Bells Of War

Grandmaster KC

New member
Bells Of War../images/Emo104.gif

אז למי שלא הבין עדיין, צה"ל קורא לי.
היום אני מגיע ללשכת הגיוס ומחליף את המדים האזרחיים למדים צבאיים.
באתי לאמר לכם תודה על האירוח שלכם בפורום. נהנתי מאוד כאן ואני מאוד מקווה שיהיה לי כמה שיותר הזדמנויות לבקר כאן.
Shoutouts
בהצלחה לאח שלי, ניקו (NZA) עם G.A. Clan. הרכב עם הרבה מאוד כישרון.
Respect לכל אחיי מהישראולין 36th Prince,DMW,Killah tzzzt,killa dark ו- SA.
לאחיי מ-סולסיק,Ambitionz a.k.a. Dodoblug (או איך שאתה קורא לעצמך). קיבלת עכשיו תמונה. תעיז לאמר שאני לא שחור! בעצם תימני ישראלי. Emgee, תפסיק לדכא את העם שלי אחרת אני אגיע לאורנית לגנוב את כדורי הסנוקר!
ולכל חברי ה-ICQ תודה. במיוחד לכל הבנות שהנעימו את זמני. ליב,יפית, חן, רותם ואורית.
וכאן נגמרו ה-Shoutouts. אני מאוד מרגיש בבית כאן, תמשיכו לקבל כאן אנשים (בצורה יפה) ולתת לאנשים להבין ש-Hip Hip Rules! וכמובן שהדרך היא Wu-Tang.
גם אל תשאלו למה אני מתגייס בגיל 20. הכי חשוב שאני אתרום כמו כל (כמעט) כל אדם למדינה שלי שחשובה לי. נקווה שבעוד שלוש שנים, שאני אצא מהשירות הסדיר, יהיה שלום ביננו לבין הפלשתינים.
Peace

s m i l e y

New member
שופו על הגוף...../images/Emo8.gif

לא מכירה אותך אבל שיהייה לך גיוס נעים...:)

לא

אבל הגזמת הרבה עם הוו טאנג והמושפעות צא מהסרט אחי, "ישראולין"? לקחת ת´אות הראשונה בשם ולצרף לה "ZA" (או סתאם לתקוע קלאן או 36 בשמות)? "הדרך היא וו-טאנג"? מה נסגר? חחחח כאילו, הוו טובים והכל אבל יש גבול טוב שיהיה, כל אחד והסרט שלו... בכל מקרה - גיוס קל ונעים, כנראה שנתראה שם בקרוב.... אני ב-28.7 (נכון לעכשיו) - ג´נין - היר ווי קום! חח

Ambitionz

New member
גיוס קל !!!!!

יא שרוט. שמור על עצמך (זה מה שאומרים? סתם..) שתקבל את הגיוס שאתה רוצה, שיהיה לך קל. ו...זהו. "לא משנה מה אומרים העיקר שאומרים". אל תצעק על המפקדים שהם מדכאים את העם שלך... יאללה גיוס נעים. אתה עוד תהיה פה הרבה.. PEACE

גיוס קל!!!!!../images/Emo39.gif

מי ימליץ לי עכשיו על שירים שאתה מתגייס? חחחח...סתם
בהצלחה!

EmGee

New member
קייסי אני מאחל לך רק../images/Emo50.gif

באמת יהיה לי חסר את מי לדכא, אלא אם תגיע לשרת אצלנו... אני גם מקווה שעד שתשתחרר (כלומר עד שאני אתגייס) יהיה שלום ואני אוכל לתרום למדינה בשירות עם אשכנזיות בחיל אויר בכל אופן תשמור על עצמך
שלא יעוף אליך בטעות
ותצטרך
ותסיים כמו
. אני מקווה שאמא שלך תזכה לראות אותך הרבה ב
(וגם השכנה ה
שלך) אז
ותשמור לנו על

למעלה