצא כבר מהארון כמו שצריך!
הקטע עם רייצ´ל... נו, עצוב. אבל בפרק ש
מארק ימות, הם כבר יסתדרו... אבל החלק הכי טוב, באמת הכי טוב, היה כשאבי נכנסה וראתה את קרטר וסוזן מתנשקים. incoming carby!!

mya 6

New member
מתי..

קאטר הקיא בשירותים.. הוא רק הלך לשתוף את הפנים.. ועוד משהוא..איך קראו לחברה של לוקה שמתה או משהוא כזה...?

Rוית

New member
הפרק היום

היה פרק כזה יפה
במקום לעשות פרק שכל הפרק מתמקד על דמות אחת בלבד (כמו שהיה עם בנטון ומארק) שזה די מציק, התמקדו באבי, אבל היה עוד הרבה סביב, ודעתי זה יצא מצויין! המוזיקה ששמו שרקטר הלך לשירותים להקיא היתה אותה מוזיקה שהיתה כשהוא נדקר (שכביכול היתה מהמסיבה שהיה באי.אר באותו זמן) וזה היה כזה מתאים! זה הדגיש כ"כ איך קרטר הרגיש את כל הדקירה מחדש.. (לדעתי) ואבי כזו חמודה! איך שהיא שמרה על קרטר שלא יראה את פול, איך היא דואגת לו... מענין אבל מה היה כתוב בפתק שקרטר קיבל מאישתו של פול... דרך- אגב, מישהו יודע מה קורה עם לוקה?, כלומר מצידי זה מצויין שילך כבר, אבל אני מניחה שהוא יחזור אחרי השבועיים האלו בסלוביניה או איפה שהוא לא נוסע... ונ.ב קטן-למה לא נותנים עוד 2 שניות לקרדיט של שרי בפתיחה?, חשבתי אולי עכשיו, אחרי שאריק הלך, יהיה יותר זמן לתת לה בקרדיטים, אבל השאירו את זה אותו זמן קצר (אפילו לצ´ן יש יותר זמן-נו טוב, אני יודעת שזה קטנוטי), במקום זה אבל הוסיפו את לוקה הולך לו מהר (אני חושבת שזיהיתי שזה מהפרק שבו היה את היורה בבי"ס- MAYDAY קראו לפרק לא?) טוב, לסיכום-אהבתי את הפרק, רק חבל מה שהולך להיות הלאה עם השכנים של אבי {שהאשה נראתה מאוד נחמדה-איך היא עלתה על היום הולדת של אבי אבל לא הבנתי..) אבל הבעל אכן נראה אדיוט!}

Rוית

New member
אחרי שהוא שטף פנים

הוא בא לצאת ואז הקיא (לא ראו אותו מקיא מן הסתם, אבל הוא הוריד את הראש ואז שמעו רעש שהוא כביכול מקיא) לא זכור לי חברה של לוקה שמתה, אולי התכוונת לאשתו וילדיו שנרצחו במלחמה בWHEREVER IT IS שהוא גר בו (אני כל הזמן שוכחת,
)

eb182

New member
כשראיתי את סובריקי

ידעתי שהוא מוכר לי ולא הבנתי מאיפה עד שאבי אמרה לסוזן מי הוא. היא ידעה שלאבי יש יום הולדת כי היא ראתה גלויה ששלחו לאבי.

mya 6

New member
כשהוא יחזור...

וואי וואי וואי מה יקרה שהוא יחזור אני לא רוצה לפרט כי זה
... אבל פשוט חבל על הזמן.. אני רק מדגישה שבעוד 3 פרקים...זהו זה כול מה שאני מדגישה..אוהבת-מעיין!

star lili

New member
היי, מעיין

את יכולה אולי בכל זאת לפרט? אני רוצה לדעת, לא איכפת לי מ

BLooD SuGaR

New member
אני לא ראיתי..

בוהו בוהו... מישהו יכול לכתוב מה היה? אני הייתי עסוקה בפיגוע שהיה ממש קרוב לבית שלי.. תודה..

המממ

New member
יום יבוא וגם אני אראה את הפרק הזה.

באמת. כשהשידורים החוזרים יגיעו לעונה החדשה ולפרק הזה. ואז אני אוכל לדבר איתכם בעניין הזה הרבה!

guy15

New member
באמת פרק טוב

אבל הקטע עם רייצ´ל היה הכי מוזר... i´m smoking, i´m on drugs, and i´m having sex! with boys! a lot of boys! and you know why? ´cause i´m the school´s slut!! מה קרה לילדה הקטנה והחמודה שהיתה בעונות המוקדמות של אי.אר?

היה פרק מדהים!!!

כל כך הרבה התרחשויות... אז ככה... דוקטור ג´ינג מיי צ´ו חזרה לביקור... היא הייתה עם קרטר בקניון וסיפרה לו ש... היא חזרה ל´דוג מגוס´ ושאלה את המלצרית אם היא זוכרת שהם התקשרו לקרי (איך קוראים למה שעושים לאיתורית? היתקשרו? ציפצפו? ). המלצרית אמרה לה שהיא זוכרת שקרי באה למחרת כי היא שכחה את האיתורית שלה בשירותים. קרטר אמר לה שהיא משוגעת, והיא אמרה שאולי היא תחזור למחוזי. היא גם הביעה געגועים לתינוק שלה. היה מרגש! לאבי היה יום הולדת, ואף אחד חוץ מאמא שלה לא זכר.
לקרטר. היה איזה ילד בבית חולים שאמא שלו מתה, ואבי טיפלה בו. זו היחיתה הזדמנות להזכיר לנו שאבי עשתה הפלה. אבי ראתה את סוזן וקרטר מתנשקים. שחכתי איך קוראים לו... זה שדקר את קרטר... הגיע לבית החולים כי הוא ניפצע. אבי ראתה אותו ורצתה להעף אותו
אבל סוזן רצתה להשאיר אותו, וחשבה שהם יוכלו להסתיר אותו מקרטר. קרטר ראה אותו במסדרון, ושמע שההוא עובד בבניין משרדים, וראה את אישתו והתינוקת שלו, מה שגרם לו לרוץ לשירותים ולהקיא. מארק מצא מצית במכנסיים של רייצ´ל, והחליט לחטט לה בחדר ולבדוק אם היא לוקחת סמים. היא תפסה אותו, התעצבנה, והשמיעה את הציטוט שהוזכר מעלי. קרטר צעק על אמא שלו בגגל שהיא לו הייתה לו האמא שהוא היה צריך. היא אמרה לו שהיא לא עוזבת את האחוזה, והוא התעצבן. הכבאית זרקה את קרי כי היא התביישה שסוזן ומליק יראו אותם ביחד. מגיע לקרי! הפרק נגמר שאבי שתתה בירה עם השכנה... פרק מדהים. מ-ד-ה-י-ם!

~*~gaL

New member
Beyond Repair" - 8:11"

נתחיל מהנקודה הברורה - פרק מדהים. ואיך לא? כל הזמן אבי אבי, קרטר, אבי, קרטר, אבי אבי אבי.. :) ממש מיועד לי.. אז כמובן - נתחיל עם אבי.. יומולדת נוראי. יש מילים "יותר טובות" לתאר את זה? פשוט נוראי. הוא התחיל טוב בזה שאמא שלה התקשרה, ואז הוא פשוט התדרדר. שמתם לב איך שאלו את לוקה מה התאריך והוא ענה "ה-10" ואבי הסתכלה עליו במבט כ"כ נעלב? וקרטר.. לקרטר היה יותר מדי על הראש.. אז אולי אפשר לסלוח לו.. איך שמחתי כשקרטר אמר לאבי שהקשר שלו עם סוזן זה יותר ידידות (HA!), ואיך צחקתי כשהיא ענתה לו "אף פעם לא ראיתי אותך מנשק את פרנק ככה.." חיחי. מסכן גלאנט.. את כל העצבים שלה היא הוציאה עליו.. טוב, אני בטוחה שהוא יבין :) הילד היה מאד חמוד.. הרגשתי שאני פשוט הולכת לבכות בקטע שהוא התחיל לרוץ ולקרוא לאמא שלו.. ועוד קטע יפה היה הקטע עם הציור וכשהוא אמר לאבי שהוא רוצה להשאר איתה.. ולוקה הולך.. באמת לא יזיק לו להעלם קצת.. אני מודה. קרטר.. וווווווא-אווו. נוח פשוט.. מגיע לו אמי!! איזו צמרמורת עברה בי כשהוא שמע את הקול של פול! המבט שלו היה כ"כ מלא עומק.. איך אבי ניסתה להגן עליו (לסגור את התריסים, למחוק את השם של פול מהלוח.. או בכלל להעיף את פול), ואיך סוזן הייתה קרה לעניין הזה. גם כן "חברה".. נו בטח, היא לא הייתה שם כשזה קרה, היא לא עזרה לקרטר בתקופה הקשה שלו. מי עזרה לו? -- אה כן, אבי. התעצבנתי כשהשוטר, או הרופא, או מי שזה לא היה, אמר לאבי וסוזן שפול צריך לקבל יחס של כבוד.. נו באמת! עוד רגע שמצריך אמי לנוח בפרק הזה - השיחה שלו עם אמא שלו.. זה היה פשוט מדהים.. גם שם עברה בי צמרמורת.. ("You were the same place that you´ve been my entire life, you were somewhere else!" ; "No! I´m blaming you for not being my mother! Bobby died, and I lost a mother.") מארק ורייצ´ל.. האם רייצ´ל משקרת לדעתכם? האם הקונדומים באמת מביה"ס? והאם מארק עשה לנכון שהוא חיטט לה בחפצים? לשאלה הראשונה קשה לי לענות.. אבל לדעתי מארק היה צריך לדבר עם רייצ´ל לפני.. כלומר, אני יודעת שהייתי נורא עצבנית אם מישהו היה נוגע לי בחפצים. מצד שני, היא יכולה להגיד לו שזה לא שלה ולהחביא את הסיגריות האחרות שלה אח"כ למקרה שהוא יחפש.. אז בעצם גם פה דיי קשה להחליט.. אז אני אסכם את הכל: וואו. Episode written by Jack Orman and R. Scott Gemmill Directed by Alan J. Levi

באמת אמי!

ואלו בדיוק היו המילים שלי... וואו! אתמול כשראיתי את הפרק ממש הרגשתי שאני אוהבת את קרטר!!! אף פעם לא אבתי אותו כל כך... תמיד האהובים עלי היו מארק ואליזבת, ואחר כך רומנו, קרטר ואבי. אבל אתמול ממש הרגשתי שקרטר הדמות האהובה עלי. הוא כ-ז-ה חמוד. אולי זה היה בגלל שראו את אליזבת לשתי שניות, ומארק קצת עיצבן. אני חושבת שהוא עשה טעות שהוא חיטט לבת שלו בחפצים. זה רק ידרדר עוד יותר את היחסים הקלוקלים שלהם... זה כל כך לא מגיע לו... הוא כזה מתוק.

למעלה