Beyonce - b'day

DonDon04

New member
"אור ירוק" נשמע מדהים!

הנפטונס עשו אחלה עבודה ב30 שניות האלה. אומרים גם שזה יהיה הסינגל השלישי שייצא מהאלבום. ואם דלפו 30 שניות מהאלבום,אז זה אומר שהאלבום צריך לדלוף עוד כמה שעות לא?? *מתחיל לפנות מקום במחשב * ותודה!!

DonDon04

New member
נוווו מתי כבר האלבום ידלוף???

נמאס לי לחכות!!

dor307

New member
השבוע ג'סטין דולף

אז רובי וסיזר סיסטרס,ורק אז היא...

DesertRose7

New member
OMG

ביונסה הולכת לעשות קאוור לשיר של ויקטוריה בקהאם
לאן הגענו?!

dor307

New member
וזאת באלדה!

באלדה של ויקטוריה אדאמס,חלום של כל דיווה.

DonDon04

New member
עוד 4 שירים דלפו!!! YAY!!

Freakum Dress פשוט מדהים! יש לו קצב משגע! מזכיר לי קצת את Sign Me Up של ני יו. מחכה כבר שGreen Loght בהפקת נפטונס ידלוף!!

dor307

New member
5 למה 4?

הפתיחה של FD חמודה! כל האלבום הזה מלא באמנוני נשים..אני כ"כ רואה עשרות ילדות בנות 16 באות משום מקום לרקוד לשירים האלו בכלל אחלה אלבום לרקוד לו,אני אוהב שגם היא וג'סטין וגם פרג'י כנראה עושים אלבומים שהרוב זה שירי דאנס יותר,2 בלדות באלבום זה מספיק! הרבה יותר כיף שירים קיצבים! ואני לא מבין למה DV היה הסינגל הראשון,השיר הכי חלש בנתיים

DonDon04

New member
ה-5 זה עם Get Me Bodied??

כי זה האחרון שדלף. ויש גם לשיר הזה גרסה מורחב,אז רוב הסיכוים שזה יהיה סינגל עתידי.למרות שהשיר לא משהו.

dor307

New member
יאפ

ועכשיו יש את Resentment באינטרנט אבל היא מדברת על זה רק גרין לאיטס שלך לא דולף..

DonDon04

New member
כל האלבום כבר דלף!!!

אחרי חרישה מאסיבית של כמעט שעה וחצי ששעמתי את כל השירים הגעתי למסקנה שהשירים הכי חזקיים באלבום הם Freakum Dress, Irreplaceable וRTA.GREEN LIGHT אהובי בינתיים מאוד מאכזב. ממש לא אהבתי.

DonDon04

New member
סעמק התבלגן כאן

השירים הכי חזקיים באלבום הם Freakum Dress,Irreplaceable וRTA.

האלבום דלף והוא ענקקק!!!!

פשוט שיחקה אותה!!! ריץ' האירסון פשוט גאון מוזיקלי אני חולה על ההפקות הפאנקיות שלו... שוגה מאמא ענק..., הייתי עושה רשימת פייבורטיטים אבל כל האלבום פשוט ענקקק!!!!!! התלהבתי רצח מביונסה, שיחקה אותה!

dor307

New member
אין אפס

עובדים עם מפיקים טובים ומשוררים טובים-יוצאים שירים טובים

למעלה