BE

Disposable Hero

New member
BE

סוף סוף לאחר צפייה מורטת עצבים הגיע לידי האלבום החדש של כאב הישועה (ותודה לשי על ההזמנה, נייס דואינג ביזניס וויז יו). אמנם קטונתי מלרשום כאן חוות דעת מלאה על האלבום החדש, אך הינה כמה מילים משמיעה ראשונית של האלבום: לדעתי האלבום שונה באופן כללי מקודמיו, מאוד מוזר (בצורה חיובית מאוד) ומאוד מלודי. בנתיים יצא לי יותר להימשך אל הקונספט בכלל ולמילים בפרט מאשר אל המוזיקה עצמה, שזה דבר מוזר לכשעצמו- תמיד הייתי משאיר את הסיפורים לאחרי מספר שמיעות ללא התעמקות יתרה בליריקס (ככה האופי שלי כשאני מקשיב לאלבום חדש). אבל ההשקעה והחשיבה הרבה בקונספט של האלבום באה לידי ביטוי כמעט מיידית וממש סוחפת ברעיונות ומחשבות. אבל אני מניח שצריך לשמוע את האלבום כדי להבין על מה לכל הרוחות אני מדבר- בגדול- חתיכת פילוסופיה מטורפת שגילדנלאו אסף מכל מני מקורות שונים ומשונים. זהו בנתיים... נ.ב. ממתי גילדנלאו חבר רשמי בלהקת הפלאור קינגז?? ממש נפלא לדעתי.

kurush

New member
מיוזיקל

יותר מהכל, האלבום הזה מזכיר לי מיוזיקל בהפקה של גרשווין, או לויד-וובר... ההשפעה של גילדנלאו מ"ישו כוכב עליון" ניכרת באלבום הזה ממש חזק. בנוסף, הסאונד השתפר פלאים, והתפקידים התזמורתיים מוסיפים מימד חדש לחלוטין ליצירה שלהם. האלבום הזה הוא אחד מהדברים הכי חדשניים שצצו בעולם המוסיקלי שלי לאחרונה.

Rudess

New member
תשובה

גילדנלאו חבר רשמי בפלאוור קינגס כחצי שנה, והיה לי העונג להיות הראשון לשמוע את זה\ בראיון הענק שעשיתי איתו באפריל 2004.

RamiSun

New member
מה שנכון נכון,

הוא (אנטי ישראלי לא קטן) החליט להוציא את הסקופ בראיון עם מראיין ישראלי, לא ברור מדוע.....

kurush

New member
פציפיסט

לא אנטי-ישראלי. אם משרד החוץ הישראלי היה משתמש בטקטיקות הסברה נכונות, הוא היה תומך נלהב בישראל. העולם ניזון מהפרופוגנדה של הצד השני, וכך מפתח דעות מסוימות שלאו דווקא תואמות את המציאות.

Disposable Hero

New member
תנסה להסתכל על זה הפוך על הפוך

אולי הם אלו שלא רואים את מה שאתה רואה לא נכון בגלל תעמולה ישראלית חובבנית. (??) מה שרציתי לשאול זה, איך האלבום האחרון של הפלאור קינגז יחד עם גילדנלאו? הוא כותב\מלחין יחד איתם? יש בכלל השפעה של הטירוף וכל הפלצנות שלו על הלהקה?

RamiSun

New member
הפוך על הפוך על הפוך על הפוך

התעמולה הישראלית יכולה להיות הכי מקצועית בעולם, אבל ברובה היא לא תשודר, אלא התעמולה מהצד השני, ... ולעצם העניין, בעיקרון עד עכשיו, הוא לא כתב שום דבר איתם, וסטולט הקפיד להדגיש את זה בראיונות משום מה...ניראה לי מאוד תמוהה אגב, סטולט בכל הראיונות מנסה להמעיט בערכו של גילדנלאו בהרכב... אבל בהחלט יש לו השפעה מורגשת, בגלל השירה האופינית שלו.

למעלה