"Between The Lines"

AeroTom

New member
"Between The Lines"

גיא העלה משהו כזה פעם בפורום של הקרואוז. נראה לי יהיה נחמד לעשות את זה גם כאן. קראתי על זה "בין השורות", כי מדובר פה על הדברים הקטנים האלה בהופעות הלהקה שכולנו אוהבים, או מצפים להם תמיד, או מעלים בנו חיוך. אז מה שאנחנו עושים כאן זה להעלות את כל הדברים הקטנים בהופעות של הלהקה שאתם אוהבים ושלדעתם מגיע להם אזכור. אני אתחיל עם כמה וכמה דברים שחשבתי עליהם. שימו לב שאלו כל מיני פרטים רק בהופעות של הלהקה. אתם מוזמנים להמשיך עם דברים משלכם. התחלתי עם 12 כאלה משלי. הדברים שאנחנו אוהבים בהופעות הלהקה: 1. כל פעם שסטיבן משתמש במפוחית. אפילו אם זה בפעם ה-80,000 של Cryin... 2. כל פעם שסטיבן מגיע למיקרופון ומתחיל את לספר סיפור הקדמה שיוביל ל-Movin' Out או Rattlesnake Shake. 3. כל פעם שבראד עושה סולו. 4. כשטום מתחיל את הריף של הבאס של Sweet Emotion. 5. כל פעם שג'ו ניגש למיקרופון. 6. כל פעם שג'ו מתחיל את הצלילים הראשונים של Draw The Line וכל מה שהוא עושה עם הגיטרה עד הסוף של השיר. 7. כל פעם שג'ו עושה משהו... 8. כל פעם שהלהקה מבצעת את: One Way Street Milkcow Blues No More No More 9. כשהלהקה מבצעת כל דבר מ-Get Your Wings. 10. כשבראד מתחיל את הריף של Last Child. 11. כשכל הלהקה מתגודדת סביב ג'ואי ורואים איך כולם נהנים אחד מהשני וממה שיוצא להם. טוב נו - כל פעם שהלהקה מבצעת את Rats In The Cellar... 12. כל פעם שסטיבן שואל את הקהל אם הם רוצים לשמוע את ה-Old Shit.

AeroTom

New member
../images/Emo208.gif

תוסיפו קצת, תגיבו, תשתתפו...ממש חבל שעולים דברים על הלהקה בפורום ואנשים פה לא משתתפים. במיוחד כשמנסים להחיות כאן כמה שיותר...

בָלבָל

New member
כתבת כל מה שאני יכולה לחשוב עליו..

או מעבר... סורי.. היית צריך להסתפק ב3 דברים ולהשאיר לנו דברים לכתוב :)

AeroTom

New member
כתבתי דברים שעושים את זה לי

כל אחד מוזמן להוסיף עוד פרט כזה נחמד על מה שהוא אוהב בהופעות הלהקה. הדברים האלה שתמיד מעלים חיוף או מצפים להם או מייחדים את הלהקה הזאת על הבמה. אפשר למצוא עוד...כל אחד מוזמן להגיב על משהו או להוסיף גם כל פרט שבא לו. העיקר שתהיה השתתפות.

בָלבָל

New member
טוב יש לי רעיון אחד

בהנחה שאני נמצאת ליד הcatwalk ... וסטיבן מתכופף אלי ונותן יחס אישית כלשהו

SaintJohn

New member
מסכים עם כל מה שכתבת, ומוסיף עוד 2

כשהקהל משתף פעולה עם ה"הפעלות" (נשמע כמו קייטנה
) של סטיבן וכשגם שאר חברי הלהקה נותנים שואו כלשהו ולא רק סטיבן וקצת ג'ו, אפילו אם זה רק כמה תנועות בודדות.

AeroSlash

New member
כשסטיבן ניגד לג'ואי

כשסטיבן מחבק את ג'ו וג'ו מנסה לשיר. כשסטיבן רוק את ריקו ה-WTW. כשסטיבן לוקח את הרמקול ב-JPP. כשסטיבן מתחיל להגיד הקדמות שונות ומשונות לכל מיני שירים. כשסטיבן פשוט מדבר בזמן ההופעה. אבל בלי קשר לזה, כשסטיבן לוקח מפוחית זה כבר משהו שקשה לתאר
.

למעלה