belive the symbol

MooN TeaR

New member
belive the symbol

אז ככה.... היינו בחופש עשינו חיים ועכשיו לומדים(תמותו מורים) ועכשיו דווקא זהת שאתה בא בצורה אחרת מתחילים לצחוק עלייך אז מה שיש לי להגיד לכם... אל תשימו זין שימצצו לעצמם את מה שאין להם(שירלי,בבקשה לא לצנזר) אז שילכו לעזעזאל... תיהיו אתם ואל תשתנו ואל תסתירו את הסמל שעל צוארכם בגלל שזה "יגרום לצרות"(ציטוט מחבר) תאמינו בזה! תאמינו בזה! תאמינו בזה! כי עם לא תאמינו אז מה שווה השלום הזה עם אתם לא מראים שאתם רוצים אותו... ומי שמראה את הסמל הזה ולא שם על אף אחד אז אני מעריץ אותו כי ככה צריך לעשות... אביב לא היה מתבייש מהסמל הזה בחיים.... בכלל זה הסמל שמסמל כול כך הרבה דברים!!!!!!! טוב,מה הסיכוי שתגיבו על זה בכלל.... בכול זאת אני חדש ואני מת על כולכם אחרי הכול אני לא וותיק פה או משהו כזה... לפי דעתי מה שחשוב זה אתם ומה שאתם מאמינים.. אל תתביישו להראות את זה וזה מה שאני אומר... לעזעזאל... הסמל הזה מסמל כול כך הרבה ויש כמה שמזלזלים בו...(אבל אתם לא האלה שמזלזלים...) "ואוהב אותכם תמיד...."
 

yellow cheese

New member
hello boy!!!!!

היי ילד! ממצב?? אז ככה..... למה אתה כל כך מזלזל בעצמך?????? למה שלא נגיב?????????? אז ככה... ברוך הבא לפורום..... אני גאה ב PEACE שאני שמה על הצוואר.. למרות שהשלום כבר לא דבר שיקרה בקרוב לצערי... אז....שתהיה לך שנה מאגנובה!!! משירלי מנהלת הפורום!!! Peace&Love ותשמור על עצמך ותמשיך לדגול בסיסמא הזו!!!!! אביב גפן לנצחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!
 

hagar_gefen

New member
אמממממממ.......!!!!!

אז ככה... לי אישית יש כמה שרשראות פיס בכל מיני צורות, גדלים וכו´... גם מעץ, גם ממתכת.. אני הולכת לבית ספר תמיד(!!!!) עם כמה פיסים על הצוורא ושמה את הזיין הכי גדול על כל הערסים ה"אינטיליגנטים" שבטוחים שזה בכלל הסמל של מרצדס(???????) נו מילא... אז רק רציתי להגיד לך שאתה לא לבד במערכה! אנחנו ילדי אור הירח לוחמי השלום (והערסים..) !!! אני אישית כל פעם שאני מתהלכת לי בתמימות במסדרונות ביצפר שומעת כמה וכמה פעמים קריאות סטייל פריקית\היפית\לסבית או וואטאבר... ואני בוחרת להתעלם מהערות שנונות אלה...:) בקיצור, סתם רציתי ליידע אותך!! אוהבת תמיד, הגר!
 
נירוש!!!!!!

אתה כל כך צודק.. במיוחד בעיר ג´יפה כמו שלנו.. שונאת את ראשון שונאת שונאת שונאת !!! שימו זין על העולם תלכו עם מה שבא לכם וזהווווווווו
ניר! צור קשר באי יסי קיו אני צריכה לדבר איתך !!!!!! 111084960 ! לאב יו בייב.. נטע
 
למעלה