Betrayed
+ הצעה

Betrayed../images/Emo14.gif + הצעה

ערב לא כל כך טוב, כאשר מתברר שהחשדות נכונים, השקרים מתגלים. 3 שנים אני מדחיק ולבסוף האמת מתפוצצת בפרצוף. לא אספר עכשיו את כל הסיפור, הוא מתיש ודי עצוב, ולא מסתמן האפי אנד. מה שהייתי רוצה עכשיו זה מישהי נחמדה ורגישה במצב דומה, או סתם מזדהה להתנחם ביחד- ולהראות להם. אם את קיימת פני אלי [email protected] אני בן 39, חכם (כך חשבתי לפחות), נחמד נאה (וצנוע) ואל תטיפו לי על ייעוץ, על להתקרב וכו´ הכל נוסה ואולי יסופר בהזדמנות. הרבה אושר לכולנו עד כמה שאפשר.

ברונטית

New member
צרת רבים - חצי נחמה?

או אולי צרת רבים - נחמת טיפשים? האם אתה באמת חושב שתוכל להתנחם בזרועותיה של אשה נשואה שחוותה את החוויה כמוך את חווית הבגידה??? אתה מעיד על עצמך שהחשדות מקוננות בך זמן רב, וכפי שנהוג לומר "כאשר יגורתי - בא לי"... למרות זאת, אתה נשמע נסער מאד מגילוי האמת, ובצדק. זו חוויה קשה לגלות שלבת זוגך יש חיים אחרים מחוץ למעגל המשפחתי. לכן, נראה לי שההודעה הזאת באה מתוך מקום של חוסר אונים. יש לך כמה אפשרויות: 1. לנסות לשקם את חיי המשפחה שלך. 2. להשלים עם המצב הקיים, ולפתח לך קשר מקביל, ו"להראות לה". 3. לקום ולעשות מעשה. הפתרון אינו בחלוקת הכאב, לא בניחומים בזרועות האחרת, ולא בנקמה, (וזה המקום ממנו אתה פועל ברגע זה). עליך לתת לעצמך את הזמן ליישב את הדברים בינך ובין עצמך, ולהחליט על צעדיך מתוך מחשבה, ולא מתוך האימפולס (הטבעי) ממנו אתה פועל עכשיו. על פניו, נראה שאתה מאד מאד פגוע, ואינך רוצה לשמוע, כרגע, על שום דרך להידברות במטרה לשיקום. וככל שיעברו הימים, והפגיעה תאבד מ"טריותה", תהיה מסוגל להגיע להחלטה הנכונה ביותר עבורך. וגם אם האגו הגברי שלך זקוק לחיזוקים - אינך צריך לחפש "אחות לצרה". להיפך - אתה זקוק למישהי שתעלה לך את המורל, ולא תסחוב אותך אחרי הכאב שלה. מאחלת לך כמה שפחות כאב, שיהיה לך יום נפלא.

ברונטית יקרה

כל, או לפחות רב, דברייך אמת היא. עדיין מבחינתי יש פנטזיה כזאת לא בתור נקמה יותר לחיזוק ולתמיכה. אם קיימת מישהי כזאת- ייתכן שנוכל לעזור אחד לשניה. זה כל מה שניסיתי לעשות. תודה על העידוד ובהצלחה לכולנו. PS מבחינתי אין התנגדות להידברות, להיפך אך כרגע מבחינתה היא לא מסוגלת/ רוצה לנתק את הקשר עם "ההוא". כך שהמצב הוא לא שהיא מנסה לפייס אותי אלא להיפך. לילה טוב.

למעלה