Best Of January 2007 Mixtape

חולוני

New member
Best Of January 2007 Mixtape

הכנתי לעצמי אוסף של שירים שאהבתי החודש ואני רוצה שגם אתם תשמעו אותו, אז כנסו לכאן תורידו, תשמעו ותגיבו. הטראקליסט: 1. The Pack - Vans 2. Mark Ronson - Toxic 3. Just Jack - Disco Friends 4. Timbaland feat. Nelly Furtado & Justin Timberlake - Give It To Me 5. Plastic Little feat. Amanda Blank & DJ LowBudget - Bum Rush The Set 6. Busta Rhymes - I'm Just Getting Warm 7. Mika - Relax, Take It Easy 8. Jamie T - If You Got The Money 9. Of Montreal - She's a Rejector 10. The Shins - Phantom Limb 11. Justin Timberlake - My Love (Diplo Remix) 12. Klaxons - Atlantis To Interzone (Metronomy Remix) 13. Sophie Ellis Bextor - Catch You 14. Epic Man & Plan B - More Is Enough 15. Clipse feat. Bilal - Nightmares

KarenTheGoddess

New member
אני מקשיבה.

בנתיים הקפצה

hcsneB

New member
מהחדש של מונטריאול

יותר אהבתי דווקא את Suffer for Fashion, שיר קלאסי משמיעה ראשונה

חולוני

New member
אהבתי את כל האלבום.

היה קשה לי לבחור שיר אחד, אבל She's a Rejector נשמע לי הכי להיטי. והורדת את האוסף?

KarenTheGoddess

New member
הגדרת נכון

יותר מדי להיטי. יותר מדי הייפי/קופצני/איךש לא תגדירו את זה בשבילי. הרימיקס של דילפו רע במיוחד אבל באסטה ואפיק ופלאן מצילים. 'שמתי וואנס אבל הם נראים כמו סניקרס'?! רחמנות! D=

חולוני

New member
מה לעשות, אני אוהב להיטים.

ומה עם שאר השירים? והביט של Vans הוא אחד הביטים הגדולים של 2006. שומעים את ההשפעה של הנפטונז.

אפרופו נפטונז... מישהו שמע את

ההפקות שלהם בחדש של גוון סטפאני? אם כן, אז הם חזרו לעצמם או שעדיין הם עושים שטויות?

אני אנצל את ההזדמנות להגיד

שאני חושב שזה בזיון שפארל מועמד לאלבום השנה בראפ בגראמי... זה רק מוכיח שהכל שם זה קומבינות...

חולוני

New member
שמעתי

לא משהו יותר מדי מלהיב. הביט שהכי אהבתי זה של Breakin' Up. גם Orange County Girl חביב, לייד-בקי כזה. עדיף תשמע את ההפקות באלבום החדש של הקליפס, שם הם באמת הפציצו.

שמעתי שהחדש של קליפס קטלני

אני באמת צריך כבר לשמוע אותו... וההפקות האחרות בחדש של גוון? היא ספגה יותר מדיי ביקורות גרועות, והבחורה יודעת מה היא עושה, אז נשמע לי מוזר שהאלבום שלה לא משהו...

חולוני

New member
השיר הכי טוב באלבום של גוון

זה Early Winter שהפיק נלי הופר. האלבום אכן די מאכזב, הקודם היה יותר טוב. וממליץ בחום על הקליפס, דיסק קלאסי מבחינתי.

למעלה