belowcall - מישהו מכיר?

shhen

New member
belowcall - מישהו מכיר?

היי כולם, אני גר בלונדון וחבר שלי המליץ לי על חברת טלפונים ישראלית בשם belowcall. מכוון שאני חשדן... חשבתי לבדוק אם עוד מישהו מכיר? הוא סיפר לי שהם נותנים מספר טלפון ישראלי בכל מקום בעולם ואז אפשר להתקשר אלי מהארץ כאילו מתקשרים לקו נייח בארץ. נשמע לי שזה פתרון מצויין למשפחה בישראל. אני מבין שגם יש להם אופציות טובות מבחינת התקשרות לישראל. בקיצור מישהו יודע על מה מדובר?

eyshap

New member
למה להתקשר ולשלם משהו? תעשה סקייפ

יש המון דרכים להתקשר לכאן בגרושים, ואפילו במחיר שהוא פחות משיחה מקומית, אנחנו במשפחה משתמשים כאמור בסקייפ ובז'ז'ה... בסך הכל יש להניח שכולם משתמשים באותה טכנולוגיה ונותנים לה המון שמות

kaesekuchen

New member
טלפונים בחו"ל לישראל

אני לא מכירה את belowcall, רק ראיתי פרסומים שלהם, אבל אני גרה בבלגיה ואני משתמשת כבר יותר משנה בשירותי חברה אחרת, שנקראת בזקום, ולפי שמה אפשר לנחש שהיא חברת בת של בזק. אני חושבת שזה בנוי על אותו פרנציפ של בילוקול. אצלי זה עובד כך: אני משלמת סכום מסוים קבוע לחודש שמאפשר לי להתקשר (דרך מספר תיווך עם קידומת של העיר שבה אני גרה, כלומר בעלות של שיחה מקומית) לכל מקום בעולם ולכמה זמן שאני רוצה. לפעמים אני עושה שיחה של שעה לישראל, כאילו הייתי בתל אביב... אם אני מתקשרת לישראל, אחרי מספר התיווך, אני מקישה את קידומת העיר בישראל ומספר הטלפון המבוקש. לכל שאר המקומות בעולם עלי להקיש אחרי מספר התיווך את המספר כולו (כולל קידומת המדינה, העיר וכו'). עבור תשלום נוסף אני מקבלת גם מספר "ישראלי", כלומר מספר טלפון בישראל, וכך כל אדם בישראל יכול להתקשר למספר הישראלי הזה (יש לו קידומת 03, כלומר תל אביב) בעלות של שיחה מקומית ולהשיג אותי בעצם בחו"ל. זה לא עולה הרבה, וזה מאוד משתלם אם יש הרבה קשרים, חברים ומשפחה בישראל.

shhen

New member
תודה על התגובה

כבר התחברתי לבילוקול כי שמעתי עליהם דברים מצויינים וכי שם אין עלות למספר הישראלי. כמה שילמת עליו אגב? לגבי בזקום אני מבין שזה עובד מאוד דומה אבל גם שמעתי עליהם כל מיני דברים בעייתיים כמו שהם העלו מחירים ללקוחות, אבל אם את שם הרבה זמן ומרוצה אז סבבה, אולי זה משהו שהם עושים רק לאחרונה.

kaesekuchen

New member
בזקום

על המספר הישראלי שילמתי חד פעמי 20 דולר. ולגבי התקשרות בלתי מוגבלת בזמן לכל מקום בעולם אני משלמת 25 דולר בחודש. אני מדברת ממש המון עם ישראל, כך שזה מאוד משתלם לי. בינתיים לא היו לי איתם "עניינים". בהצלחה

shhen

New member
תודה רבה :)

את מדברת גם עם עוד מדינות? כי אם את מדברת רק עם ישראל, בבילוקול זה עלה לי 18 דולר בחודש. לא בדקתי איתם כמה עולה להתקשר לעוד מקומות כי אין לי ממש צורך...

kaesekuchen

New member
כן כן

כן כן. אני מדברת עם עוד מדינות, ואני מעדיפה לשלם ככה גלובלי, לא לעשות חשבון עם הזמן, ולא לחשוב לאיזה מדינות אפשר ולאיזה לא, ובדולר של היום זה מצחיק, פחות מ-100 ש"ח לחודש...

eyshap

New member
איזה חשבון של זמן?

אני לא בטוח האם לא נכנסתי באמצע של שרשור מסחרי... אחרי הכל לא את ולא הבחור השני נכנסים לפורום הזה, אז אולי אני פשוט מפריע לכם למכור שירותים... בכל מקרה 10 יורו זה חמישים שקל, ואני לא עובד של סקייפ... אז אני לא מבין מה את אומרת פה? למה לשלם פי שניים "בשביל מספר ישראלי" כשאין לזה יותר שום משמעות? משלמים חצי ובז'ז'ה אפילו פחות וגם לא עושים שום חשבון לזמן ולאף מדינה...

R750-Girl

New member
כי כשיש מספר ישראלי, זה מקל על אחרים

לשמור על קשר. כי הם יכולים להתקשר למספר 03, בשעה שלא כולם יכולים להרשות לעצמם שיחות לחו"ל. זה אומר שיש מספר נוח להשאיר לבנק ולשאר חולות רעות שלא יכולים לחייג לחו"ל. וזה בכלל נחמד שהמספר עובר איתך לכל מקום, גם כשאתה בחופש חודש בקיבינימט - אתה יכול דרך האתר שלהם לעשות העברה (ללא חיוב נוסף) למספר קווי ועדיין להישאר בקשר. וכל זה בלי להיות צמוד למחשב. (כן, עוד לקוחה מרוצה של בזקום)

R750-Girl

New member
לגבי בזקום אני יכולה לומר מניסיון

שמספר 03 עולה 19.90 לחודש - עם שיחות ללא הגבלה לקו נייח (בארץ). זהו הסכום שאני משלמת.

שין

New member
לי היה בזקום לתקופה קצרה

העלות של השיחות המקומיות עשתה את העניין לא כדאי לעומת סקייפ. בסקייפ יש כזאת עסקת חבילה של נדמה לי 23 אירו ושיחות חופשיות עד 1000 דקות בחודש, עשיתי את זה ואני מרוצה.

R750-Girl

New member
העלות של השיחות המקומיות לא עולה לי

כי מחייגים לקו נייח מקומי (לעומת מספרי החיוג היקרים שמתחילים ב844) - והתוכניות החודשיות גם בנייד וגם בבית כוללים כל כך הרבה דקות לקווים ניידים, שאף פעם לא באמת יוצא לי לשלם.

למעלה