Becoming בביפ..

ד י י ז י

New member
Becoming בביפ..

היום היה את ההפרק הראשון של ביקומינג! וי.. אני כל כך אוהבת אותו! זכרתי שהוא יפה , אבל לא זכרתי עד כמה אהבתי אותו!! הימים האחרונים של אנג´לוס.. עוד פרק ואנג´ל ילך לגיהנום למאה שנים! (זה מאה נכון , לא אלף?) משהו ראה?

mscooter

New member
ראיתי??

בפעם הראשונה שראיתי את זה כל כך התלהבתי מהפרק (חלק 2 במיוחד) שהלכתי והשגתי את זה (לא אגיד מאיפה - חוקים בלה בלה ובלה...) וישבתי לראות את 2 הפרקים OVER AND OVER AND OVER.

B a n j o

New member
ככה אני מאמין

כי הרי ב"אן" בתחילת העונה השלישית, באפי מגיע למימד גיהנום ששם הזמן זז יותר מהר ביחס לזמן על המימד שלנו. אז נכון שיש כמה מימדים שח גיהנום אבל כשג´יילס אומר לבאפי שיכול להיות שאנג´ל לכוד במימד גיהנום ושהוא סובל ייסורים שם וששם עובר יותר זמן מאשר על כדוה"א אז באפי אומרת שהיא זוכרת. אז לפי החשבון שעשיתי פעם שלפיו ביום אחד לפי הזמן שלנו שם עוברות כ- 80 שנה (אם אני לא טועה) אז בשלושה חודשים שעברו כאן בין עונה לעונה אז איפה שאנג´ל היה עברו איזה 3,000 שנה

ד י י ז י

New member
וואו!!!!

ולא היתה להם שיחת "אני מצטערת ששלחתי אותך ל3000 שנות יסורים אינסופיים בגיהנום"?! , למרות שהיא עשתה את זה כדי להציל את האנושות והכל , אבל הוא בכל זאת סבל!!

B a n j o

New member
מה לעשות ?

הבחור כבר הראה שהוא פראייר עדיף לו בלי נשמה, הוא נהייה סתם WOOSE איתה...

mscooter

New member
לא לא לא !!!

המקום ב"אן" והגיהנום של אנג´ל הם שני מקומות שונים ! כמו שביפן ובצרפת הזמן לא אותו דבר. לכן החשבון שלך פשוט לא תקף כאן.. ולפי מה שאני זוכר נדמה לי שג´יילס היה זה שאמר ש"הוא היה שם מאות שנים" יכול להיות שזה רק מאה, לא זוכר...

BiggieG

New member
100 שנים בערך.

ספוילר לאנג´ל 401. # # # # # # # # # # לקראת סוף הפרק אנג´ל אומר לקונור "What you´ve done to me is unforgivable, then if my girlfriend sent me once to 100 years in a hell dimension...." סליחה אם יש טעויות, ציטוט משמיעה- לא ציטוט מדוייק.

A Pig in a Cage

New member
Becomming part 2

קודם כל, וואו. פעם ראשונה שראיתי את הפרק, ולמרות שידעתי מה הולך לקרות התרגשתי מאוד בפרק. הוא פשוט מדהים. פרק מצויין, סיום נהדר לעונה נהדרת, כנראה הכי טובה שהיתה. יש לי משהו לפרקי סוף עונה טראגיים במיוחד, כמו בחמישית, ובגלל זה אני מעדיף אותם הרבה יותר על אלה של שאר העונות (ואני לא מדבר בכלל על העונה השישית, בלי רמיזות או כלום, כדי לא לימור ספוילר). הפרק היה הרבה יותר טוב ממה שחשבתי. אני עדיין במין הלם שאחרי, כמו שהייתי אחרי The Gift. ואגב, אני מניח שאני ממש לא הראשון ששם לב לזה, אבל ספייק היה בבית של באפי ואילו ב The Gift היא מאשרת לו להיכנס כאילו לא היו דברים מעולם. ולא נראה לי שהיא טיהרה שוב את הבית שלה כמו שהיא עשתה כשאנג´ל התחיל לרדוף אותה.

Idomania

New member
היא כן..

בפרק crush בעונה החמישית אנחנו רואים את באפי אומרת לה שהיא צריכה שהיא תטפל במשהו..דרך אגב בפרק הזה ספייק מספר לבאפי שהוא מאוהב בה.. ובסוף הפרק הפרק אנחנו רואים שהיא עשתה לו חומה.. סתם.. היא חסמה לו את הכניסה לבית

Marsha Figg

New member
אתה *מאוד* לא מעודכן...

ראית את העונה החמישית, חוץ מהפרק האחרון לעונה? אם לא ראית- שתדע, ההזמנה ההיא מהעונה השנייה הייתה תקפה עוד הרבה, ותצטרך לצפות בעונה החמישית כדי לדעת מתי היא בוטלה, כלומר למה באפי הזמינה אותו שוב בסוף העונה. ואם כן ראית את עונה 5: (אם לא, תסגור ת´הודעה) (או אם אתה סתם אוהב ספויילרים לעונות שלא ראית, משום מה-) ההזמנה מסוף עונה 2 הייתה תקפה, עד שבפרק crush, הפרק ה-14, אחרי שספייק סיפר לבאפי שהוא אוהב אותה (מה שגורם לצפייה בשנאה שלהם בעונה 2 להיות מצחיקה מאוד
), באפי ביטלה את ההזמנה. מאז זרמו הרבה מים בירדן, ובסוף העונה באפי החליטה להזמין אותו שוב לביתה.
רחלי

A Pig in a Cage

New member
טוב שלא התנשאנו טיפה...

העונה החמישית... נשמע לי מוכר... זאת העונה עם איך קוראים לה, האחות של באפי? ממתי יש לה אחות?! וגם באפי מתה בסוף! אז מה יש בעונות אחרי זה? בלי באפי?? וגם מה, ספייק אוהב אותה? איך זה יכול להיות, הוא ערפד! כן, ראיתי את העונה החמישית. לא את כולה, וכנראה גם לא את crush. אני כן יודע על כל מה שקורה שם, פשוט לא ידעתי שהיא החזירה את זה, לא חשבתי על זה זה הכל

לנצח1

New member
התהוות 2

תגידו, איך קראו לשיר המהמממם הזה שהיה בסוף הפרק?!? בבקשששהההה... תודה.

BiggieG

New member
בטח.

Sarah Mclachlan - Full Of Grace שיר מדהים. פרק מדהים. באפי ואנג´ל מדהימים. בכלל.....אוי, די.

רצף הודעות

הודעה ראשית-והתגובות לה. כל הודעה שאת שולחת היא פתיחת שרשור חדש ודחיקת הודעות אחרות למטה. אם זה נושא חדש- בכיף. אם את רואה שמדובר כבר על הנושא בדף הפורום- תכתבי את השאלה/הערה/אחר כתגובה לשרשור על הנושא. ואל.

למעלה