Best of 2006

העכביש2

New member
לצערי...

לא אוכל לבחור שכן אני לא יודע את התשובות עדיין. בשבוע האחרון של דצמבר אני אפרסם את המצעד השנתי שלי 2006 ואז אראה

ofirshai

New member
שלי!!!!!!!!!!!

• זמר השנה- רובי ויליאמס • זמרת השנה- גוון
סטאפני, נלי פורטאדו, מדונה
, פינק • הרכב השנה- שוגביבז
, מיוז, אוונסנס, סיזר סיסטרס, דפש מוד • פריצת השנה- לילי אלן, גאנס בארקלי • פופ השנה- שוגביבז,סיזר סיסטר, מדונה, גוון סטאפני • רוק השנה- אוונסנס, מיוז, דפש מוד (למרות שהם יותר לכיוון של אלקטרוניקה) • אלטרנטיב השנה- נו, כמו ברוק • היפ-הופ השנה- לא ממש אוהב היפ-הופ • R&B השנה- כנ"ל • אלבום השנה
Sugababes- Overloaded The Singels Collection
Muse- Blackhole Revolutions אנלא בטוח לגבי השם של האלבום...
Depeche Mode- The Best Of Vol.1 למרות שזה אוסף ממש לא מוצדק...
Gwen Stefani- Harajuku Lovers Live ראיתי קטעים ממנו, ונראה לי אני אקנה אותו בחנוכה...
Evanescense- The Open Door
Scisser Sisters- Ta-Dha! האלבום עם השם הכי מגניב של השנה... • שיר השנה- יש כמה:
Sugababes- Easy
Depeche Mode- Martyr
Evanescence- Call Me When You're Sober
Scisser Sisters- I don't feel like dancin'
P!nk- Stupid Girl
Nelly Fortudo- Maneater
Muse- Supermassive Blackhole
Gwen Stefani- W!nd it up • השיר הגרוע של השנה:
Rihanna- Unfaithful סתם עשתה סצינות הבכיינית עם השיר שנטחן בMTV ובגלגל"צ
Paris Hilton- Stars R Blind שיר דוחה
My Chimical Romance- Welcome to the black prade שיר ממש מעצבן
כל שירי פול אאוט בוי ופאניק
יש עוד מלא, פשוט אח שלי רוצה שאני אביא לו את המחשב, אז אני אמשיך אח"כ...........

Britney Style

New member
../images/Emo187.gif

• זמר השנה-בוב סינקלר וגסטין • זמרת השנה-נלי פורטדו ומדונה • הרכב השנה-בלאק אייד פיס והפוסיקאט דולס • פריצת השנה-אין לי • פופ השנה-מדונה, נלי וג'וג'ו • רוק השנה-אוונסנס • אלטרנטיב השנה-אין לי • היפ-הופ השנה-פי דדי ופרגי • R&B השנה-ריאנה • אלבום השנה-LOOSE של נלי • שיר השנה- Rihanna- Unfaithful אמ... עוד מעט אני אזכר בעוד
• השיר הגרוע של השנה ( + האם צריך להכניס קטגוריה שכזו?) היפס דונט לאי של שאקירה

Invisible Boy

New member
שלי ../images/Emo9.gif

• זמר השנה - ג'סטין טימברלייק, שון פול. • זמרת השנה - נלי פורטדו, כריסטינה אגילרה, מדונה, קאסי, ריהאנה, ביונסה, גוון סטפאני. • הרכב השנה - PCD, שוגאביבס, אוונסנס. • פריצת השנה - קאסי. • פופ השנה - נלי פורטדו, כריסטינה אגילרה, מדונה, ביונסה. • רוק השנה - פאניק, אוונסנס. • אלטרנטיב השנה - אין. • היפ-הופ השנה - קאסי, ריהאנה, ביונסה. • R&B השנה - קאסי, ריהאנה, ביונסה. • אלבום השנה - Loose, BTB, האלבום של ג'סי מקרטני [RWYWM], דה אופן דורס, FuturesexLovesounds. • שיר השנה - מיי לוב, SOS, הורט, Tell Me[דדי וכריס], כל 4 הסינגלים של נלי פורטדו. • השיר הגרוע של השנה ( + האם צריך להכניס קטגוריה שכזו?) - אין צורך

../images/Emo60.gif

• זמר השנה אין. • זמרת השנה פינק, גוון סטאפני. • הרכב השנה מיי כימקל רומנס. • פריצת השנה מיי כימקל רומנס. • פופ השנה פאניק!, הלוגודביי, פארמור. • רוק השנה מיי כימקל רומנס, AFI. • אלטרנטיב השנה קיל האנה. • היפ-הופ השנה איכ, אין. • R&B השנה איכ, אין. • אלבום השנה My Chemical Romance - The Black Parade • שיר השנה My Chemical Romance - Famous Last Words • השיר הגרוע של השנה ( + האם צריך להכניס קטגוריה שכזו?) כל השירים של דה פוסי קאטס דולז, הארט של כריסטינה, פי דדי ועוד כל מיני אומנים גרועים. לכולם יש פה טעם מזעזע!!111

xtina 4 ever

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo210.gif

• זמר השנה- ג'סטין. מגיע לו. • זמרת השנה- כריסטינה, פינק ופרגי. • הרכב השנה- אוונסנס! • פריצת השנה- אני לא ממש זוכרת מי פרץ השנה..אולי קאסי? היא בסדר.. • פופ השנה- שוב כריסטינה. • רוק השנה- אוונסנס? • אלטרנטיב השנה- לא עונה. • היפ-הופ השנה- לא עונה. • R&B השנה- סיארה. • אלבום השנה- דה אופן דור-אוונסנס, באק טו בייסיקס-כריסטינה, אימ נוט דיד-פינק, דה דצ'ס-פרגי. • שיר השנה- ליתיום או הארט • השיר הגרוע של השנה ( + האם צריך להכניס קטגוריה שכזו?) כל השירים שאתם תכתבו ב"היפ הופ" ואלטרנטיב.

xtina 4 ever

New member
ידעתי ששכחתי משהו.../images/Emo210.gif

שכחתי את ביונסה ב-זמרת השנה,R&B השנה.

MYHOT3

New member
שלי :

• זמר השנה Justin Timberlake John Mayer • זמרת השנה Beyoncé Carrie Underwood • הרכב השנה My Chemical Romance • פריצת השנה CASSIE • פופ השנה Madonna • רוק השנה ניקלבק • אלטרנטיב השנה מדונה • היפ-הופ השנה גי זי,סנופ דוג • R&B השנה ביונסה • אלבום השנה B' Day • שיר השנה[ Irreplaceable • השיר הגרוע של השנה ( + האם צריך להכניס קטגוריה שכזו?) Ain't No Other Man

DirrtyShay

New member
שלי ../images/Emo8.gif

• זמר השנה - Justin Timberlake • זמרת השנה - Christina Aguilera • הרכב השנה - Evanescence • פריצת השנה - Panic! At the Disco • פופ השנה - Nelly Furtado • רוק השנה - Panic! At the Disco • אלטרנטיב השנה - לא מבין בזה.. • היפ-הופ השנה - אם Diddy נחשב אז הוא ואם לא אז טימבלנד ? • R&B השנה - Mary J Blige • אלבום השנה - 2 עיקריים Evanescence - The Open Door ו- Xtina - B2B • שיר השנה - Lithium או Hurt או Say It Right • השיר הגרוע של השנה ( + האם צריך להכניס קטגוריה שכזו?) - Unfaithful... (צריך)

necky

New member
שליייייייי

זמר השנה: ג'סטין טימברלייק • זמרת השנה: ריהאנה • הרכב השנה: פוסיקאט דולז • פריצת השנה: ריהאנה • פופ השנה: פוסיקאט דולז • רוק השנה: רד הוט צ'יילד פיפרז • אלטרנטיב השנה: אין לי • היפ-הופ השנה: אקון • R&B השנה: ריהאנה • אלבום השנה: פוסיקאט דולז • שיר השנה: AKON FEAT. EMINEM - SMACK THAT • השיר הגרוע של השנה ( + האם צריך להכניס קטגוריה שכזו?) אין לי

למעלה