Be fReE!

כפכפית

New member
Be fReE!

שלום, מה המצב איתכם?... נורא משעמם לי... אז אני אציג את עצמי... קוראים לי כפכפית...אני באה מארץ הנעלולים.... אני שומעת בדר"כ matchbox 20, tristania, spock´s beard, the strokes וכיוצא בזה... אני בנאדם נורא פסימי... אפשר להבין את זה מהעובדה שאני שמה 3 נקודות אחרי כל (!) משפט... im a loner.... אפשר להגיד את זה ככה... אני יותר דוגלת בגישה של fuck the world.... אבל לא מהססת לגרום לאנשים שיהיה להם יום טוב למדי... אם בא לכם צרו קשר.... שיהיה לכם יום טוב. כפכפית

גם אני שם שלוש נקודות

בסוף כל משפט... אבל בזמן האחרון אני מנסה להתרגל לשים שתי הקודות...

theAMP

New member
האלו?

אקיצר, נעים מאד, אני theAMP אם את מכירה את הפרוייקט של קים דיל, הבסיסטים של הפיקסיז, the amps, אז את יודעת שהשם שלי זה משם. גם אני שם שלוש נקודות אחרי כמעט כל משפט, אבל אינני פסימי... פעם הייתי כמוך, עכשיו אני כבר לא... אני מחבב את הסגנון שתארת כטעם המוסיקלי המרכזי בחייך, אך למרות שאני מאד מחבב את הסטרוקס וחושב שהם נחמדים מאד, אני ממש לא מבין למה כולם מתלהבים מהם ואומרים שזה הדבר הבא ברוק. אבל זה סבבה. being a loner is sometimes good, but never 2 much... "fuck the world" is an attitude that will provide the world with a good reason to fuck you in the ass" משהו שלומדים בסופו של דבר... ברוכה הבאה, ותנסי לא לקרוא להכל מטאל, כי מסתבר שתטעי רוב הפעמים.

Sham 69

New member
זאת בדיחה .. נכון?

גם אני שם 3 נקודות אחרי כל משפט .. ואני פסימי? לא .. אני בן אדם אופטימי מאוד ודוגל בשלום ובלה בלה .. חצי מהאנשים שאני מתכתב איתם שמים 3 נקודות מסריחות אחרי כל משפט מסריח שלהם אז דיי .. נו .. טוב .. לא משנה .. מזתומרת דוגלת בגישה של FUCK THE WORLD? תסבירי לי טוב יותר ..

ed555

New member
ספוקס בירד אחלה..

רק השירים הארוכים אבל..יש להם יציאות פופיות לא במקום בשירים הקצרים. תזמין מהאינטרנט תמיד יש..

Vlad Drac

New member
לא ממש "תפס" אותי

אבל אולי סתם לא שמעתי מספיק. אם כבר פרוג חדש אז echolyn או anglagard

ed555

New member
את אקולין די אהבתי..

אנגלגארד בסדר אבל לא יצא לי להתעמק בהם.. על איזה דיסק של אקולין אתה ממליץ? ולמה לעזאזל כל שנייה חלון של ווינדוס אקס פי נפתח לי??

Vlad Drac

New member
לא שמעתי דיסק שלם, אבל מ-

as the world שמעתי חצי בערך ובהחלט התרשמתי לטובה.

PdLrAaTgIoNnUM

New member
מה זאת אומרת?

את לא מהססת לגרום לאנשים שיהיה להם יום טוב במיוחד? אולי המוח שלי קצת סוטה אבל זה באמת לא נשמע טוב....

SuperKaker

New member
3 נקודות!!!

אני לא חשבתי על זה אף פעם...אבל גם אני שם 3 נקודות אחרי כל משפט. שיט.אני מעכשיו מפסיק! אני נהיה בנאדם בלי נקודות אחרי כל משפט! החיים כאלה יפים והציפורים שרות אז למה לשים 3 נקודות??!?!? יורד גשם בחוץ ונשבר לי הזין מהכל, קוסאמק.. אני משוחרר כבר שבועיים!!! אני אמור להיות מאושר!!

בןלי

New member
mb 20

אח אח אח הדיסק הראשון שלהם פשוט מדהים. לא יצא לי לשמוע את השני אבל משום מה אני דיי בטוח שהוא לא מתעלה כמו הראשון. מעניין אותי לדעת איך הגעת אליהם

badphish

New member
הם די מוכרים

גם בגלל הדואט עם סנטנה שאיך קוראים לו הסולן שלהם עשה והם פסדר לא משהו מיוחד

למעלה