Best of Kurt Krist and Dave

MilkShack

New member
Best of Kurt Krist and Dave

השלישייה המופלאת שבגללה כולנו הגענו לכאן (לפחות רובנו). קורט הוא מלחין נהדר, דייב הוא מתופף ענק, וקריסט הוא בסיסט טוב עם לא מעט הברקות מצוינות. הייתי רוצה לראות מה כל אחד ואחת מכם הכי אהב מהם, מכל אחד מהם. זה פשוט יתבצע כך :
Kurt Cobain הלחן הכי טוב : המילים הטובות ביותר : הסולו הטוב ביותר : האלבום בו עשה עבודה הכי טובה : קורט בעיניי הוא :
Dave Grohl התיפוף הכי טוב : האלבום בו עשה עבודה הכי טובה : דייב בעיניי הוא :
Krist Novoselic הביסבוס הכי טוב : האלבום בו עשה עבודה הכי טובה : קריסט בעיניי הוא :

Queen for a day

New member
מגניבבבבבבבב

Kurt Cobain הלחן הכי טוב : וווהוו.. אממ, למרות שיש להם המון קאברים.. נראה לי ש-Hairspray queen, לחן מטורף המילים הטובות ביותר : All apologieas ו-Heart shaped box [כן, אול אפולוג'יס זה קאבר.. אבל יש לו אחלה מילים.] הסולו הטוב ביותר : נמ האלבום בו עשה עבודה הכי טובה : איןן יוטרו
! קורט בעיניי הוא : אמן נפלא, השאיר צלקת בעולם הרוק. Dave Grohl התיפוף הכי טוב : אמממממממממ BREED? האלבום בו עשה עבודה הכי טובה : נברמיינד דייב בעיניי הוא : מתופף באן זונה, חרא של סולן, גיטריסט לא משו.. Krist Novoselic הביסבוס הכי טוב : Love buzz ו-The man who sold the world, יש שם ת'ריפים הכי מעניינים האלבום בו עשה עבודה הכי טובה : נממ אין יוטרו? קריסט בעיניי הוא: סטלן

תשובות:

Kurt Cobain הלחן הכי טוב : Heart Shaped Box, Serve The Servants המילים הטובות ביותר : Heart Shaped Box, Drain You, Dumb, All Apologies הסולו הטוב ביותר : Serva The Servants האלבום בו עשה עבודה הכי טובה : In Utero קורט בעיניי הוא : קורט Dave Grohl התיפוף הכי טוב : Scentless Apprentice כמובן האלבום בו עשה עבודה הכי טובה : In Utero דייב בעיניי הוא : דייב Krist Novoselic הביסבוס הכי טוב : Lounge Act, Love Buzz, In Bloom האלבום בו עשה עבודה הכי טובה : Nevermind קריסט בעיניי הוא : כריסט

TairAtias

New member
הממ

Kurt Cobain הלחן הכי טוב : all apologies המילים הטובות ביותר : dumb הסולו הטוב ביותר : המ יש הרבה האלבום בו עשה עבודה הכי טובה : אני מת על in utero קורט בעיניי הוא : גאון Dave Grohl התיפוף הכי טוב : all apologies האלבום בו עשה עבודה הכי טובה : כולם דייב בעיניי הוא : Krist Novoselic הביסבוס הכי טוב : וואו המון האלבום בו עשה עבודה הכי טובה : כולם קריסט בעיניי הוא :

למעלה