BDSM הצד האפל:

princeOFdream

New member
BDSM הצד האפל:

והרי לכם פרובוקציה מגמתית אמוציונאלית מבית היוצר של נסיך החלום. - ישוע, האם הוא היה טיפוס אידיאליסט באמת? תתארו לעמכם סצינה: ארנולד שוורצינגר עם השוט-גאן שלו בא היישר מהעתיד בידיעה שיהודה בן-קריות יסגיר את ישוע ולכן היה יורה לו היישר בבטן ועושה לו חור בגוף ברדיוס של כ60 ס"מ ומסביר לישוע את מעשיו- האם ישוע היה בא ומחיה אותו? ואם שרווצינגר היה מתעקש שזה חשוב ויורה ביהודה שוב, האם ישוע גם היה מתעקש? ובואו נשאל משהו פשוט יותר? אם יהודה היה תופס קריזה על ישוע ומכניס לו סטירה, האם ישוע היה מפנה את הלחי השניה? או שהיה מתחיל ללכת מכות עם יהודה או שולח עליו את שוורצינגר? אם כן, אז בטח ישוע היה המזוכיסט הראשון. או שלא! הוא לא נהנה מזה הרי זוהי פשוט האידיאולוגיה שלו. טוב, אז מה בקשר לגנדי? גם אצלו מדובר באידיאולוגיה- הוא בטח לא נהנה מזה. - אז כעת בואו נביט על שני אנשים אחרים? המרכיז דה-סאד ואליזבת' באטורי. ידוע לנו שהם עשו הילולות ענק עם גילויי אלימות שלא נראו כדוגמתם לפני-כן בעולם הסקס, האם הם נהנו מזה? בטח! האם הקרבנות שלהם נהנו מזה? לא ממש... לא לשוא הוציאו את שני אלו להורג, הרי את ההילולות שלהם הם אנסו על קרבנותיהם. ובכן, על שם מי המציאו את המושג סדיזם? על שמו של דה-סאד, מיהו אחד הסמלים העיקריים והראשונים בעולם הBDSM, שוב דה-סאד. על שם מי המציאו את המושג מזוכיזם? שאלה טובה... אבל כנראה לא מישהו שעשה מספיק רעש. אז אני רוצה לפנות רגע אל אוהבי השליטה+גרימת כאב שבנינו (ואני מבניהם), זה כבר ידוע לי שבעיקר מגרה אותנו כאשר אנחנו רואים את הצד החלש סובל באמת, נכנעה באמת (ז"א נכנעה נשום שאין בידו הכוח לא לציית), אבל האם אנחנו מתכוונים לאנוס מישהו\י? לא הא? אני באמת מקווה בשבילכם, כי אני בטח שלא! אז מה זה אומר עלינו הא חבר'ה? אני אומר לכם, אנחנו לא סדיסטים באמת! אנחנו לא נקבל אורגזמה מלהכות מישהו עד מוות או דברים דומים לאלו. ואם כך אז מה זה אומר על הBDSM? אלו מין עבדים ושפחות אלו, אשר מצייתים לאדוניהם\מלכותיהם מרצון? זה נקרא להיכנע? לא ולא! להיכנע זה כאשר אתה עושה משהו שאין ברצונך לעשות, זה לא אמור לגרום לך לחוש טוב, להיפך. אז אולי הנכנעים בקהילה שלנו הם לעומתנו (השולטים) אכן מזוכיסטים אמיתיים, אבל הם ללא ספק לא עבדים ושפחות אמיתיים. אם כך, אז איפה כל הBDSM הזה באמת הא? לא לשוא לBDSM יש דימוי אפל, ביסום מלא הוא אמור להיות אפל! הוא אמור לנבוע מסדיסטיות אמיתית- וידוע לנו שסדיסטים באמת הם חולי-נפש אף אחד מאיתנו לא יכול לתאר מה זה כאשר אתה נהנה ואף מגיע לפורקן-מיני מלחנוק אדם במו-ידיך. ולסיכום: חברים, אנחנו לא קהילה של BDSM, לא ולא ובטח לא קהילה של הדוניסטים תאווי-שליטה באמת. אולי יש בנינו מזוכיסטים, אבל גם בזה אני בספק, כי אני משוכנע שידידנו העבדים\שפחות לא יקבלו הנאה או פורקן-מיני עם פתאום יבוא איזה מטורף שיכפה עליהם את עצמו באמת ויאנוס אותם או אם יתחילו להחדיר להם סכינים חדות לכל-מיני חורים טבעיים בגוף כדי להרחיב אותם. אנחנו רק משחקים פה זה לא על אמת. יש אמת אחת- אנחנו נהנים מזה, אבל ה'זה' הוא לא ה'זה' שאנו מדברים עליו- הוא לא BDSM. מדובר פה במשחק מיני שמגביר את הגירוי ולכן אני גם חושב שיש את זה בכל אדם ואדם, אבל זה ללא ספק לא BDSM!

כמעט השתכנעתי....

יש לציין שאתה בהחלט משכנע. אך אני חושבת שהשם או ההגדרה למה שקורה אצל כל אחד מאיתנו זה לא מה שמשנה לנו. לא איכפת לי אם זה יוגדר ככה או ככה. מה שקורה בשטח זה מה שמשנה. תסכים איתי, שסדיסט לא חייב להיות אנס, לא חייב להשתמש בסכינים הוא יכול להינות גם מרמה נמוכה יותר של סדיזם ובהסכמה. שהאדון או המלכה רואים את המבט הסובל על פניה או פניו של העבד או השפחה בזמן שהם מקיימים סשן של חינוך אנגלי......זה סדיזם מוחלט. וזה בהסכמה. כמו כן, מזוכיזם. אז אולי ניתן לשקול שוב את דיברתך... ערב טוב

mpanda

New member
כמעט..

אני חושבת שאתה מנסה למצוא הגדרות מדוייקות לBDSM וכמו לכמעט כל דבר בייקו הזה שקשור לרגשות הפנימיים של בני האדם אין הגדרה ממשית לזה.. יש משהו מוגדר כזה בערך.. במילים עובדתיות כמו קשירות יחסי שולט נשלט אבל כמו שאמר פה המאסטר החביב זודיאק כל אחד לוקח את הBDSM לכיוון שלו וזה נכון להרבה דברים.. זה כמו שתגדיר שללסביות חייב להיות צד נשי וצד גברי.. שזה לא מחייב בכלל.. או שכל ההומואים נתפסים כגברים נשיים.. כל מיני דברים ואם אני לסבית זה לא מחייב שאני לא אמשך לאף גבר.. וכו'..

princeOFdream

New member
לשתיכן:

ראשית תודה לך פרפר- אני שמח לדעת שאת חושבת שאני יודע לשכנע. שנית ולנושא- בעניין הגדרות; לא, אני לא מסכים שסדיסט יכול להינות מרמה נמוכה יותר של סדיזם כפי שאני לא מסכים שאסור\אי-אפשר להגדיר דברים גם אם עיסוקם ברגשות. ואפרט על שתי אי-הסכמות אלו: אחד מאמצעי התקשורת הנוחים ביותר של האדם (ואולי אף יעילים ביותר) הוא השפה. השפה בנויה מהגדרות ומושגים ומילים. כדי שתהיה לנו היכולת לתקש בעזרתה כראוי עלינו להבין את המשמעות של כל אותן הגדרות ומילים משום שזהו האמצעי של השפה. ולכן אי-אפשר להמציא את השפה כל פעם מחדש ולשנות הגדרות כאוות-נפשנו. ולכן, צריך בהחלט להגדיר דברים בבירור. לשמחתנו את המילים בהן אנו משתמשים כבר הספיקו להגדיר משום שאם לא לא היינו יכולים להשתמש בהן וסדיזם ומזוכיזם כבר הוגדר. כידוע סדיזם בא משמו של דה-סאד שנהנה בהחלט מגרימת כאב נטו, הוא הרי כפה על קרבנותיו יחסי-מין בכאבים לא-אנושיים. ולכן סדיסט כפי שהוגדר במילון הוא אדם שנהנה ואף מקבל סיפוק-מיני מגרימת כאב. מזוכיזם כידוע בא משמו של הברון מאזוך שקיבל הנאה מכל סבל שנגרם לו. המושגים הללו מאד טוטאלים ללא ספק, אבל בהם בחרו להשתמש. ולכן אני טוען: מזל שאנחנו לא עוסקים בBDSM אמיתי ורק משחקים, אך צריך לתת למשחק שם שהולם אותו כדי לא להביא עלינו צרות (שכבר היו מעולם) של אנשים שחושבים וטוענים אף בפומבי שאנחנו קהילה של חולי-נפש ובצדק עם זהו דגלנו.

m a y S

New member
אני שוב חולקת על דעתך

אני מצטטת אותך: "סדיסט כפי שהוגדר במילון הוא אדם שנהנה ואף מקבל סיפוק-מיני מגרימת כאב"- בהחלט. זה נכון.אך האם ישנה הגדרה במילון, איזו מידת כאב יש על הסדיסט לחוש בכדי שיוגדר כסדיסט? לא. זה כמו להשוות בן אדם עם כיפה סרוגה לאדם חרדי ולהגיד שהוא לא באמת עובד את האל כי העבודה שלו את אלוהים היא ברמה נמוכה בהרבה מזו של החרדי. אין טוטאליות בדברים מסוג זה. זו דעתי. יום טוב

למעלה