Best Of June Mixtape

חולוני

New member
Best Of June Mixtape

בעקבות הטיסה שלי לחו"ל ב-26 לחודש (חוזר ב-6 ביולי, יום לפני ההופעה של איגי פופ והסטוג'ס בארץ), אני נאלץ להקדים את פרסום המיקסטייפ לשבוע לפני סוף החודש, עמכם סליחה. כרגיל, קבלו את מיטב השירים שאהבתי החודש - כאן הטראקליסט: 1. רונית ראסטה - הקיץ בא (הפקה של סאבו וקוטי מסוליקו) 2. Terry Poison - Ballroom 3. Chungking - Itch & Scratch (הפקה של ריצ'ארד X) 4. Dragonette - Black Limousine 5. Kate Nash - Foundations (Metronomy Remix) 6. Mutya Buena & Amy Winehouse - B-Boy Baby 7. Mark Ronson Feat. Lily Allen & Busta Rhymes - Oh My God (Remix) 8. M.I.A - Come Around (DJ ELIesoc Remix) 9. Yo Majesty - Club Action (Chris Bagraiders Sailing to Baltimore Edit) 10. The White Stripes - Conquest 11. Gogol Bordello - American Wedding 12. Jack Penate - Torn On The Platform 13. Blood Red Shoes - Its Getting Boring By The Sea 14. Talib Kweli - Hostile Gospel (הפקה של ג'אסט בלייז) אתם מוזמנים להגיב.

volatile

New member
יש פה כמה דברים שנשמעים לי מעניינים למדי

Yo Majesty - Club Action (Chris Bagraiders Sailing to Baltimore Edit) M.I.A - Come Around (DJ ELIesoc Remix) Mutya Buena & Amy Winehouse - B-Boy Baby איימי וויינהאוס עם האקס שוגה בייב נשמע מעניין במיוחד תודה חולוני :)

kraz11

New member
אני דווקא...

בדיסק של גוגול הכי אהבתי את אלכוהול אבל זאת בחירה קשה כי רוב הדיסק שירים מעולים

חולוני

New member
אהבתי את כל השירים באלבום.

היה קשה לבחור. אבל "אלכוהול" בהחלט אחד הגדולים. :)

hcsneB

New member
השירים האהובים עלי באלבום-

Alcohol American Wedding Wonderlust King Ultimate Tribal Connection Forces of Victory Dub the Frequencies of Love

חולוני

New member
בהחלט שירים מצוינים אחד אחד.

אהבתי מאוד גם את שיר הנושא Super Taranta! ואת My Strange Uncles From Abroad. מה שעוד לא החלטתי זה איזה אלבום יותר טוב, החדש או Gypsy Punks? שמעת כבר את המיקסטייפ?

hcsneB

New member
לדעתי החדש זה השיא שלהם

ולא, אני לא ממש מת על הקונספט הזה של מיקסטייפים... מעייף אותי אבל סחתיין על ההשקעה

1uLtRaSoNiC1

New member
../images/Emo31.gif יותר אהבתי את ג'יפסי פאנקס

למרות שהחדש הוא אחד מאלבומי השנה

חולוני

New member
לדעתי הם פחות או יותר באותה רמה.

רק מה שחסר בחדש זה איזה המנון ברמה של Start Wearing Purple ואז החדש היה אפילו יותר טוב. ואתה שמעת את המיקסטייפ?

1uLtRaSoNiC1

New member
סארט וורינג פרפל הוא לא הכי טוב בג'יפסי פאנקס

ושמעתי את המיקסטייפ...היה אחלה! ממה שלא הכרתי קייט נאש הכי תפסה לי את האוזן. הייתי שם את איקי ת'אמפ של הסטרייפס...למרות שהוא מוכר יותר הוא פשוט אדיר לדעתי

חולוני

New member
הוא ההמנון הכי גדול שלהם.

ו-Conquest הוא השיר הכי אהוב עלי בסטרייפס החדש ובכלל הוא אחד השירים הכי טובים ויצירתיים שלהם בקריירה, הוא נשמע מתאים פרפקט לפסקול של טרנטינו. מה עם שאר השירים? מה עוד אהבת?

omerr8

New member
מזה החרא הזה

לפני שנה טסתי לניו-יורק וקניתי דיסק של דוג פאונד. משום מה החנות החליטה לתת לי את הדיסק של גוגול, כששאלתי מזה הם אמרו לי שזה Pאנק צועני(WTF?!). עד אז לא הוצאתי את הדיסק הזה מהניילון אפילו והוא שוכב באותו מקום. אז מישהו יכול להסביר לי מזה הדבר המוזר הזה בתוך הקופסה הצהובה?

למעלה