Behind The Wheel

גאה לפתוח שרשור טרמפים להופעה

מי שנתקע בלי גלגלים- מוזמן. איזור ראשון לציון והסביבה עדיף, אבל גם גוש דני/ת שנמצא/ת על הדרך שלי לאצטדיון - ייענו בחיוב. טוב נו, גם לאלו שממש, אבל ממש, ייתקעו בלי תחבורה ובתנאי שלא גרים בעיר "רחוקה מידי" מהמצפן שלי לכיוון רמת גן (וכמובן שאינם נושאי שפעת
) מוזמנים.

טיפ קטן לחברי הפורום בנוגע לחנייה

אני אנצל את העובדה שהייתי באיצטדיון עשרות פעמים באירועי ספורט מושכי קהל כדי להזהיר: אין שום טעם להחנות באיזור קניון איילון! מקום פנוי לא יהיה שם כבר בשעות הצהרייים שלא לדבר על זה שבסיום המופע אלו שחנו שם יצטרכו סבלנות של פיל עד שייצאו מהמקום. שתי אופציות טובות יותר: חנייה במימדיון והליכה ברגל עד האיצטדיון, או האופצייה המועדפת (אבל קצת מוגבלת) למאות מכוניות בודדות: חנייה באיזור "מאפיית הטאבון" למי שמכיר, שממש מקבילה לאיצטדיון מכיוון שער 1 ומשום מה לא חושבים שיש שם מקומות פנויים, ותמיד יש.

dj say

New member
הגעה להופעה ברכבת

אני שוקל להגיע ברכבת מהצפון להופעה, לרדת בתחנת האוניברסיטה, הבעיה היא בחזור-הרכבת האחרונה היא ב 23:45 , ואז קיימות שני בעיות - אם ההופעה תגמר ב 23:00 זה אפשרי להגיע לרכבת במונית או בהליכה ברגל בזמן? ואם יש סיכוי שההופעה תגמר מאוחר יותר (לכיוון ה 23:30)? (בטח שאני לא רוצה לצאת לפני שההופעה תגמר!!!) במידה ואחד משני הדברים האלה דופק את הרכבת חזרה, אני נשאר בלי אפשרות לחזור לבית. יש עוד אנשים שמתכוונים להגיע ולחזור ברכבת?

מהרכבת לאיזור האיצטדיון זה בערך...

כשעה הליכה +/- תעשה חישוב לבד;) אגב, אני גם מאיזור הצפון, וביקרתי לא מעט באיזור הקניון הצמוד אליו...

נדמה לי, אם איני טועה... שהוא שאל ש...

כמה זמן מהרכבת לאיצטדיון, איך נכנס לכאן למשוואה בני-ברק?!;)

Klosterman

New member
תחנת הרכבת הקרובה לאיצטדיון ניקראת "בני ברק".

אז הכי פשוט למהיר להגיע להופעה יהיה ברכבת. הבעיה היא שבסיום המופע כבר אין רכבות חזרה.

איזו רכבת זו בדיוק?!../images/Emo4.gif

מהיכן להיכן הרכבת הזו בדיוק יוצאת?! לי ידוע שיש תחנת האוניברסיטה, תחנת הרצליה, השלום ומרכז... באיזה שלב בדיוק התחנה של בני ברק נכנסת לתמונה?!

yael0000

New member
אתה צריך להחליף רכבות../images/Emo211.gif

תרד באחת מתחנות ת"א ותיקח את הרכבת לכפר סבא ואחרי תחנת האוניברסיטה יש תתחנה של בני ברק, יש רכבת כל 20-30 דק'

SITEAM

New member
למה לאוניברסיטה?

תנסה להגיע לבני ברק רחוב הלח"י. זה 10 דק' הליכה מהאיצטדיון

gilad269

New member
כן

דבר איתי במסרים. יש בעיה בחזרה כי צריך להגיע לרכבת מרכז

Cleopatra4

New member
איך מגיעים מרכבת אוניברסיטה לאצטדיון רמת גן?

יש איזה שאטל / אוטובוס ישיר?

Xx Leyla xX

New member
בעיקרון אין, אבל הכי נוח זה לקחת 27 לעזריאלי

לעבור את הכביש ולקחת 40 או 42... אין פתרון אחר. או מונית משותפת שזה הכי טוב כי האוניברסיטה זה בעיקרון 10 דקות נסיעה עד האיצטדיון כשהכביש פנוי, ז"א לא בשעה 4 אחה"צ.

Lady in red2

New member
40/42 מגיעים ממש לאיצטדיון עצמו?

אגב, אפשר ברכבת מהאוני' לעזריאלי

למעלה