Bestsellers in MP3 Downloads

צנואי

New member
"הוא לא מעריץ מהסוג שיגיד "אמן" " רק כשזה

נוגע לאדם. כי כשזה נוגע לקריס ואליסון הוא גם עיור וגם חירש. ככה שאני ממש לא מסכימה עם מה שרשמת.

lama ken

New member
אבל התכוונתי ורשמתי במפורש

הוא לא מעריץ מהסוג שיגיד "אמן" לכל דבר שאדם יעשה לא דיברתי על הערצתו לאחרים, ומותר לו מבחינתי להיות מעריץ שרוף של אנשים אחרים (כמו לכל אחד). זה לא הופך אותו לאויב של אדם וזה לא גורע מכך שגם את אדם הוא אוהב ותומך בו. אני קצת מבינה אבל לא מזדהה עם הגישה שאו שאתה מעריץ את אדם הערצה עיוורת ויותר מכל אחד אחר בעולם - או שאתה "נגדנו". לא הכל שחור ולבן. אני דווקא אוהבת גם לשמוע דיעות של אנשים שתומכים בו שהם לא בהכרח מעריצים שפוטים כמוני, אלא מפוכחים ואוביקטיביים יותר. האמת שמאנשים כאלו אני אוהבת לקרוא מחמאות על אדם אפילו יותר מאשר מהכותבים והמראיינים (מראיינות בעיקר) שזה שקוף שהם מטורפים עליו ונמרחים עליו.

צנואי

New member
הענין הוא שאם הוא היה אובייקטיבי לגבי כולם

אז באמת הייתי מעריכה את דעותיו. אבל בגלל שהוא לא, הדעות שלו שוות בעיני כקליפת השום. אני בכלל לא מאמינה בגישה של אהבה עיוורת למרות שבנוגע לאדם אני חייבת להתוודות שאני די פועלת לפיה כי הוא פשוט מקסים, קשה לי שלא. אבל יש דברים שנכון הם לא היו טובים, כמו ההופעה ב AMA לא לגמרי אבל חלקים ממנה היו ממש גרועים. סלזק קטל אותו בלי רחמים. אם הוא היה תומך בו ואפילו במעט הוא היה כותב את הדברים בצורה יותר עדינה, ככה אני לפחות מאמינה שיש דרך וגישה גם לכתוב דברים לא טובים, במיוחד שעשו על הבחור המסכן אמבוש מיד לאחר ההופעה וגם במיוחד שהוא עצמו הבין שההופעה לא היתה שיא ההצלחה אז לא צריך לזרות מלח על פצעים בעיקר אם זה בא ממשהו כמו שרשמת למעלה שמעריך ותומך בו. זו דעתי.

lama ken

New member
נצטרך להסכים שלא להסכים ../images/Emo13.gif

אני לא משווה את אהבתו לאדם לאחרים ולא מפריע שיש כאלו שהוא מעריץ יותר שרוף שלהם. אני יודעת שהוא אוהב את אדם כי קראתי המון דברים שהוא כתב ומצאתי בהם המון הערצה ותמיכה כלפיו. היו גם דברים שהוא לא אהב והוא כתב את זה, וזה גם בסדר מבחינתי (למרות שכמובן לא שמחתי לקרוא אותם, אבל לא היתה בהם בעיני שום רשעות או כתיבה לא לעניין). אבל אני מבינה איך שאת מרגישה, תאמיני לי.

צנואי

New member
אני מסכימה שלא להסכים אני רק חייבת להבהיר

משהו אחרון. אני לא משווה את ה"אהבה" שלו לאדם לאחרים, כי האחרים לא מענינים אותי. אני רק אומרת שאם הוא לא יודע להיות אובייקטיבי גם כשזה נוגע לאחרים אז הדעות שלו לא נחשבות בעיני. זה הכל. עכשיו אפשר לחזור ללהסכים שלא להסכים.

heart1soul

New member
חחח זה הזכיר לי שאדם אמר שהוא ודני(זוכרים

אותו??) הסכימו לא להסכים:)

mayarel

New member
כן זה מישהו שאני מעדיפה באמת לא לזכור

בניגוד למייקל שהיה באמת מקסים בכל מה שהוא אמר על אדם.

את ממש צודקת..כל הזמן שולחים לי עוד כתבות

זה לא נגמר...תיראי את התמונה שלהם בצד שמאל של הכתבה,שמת לב להבעת הפנים של אדם?כל הזמן אמרתי שהוא היה בקריזה או עצבני,טומי הקטן ,אני חושבת שהוא היה בשוק ושוב לא היתה לו הרבה ברירה,הבוס "אכל"אותו...

VIOLENCE IS OK BUT NOT SEXUALITY..

אהבתי את התגובה של מי שפירסם את זה...כתבו ש-ABC אחרי הביטול של אדם שכרו את מי ולא אחר כריס בראון...חחחחחחח ממש ה"ילד הטוב"...בחור שהיכה בחורה כמעט עד מוות...אתן מבינות כמה הם דפוקים??טוב מאוד עכשיו יורדים עליהם על זה...מפגרים ברמות

heart1soul

New member
כן קראתי את זה זה כל כך מטומטם מצידם

צריך להחרים אותם איזה מין מסר הם שולחים? פשוט בושה

lama ken

New member
ברצינות???????

אני בשוק שבכלל עוד יש אנשים בתקשורת שמוכנים לראיין את כריס בראון!! בושה להם!!

InbarKiii

New member
גועל נפש פשוט.

ברור שזה בסדר. אבל נשיקה [שתכלס,אם היא הייתה בין שתי בחורות אף אחד לא היה מצנזר כלום] גורמת לביטול הופעה של בנאדם מוכשר,מקסים והגון כלכך. איך יש אנשים כלכך מטומטמים בעולם?

למעלה