becoming madonna התוכנית!

libi k

New member
becoming madonna התוכנית!../images/Emo108.gif

למרות שאני נורא שונאת את התוכנית והיא מקנה לגמרי את הערכים הלא נכונים אני עדיין אסתכל היום ב22:00 בmtv רק בגלל שזה מדונה (יותר נכון איזה בחורה פאתטית שמנסה להיות מדונה) טוב נו עדיין נחמד....

MadonnaFan

New member
מה ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

לעזאזל! פספסתי! לא ידעתי... טוב, כמו שאנחנו מכירים את MTV, יהיו הרבה שידורים חוזרים...
גם אני שונאת את התוכנית. היא שייכת לMTV, שכיום נראה שמטרתם היחידה היא להרוס את המוסיקה ולהפוך אותה לסוכנות דוגמנות. הייתי מבינה, ואולי אפילו שמחה, אם Becoming Madonna היה לשיר את השיר, להקליט אותו או משהו כזה. אבל את הקליפ? האם הקליפ הוא מה שחשוב? זה ממש עצוב. כמובן, שבכל זאת אני אראה את התוכנית, מתוך סקרנות...
בינתיים, ליבי, את יכולה לספר לי מה היה... מעין

libi k

New member
היה די עלוב....../images/Emo108.gif

אבל הסיבה שאני שונאת את התוכנית זה לא בגלל שמקליטים את הוידיאו ולא שרים את השיר, אלא בגלל שאני מוצאת הבדל הין הערכה והערצה לבן אדם שנותן לכם השראה לבין ניסיון להפוך לאותו אדם ולחקות אותו בצורה פאתטית. איפה הביטוי עצמי? איפה המקוריות? איזה סיפוק תרבותי או פסיכולגי יכול לצאת מזה? רשת האמטיוי חצתה כל גבול ועיבדה את הקמצוץ של טעם טוב שאולי פעם היה לה ברגע שהיא העלתה תוכנית מסוג זה לאויר....אבל מספיק עם האידיאולוגיה שלי. הייתה שם איזה בחורה טיפשה שניסתה לעשות את הקליפ don´t tell me.היא רקדה בצורה מגוחכת קיבלה כמה מתנות שכללו מוצרי קוסמטיקה וטיפוח רבים ובסוף אמרה ש"זאת הייתה חוויה ששינתה את חיי,זה היה מדהים להיות מדונה..." -טיפשה ,כבר אמרתי?

למעלה