"מוסיקה נטו" על Beautiful#
תחת "לקט פופ":
נפתח את הלקט הפופי עם מאריה קארי, שמוציאה את הקליפ הראשון מאלבומה ה-13 שייצא במהלך הקיץ.
הלהיט '#Beautiful', דואט עם כוכב ה-R&B הלוהט בן ה-27 מיגל, מלווה בקליפ של הבמאי ג'וזף קהן, מי שאחראי לקליפים של קיילי מינוג, מארון פייב וניקול שרזינגר.
שופטת העונה ה-12 של "אמריקן איידול", שממש היום תוכרז הזוכה שלו (קראו כאן את הניתוח שלנו לעונה), הציגה את הקליפ בפעם הראשונה בתוכנית חצי הגמר בשבוע שעבר.
אלבומה האחרון של קארי היה 'Memoirs of an Imperfect Angel' מלפני 4 שנים, אבל כבר בשנה שעברה היא חזרה עם הסינגל '(Triumphant (Get 'Em' בהשתתפות ריק רוס ומיק מיל, ולאחרונה נוסף גם 'Almost Home' מהסרט "Oz the Great and Powerful". השירים הללו כנראה לא יופיעו באלבום, עליו היא עבדה עם מפיקים כמו The-Dream, ג'רמין דופרי, Hit-Boy ורודני ג'רקינס.
הם מאזכרים אותה (לא לחיוב) גם בסיכום שלהם לעונה ה-12 של איידול:
כמעט כמו תמיד, את בעיית הרייטינג תולים קודם כל בליהוק השופטים, ובהנהלת "אמריקן" כבר הודיעו שבניסיון להציל את התוכנית עתירת החסויות הם עומדים להחליף את כולם, כולל רנדי ג'קסון שנמצא בתוכנית מאז העונה הראשונה, מי שמאז עזיבתו של סיימון קאוול ניסה להיות השופט "שאומר את האמת", כלומר הרע. אותו רנדי השיג למאריה קארי, הזמרת שהוא ניהל (עד שהיא לאחרונה פיטרה אותו), סכום שיא של 18 מיליון דולר כדי לשפוט בתוכנית. אלה היו ככל הנראה 18 מיליון הדולר המבובזים ביותר בהיסטוריה של הטלוויזיה והופעתה המבולבלת וחסרת הייחוד תרמה אולי לחשבון הבנק, אבל לא ממש לקריירה שלה.
לעומתה, ניקי מינאג' (האם היריבות ביניהן לאורך כל העונה היתה מבויימת ליצירת באז לתוכנית? כנראה שלא נדע) היתה שווה כל דולר מה-8 מיליון שהיא קיבלה, מה שנקרא "ליהוק שיחוק".
אבל מי שכן צפה בעונה הרוויח, בזכות העובדה שאת הפוקוס האמיתי קיבלו המתמודדים, או במקרה זה המתמודדות.