BDSM ופשרות

Arik N Bentz

New member
BDSM ופשרות

שלום לכולם, בפורום סקס המליצו לי להתייעץ גם כאן, אז הנה זה בא -

אני במערכת יחסים טריה יחסית עם מישהי שמאד אוהבת BDSM - להשלט ולפעמים גם לשלוט, לדבריה לצורך הגיוון.
מהזמן הקצר שלנו יחד התרשמתי שזה "רק משחק" וזה פחות מורגש בחיים האמיתיים שלנו מחוץ למיטה.
אבל מה? לפעמים זה מרתיע אותי בעיקר כשאני לא יודע מה הגבולות, קיים גם הפחד לגרום לה כאב ולעבור את הגבול בעניין הזה.
אולי כי אני מרגיש שהגבולות לא מספיק תחומים.

בכולופן, כמובן ששוחחתי איתה על כך וגם הסברתי שאני לא מוצא בזה עניין ומעדיף סקס "רגיל".
התרשמתי שהיא לא חייבת את זה אבל משום מה מאד מתלהבת ורוצה להתנסות אבל אולי לא מכירה את העולם הזה מספיק כדי
לעשות את זה בצורה בטוחה. הבעיה שגם אני לא ואני אפילו לא בטוח שאני רוצה להכנס לזה, אז יש כאן שתי סוגיות.

- סקס רגיל לאוהבי BDSM זה סוג של פשרה? סקס ללא טעם? יכול להיות שאני מבקש ממנה להיות מישהי שהיא לא ולהתכחש להעדפות שלה?

A לוןA

New member
זוגיות ופשרות

1. התיאוריה שלי אומרת שכמו בהרבה התנהגויות בחיים, גם המשיכה לשליטה היא סוג של מינעד, כשבקצה האחד יש את הוניליים הטהורים- אלו שחייבים שהסקס יהיה תמיד רך, עדין, ושאפילו לתפוס להם את היד במהלכו הוא משהו שאינו מקובל, ובקצה השני את חובבי השליטה האקסטרימית, 24/7, בכל פעולה ומחשבה.
רוב האנשים נעים על המינעד, וההעדפות שלהם גם יכולות להשתנות עם הזמן, האינטראקציה ושינויים בחיים. ישנם כאלו שזה בשבילם תבלין בלתי מחייב לסקס, משהו כמו עוד תנוחה או צעצוע- חביב עם, אפשר בלי. יש את אלו שחייבים שליטה או כאב או השפלה- אבל במיטה בלבד, ויש כאלו שלוקחים את זה גם מחוץ לחדר השינה. למי שחייב את זה- סקס בלי זה יהיה התפשרות. למי שלא- יוכל לחיות בלי, אבל לדעתי תמיד יהיה שם סוג של חסר.

2. דבר ראשון שניגשים לאיזור לא מוכר, ביחוד אם האיזור נוגע לגוף ולנפש של מישהו אחר (קל וחומר- מישהו שאתה אוהב) - מוצדק לגמרי להתקרב לשם בזהירות ובחשש מפני פגיעה כלשהי. מהבחינה הזו החשש שלך מוצדק.
לפי מה שהבנתי, אתה לא נרתע מהתחום, אלא רק מהפגיעה הפוטנציאלית (למרות שאתה לא נורא נמשך אליו). לכן, אתה צריך לעשות שני דברים-
א. לחשוב אילו פעולות שמושכות אותה אתה כן מעוניין לנסות. תתחיל עם דברים יותר קלים- השפלות מילוליות קלות, ספאנקים בתחת וכו' - מה שעושה לה את זה ולא מרתיע אותך. על כל פעולה שאתה משלב חובה לקרוא או לשאול קודם ע"מ להימנע כמה שיותר מפגיעה.
ב. להתחיל לאט ובעוצמה נמוכה. אם התגובה חיובית- ממשיכים. אם לא- מפסיקים. ככה אתה נמנע מ"לעבור את הגבול" או להכאיב מדי.

ג. תיקשורת תיקשורת תיקשורת. הגבולות לא ברורים לך? דבר איתה. שים את זה על השולחן ותבהיר. מה היא רוצה, על מה היא מפנטזת, איזה סוג כאב/השפלה/ריסון וכו' מגרה אותה- ומה מכבה אותה. זה לא חייב להיות בצורת ראיון עבודה- זה יכול להיות גם בזמן שאתם מתחרמנים במיטה.

אתם כנראה בכניסה לעולם חדש ומופלא- תיכנסו בזהירות, תרגישו את השטח ביחד- ו ת ה נ ו !!!

למעלה