BEAUTY TOUCH BY LANCÔME

BEAUTY TOUCH BY LANCÔME

BEAUTY TOUCH BY LANCÔME מותג הקוסמטיקה היוקרתי והמוביל בעולם* LANCÔME מציע לנשים בישראל מתחם מומחים שיעניק להן חוויית יופי טוטאלית ובלתי נשכחת - להעצמת היופי האישי של כל אישה. המתחם ינדוד בין 3 מוקדים ברחבי הארץ ויהיה פתוח לקהל הרחב ללא תשלום. * שלבי החוויה במתחם BEAUTY TOUCH של לנקום : שלב 1 - אבחון מקצועי של עור הפנים באמצעות מכשיר דיאגנוז. שלב 2 – ייעוץ ואיפור מקצועי על ידי צוות מאפרים מומחים של לנקום וביניהם מאפר בינלאומי מפריז. שלב 3 – ייעוץ סטיילינג אישי. תמונת הפינאלה - צלם מקצועי יצלם ויעניק ללקוחה את תמונתה. * ההשראה להקמת המתחם - קולקציית האיפור של לנקום לאביב 2009 - Pink Irreverence "ורוד חצוף" – המציגה ניגודים נועזים בורוד ושחור. * מתחם היופי BEAUTY TOUCH של לנקום - מוקם בשיתוף רשת סופר פארם ויעמוד לרשות הלקוחות ב-3 מוקדים ת"א, קריות וראשל"צ במהלך 12 ימי פעילות. * פעילות המתחם תגובה בקמפיין פרסום שיכלול: קמפיין אינטרנט, פרסום במדיה הכתובה ורדיו. לאחר ההצלחה המסחררת ב- 2008 של חנות הפופ-אפ הראשונה של לנקום בישראל בקניון רמת-אביב, ממשיך מותג הקוסמטיקה היוקרתי והמוביל בעולם לנקום להפתיע ומציג הפעם מתחם פופ-אפ שיעניק לנשים ב-3 מוקדים ובמשך 12 ימי פעילות, חווית יופי טוטאלית. פעילות המתחם ועיצובו הם בהשראת קולקציית איפור אביב 2009 – Pink Irreverence - המכתיבה ניגודים נועזים בורוד ושחור. במתחם, תפגוש הצרכנית חוויה שלמה של טיפוח, איפור מקצועי ע"י צוות מאפרים מומחים של לנקום וביניהם מאפר בינלאומי מפריז וייעוץ סטיילינג אישי. לאחר שתחוה הלקוחה את כל שירותי המתחם, היא תוזמן לצעוד על מסלול דוגמנות צבעוני ומואר לקצב פלאשים של מצלמות, כשצלם מקצועי יצלם ויעניק לה את תמונתה וזאת במטרה להעצים עבורה את החוויה הכוללת. ייתכן שהדפדפן שלך אינו תומך בתצוגה של תמונה זו. שלבי החוויה במתחם שלב 1 - אבחון מקצועי של עור הפנים באמצעות מכשיר דיאגנוז והמלצה על תכשירי טיפוח שיותאמו במיוחד למצב ולסוג העור של הלקוחה. שלב 2 - ייעוץ ואיפור מקצועי על ידי צוות מאפרים מומחים של לנקום וביניהם מאפר בינלאומי מפריז. שלב 3 - סטייליסט אופנה, אשר יעניק לנשים ייעוץ אישי וטיפים לשדרוג המראה והמלתחה. תמונת הפינאלה – בסיום החוויה תוזמן הצרכנית לצעוד על מסלול דוגמנות לקצב הפלאשים והבזקי התאורה, כשצלם מקצועי יצלם ויעניק לה את תמונתה. מתחם BEAUTY TOUCH של לנקום תתקיים ב: קניון רמת-אביב (בקרבת סופר פארם) - 17.2-20.2.2009 קניון הזהב בראשל"צ בתאריכים (בסמיכות לסופר-פארם) 23.2-25.2009 קניון הקריון בקרית ביאליק (בסמיכות לסופר-פארם) - 2009. 1.3-4.3 המתחם פתוח לקהל הרחב ללא תשלום. אני הייתי שם... שווה. את החוויות האישיות שלי תוכלו לקרוא עוד מעט (אני כותבת אותן כעת...) וכן, לשם הלכנו חברתי לניהול, אמה המקסימה שהיא מנהלת פורום בעצמה ואנוכי....

ועכשיו קצת על על המוצרים החדשים של LANCÔME

השפתיים LAQUE FEVER – לאק פיבר לאחר 6 שנות מחקר, ו-7 פטנטים רשומים פיתחו מעבדות לנקום את לאק פיבר, שפתון המבוסס על פורמולה ייחודית המאחדת את הצבע הטהור של שפתון עם הברק העז של גלוס העמיד ל- 6 שעות. הפורמולה מכילה ריכוז גבוה של פיגמנט צבע, המחליקים על השפתיים ומעניקים כיסוי מושלם של צבע טהור ומועשרת בפיגמנטים פנינתיים, המעניקים לשפתיים אפקט ייחודי ורב ממדי וברק יוצא דופן. המרקם הנוזלי שלו מעניק נוחות לאורך זמן, באמצעות אפליקטור ייחודי בטכנולוגיית Soft Sculp High Defintion - מבטיח הגדרה מדויקת של קווי מתאר השפתיים, משיחה חלקה ותוצאת איפור אופטימאלית. לאק פיבר מגיע במארז ההיי-טק עתידני כסוף יוקרתי ונשי. הניחוח של לאק פיבר נפתח בהרמוניה של ברגנוט וליצ'י, ממשיך בתווים בינוניים של ורד עדין, פטל ותפוח, ונסגר בתו בסיס של וניל . סדרת לאק פיבר - 13 גוונים מרהיבים, 4 מהם מקבלים חשיפה ראשונה בקולקציית האביב: 312 - FURIOUS IN FUCHSIA , 316- PINK MY RIDE,210 - MARILYN BEIGE, 212 - OVERHEATED BEIGE מחיר לצרכן – 180 ₪ COLOR FEVER GLOSS – גלוס קולור פיבר בשחור פיאה ניתן למרוח את הגלוס בלבד ולקבל אפקט אינטנסיבי של אור וצל או לשלב עם שפתון נוסף למראה עמוק ודרמטי. הגלוס קולור פיבר בשחור פיאה הינו פריט החובה לאביב 2009 – שלבי אותו עם לאק פיבר בגוון פוקסיה וקבלי מראה שפתיים מלא חיים, אינטנסיבי ונועז. מס' 40 – שחור- PIHA BLACK מחיר לצרכן – 130 ₪ העיניים IRREVERENT MADAME – פלטה רביעיית צלליות עיניים מעושנות בורוד. פלטת הצבעים - "מאדאם חצופה" מסמלת את הקולקציה, משחקת במרקמים מנוגדים עם שלושה גוונים של ורוד מאט יחד עם שחור מנצנץ ומעניקה למבט אור ועוצמה. 01 - IRREVERENT MADAME מחיר לצרכן – 280 ₪ LAQUE LINER – לאק ליינר לאק ליינר מייצג דור חדש של אייליינרים, המכיל ריכוז של פיגמנטים בשחור עמוק ובגימור מבריק. אייליינר המעניק תוצאה מדויקת במשיחה אחת. יש בקולקציה גם את PIHA SPARKLE - איילינר שקוף מנצנץ למשיחה מעל האייליינר השחור לאפקט מנצנץ המדגיש ומאיר את העיניים. הלאק ליינר מגיע במארז חדש ומעוקל בגימור לכה שחורה. 01 PURE BLACK – שחור אינטנסיבי, 02 PIHA SPARKLE - שקוף מנצנץ מחיר לצרכן – 160 ₪ הציפורניים LE VERNIS – לק לציפורניים בשחור פיאה LE VERNIS הלק המפורסם של לנקום מקבל את הנצנוץ של החולות הוולקניים של חוף פיאה, ומושק בגוון שחור אינטנסיבי מלא נצנוץ. לה ורניס פיאה בלאק פריט הכרחי לאביב 2009, המעניק למראה הכולל מגע מפתה, חצוף ואופנתי. מס' 011 – PIHA BLACK מחיר לצרכן – 100 ₪ להשיג ברשתות הסופר-פארם, ניו-פארם, אפריל והמשביר לצרכן ניסיתי חלק מהמוצרים ובשבילי הם חגיגה. שחור מבחינתי הוא הצבע הכי צבעוני שיש בספקטרום. אני אוהבת שחור ושחור אוהב אותי (המממ... כמו את כל השמנות) המוצרים נפלאים, נמרחים היטב, הליפסטיק מושלם (ניסיתי משיחה אחת והוא פשוט נשאר על השפתיים מיליון שעות בערך , ממש מושלם.). הגלוס השחור נותן אפקט מכושף בעת משיחתו. מומלץ למרוח אותו מעל צבע כלשהו, אבל אני מצאתי שאם מורחים רק אותו- הוא מעניק צבע מיוחד ויפה, הוא לא ממש שחור, הוא שקפקף כזה וזה מיוחד לאללה בעיניי.). זהו, נשים יקרות... תיהננה לכן, אני ממליצה בחום רב.

noa555555

New member
תודה, המוצרים נשמעים מצויינים ממש.

למעלה