BBUS 716 אוויקשן+הו"ה

maya567

New member
../images/Emo58.gif פידס

הסיבה שבגללה עשו שוב תחרות, היא בעיקר בגלל שהאווי (ולא רק הוא, גם אנשים אחרים) קיטר על זה במשך שעתיים בערך. ובתכלס - הוא צודק. הוא לא היה האחרון, ובגלל שהיתה תקלה טכנית הוא כנראה ילך הביתה השבוע. ד"ר ויל הציע להאווי ללכת להפקה עם הזין בחוץ ולדרוש תחרות חוזרת

Doji

New member
../images/Emo58.gif לייב פידס

למטה. GO GO JAINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BYE BYE BITCHES!!@!@!@#!!!111! הלוואי הלוואי הלוואי וג'אנל תעלה על ג'יימס ועל הבוגדנות שלו. אין לה מושג מה הוא אומר עליה מאחורי גבה ואיך הוא מתכנן להעיף אותה באפשרות הראשונה שתהיה לו. ד"ר וויל, זה בדיוק הרגע לנצל את כל הידע שצברת השבוע מכל הבריתות בבית ולהתחיל להדליף אותו. אני חושב שהמועמדים הבאים להדחה הם מרסלס ודניאל. עכשיו אני מפחד מהקו-ד'טה.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif עתידי

טוב, בואו נהיה הוגנים - זה בולשיט. וויל, ג'ורג', דניאל וג'אנל כנראה יהיו הפיינל 4. It's... in the cards.

Doji

New member
../images/Emo58.gif 716

כל-כך צפויה ההצבעה לייב של הדחתו של קייזר, שום הפתעות. כנראה שבאמת אף אחד לא יחזור לבית, טוב שכך, לא מגיע לאף אחד הזדמנות נוספת. וויל ירד מכל העניין של "תעיפו אותי לפני הסקווסטר כי העסק שלי יתמוטט בלה בלה בלה". בהתחלה האמנתי לו שהוא באמת רוצה שיעיפו אותו, עכשיו זה נראה לגמרי אסטרטגיה. האווי לחץ על הכפתור, הרצתי כמה פעמים אחורה כדי לראות. הוא בטח לחץ בצד של הכפתור ולא במרכז ולכן זה לא נקלט. "ooops, too bad, so sad". הטוויסט של הקו-ד'טה מעולה וגם זכיה בו טובה יותר מזכיה ב- HOH לדעתי, כי אתה גם מחייב את ה- HOH לחשוף את הקלפים שלו ולהעמיד שני מועמדים להדחה וגם הופך את הבחירות שלו. אבל אם נניח דניאל תזכה בקו-ד'טה אז היא לא תשנה את הבחירות של אריקה. הלוואי וג'אנל תזכה. לפי התגובה של ג'אנל לזכיה של אריקה ב- HOH ברור לה שהיא תועמד השבוע להדחה (היא גם העמידה את אריקה לפני שבועיים ואריקה לא שכחה את זה מן הסתם) וגם אין לה יכולת להתמודד על ויטו. היה עצוב לראות שלקייזר לא היה שמץ של מושג שג'יימס בוגד בהם ובהודעת פרידה לשמוע את ג'אנל אומרת שבעזרתם של האווי וג'יימס הם ינצחו את הפלוטרס. חבל שג'יימס לא זכה ב- HOH כי אז הכל היה מונח על השולחן כשהיה מעמיד את ג'אנל + האווי. היה מעניין שהראו בקטע של האימהות של צ'יל-טאון, קטע מהפרק הראשון של העונה הזאת של וויל עומד בקומה העליונה (איפה שחדר ה- HOH) וכל שאר הבית מקשקשים במטבח ווויל אומר למצלמה שהם עוד לא יודעים מה מחכה להם. נזכרתי שכשראיתי את הפרק הראשון של העונה וכשהוא אמר את זה חשבתי שהוא סתם מתרברב ויעוף בשבוע הראשון או השני. לא הרבה זמן עבר מאז ווויל הצליח למצב את עצמו באחד המקומות היותר בטוחים בבית. מדהים.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 716

קייסר
מסכנון. לא הבנתי את הרציונל של וויל. בדר"כ הוא אוהב ללכת נגד הזרם ולדפוק את האנשים שאיתו בברית. אז אני לא ממש מבינה את ההסבר שלו לגבי בוגי. כנראה הוא לא רצה להראות ווימפ כשהוא מצביע נגד קייסר. אם כבר, ג'ורג' יצא סמרטוט. גם אמר לקייסר שהוא לא יצביע נגדו, וגם - ג'יימס רצה להעיף אותו לפני שבועיים, והוא כביכול שכח מזה... מוזר שקראפי הסכים לבוא פעם נוספת. אבל הקטע עם הסיאנס ושהם פתאום הופיעו משום מקום היה קורע
חוץ מזה, חבל לי קצת על ג'אנל. היא גם לא מודעת לכך שג'יימס עובד מאחורי הגב שלה (ראה ערך ההודעה שלה לקייסר), והיא גם לא מודעת לכך שמרסלס פשוט בגד בהם לגמרי. העיקר במשך שנה הוא מרייר על קייסר בכל הזדמנות שיש לו, ואומר כמה הוא מת על קייסר וג'אנל ועונה 6 ובלה בלה בלה, והוא פשוט זרק אותם מתחת לאוטובוס והג'אגולר שלו עכשיו חשוף לגמרי! (2 הביטויים העיקרים שלו למי שלא מכיר). חבל שהיא כפי הנראה תעוף השבוע. לא האמנתי שזה יקרה, אבל ממש הרעתי לטובת אריקה בסיום. פשוט לא רציתי לשמוע שוב את ג'יימס והשטויות שלו. נראה לי ששרה מתביישת בו בבית. אה כן, והאמהות של וויל ובוגי קורעות. ונראה לי שבוגי הורג את אמא שלו שהיא הראה תמונות שלו כשמנדריק

De fire

New member
../images/Emo58.gif

מסכים לגבי שרה, נראה לי שאפשר היה קצת לראות הסתייגות שלה כשהיא דיברה איתו בטלפון, אבל היה אסור לה לומר שום דבר.

../images/Emo58.gif

ג'יימס כל כך מרוצה מעצמו שזה עצוב. ביג בוי הייטס ג'יימס. ביג בוי. רק אני מעריך את הקריין שמקריא שאפשר לשלוח SMS בכזו מהירות? אלוהים אדירים, הוא מעולה.

../images/Emo58.gif

פרק מצוין. הקטע עם הסיאנס והאמהות של צ'יל טאון היה מעולה. למרות שלא היו לי שום סנטימנטים לקייסר בעונה הזאת, גם לי כאב הלב בראיון שלו עם ג'ולי. מצוין שאריקה זכתה. היא גם מתחילה להראות אופי וגם עכשיו היא תהיה חייבת בתור ההו"ה. מבאס בשביל האווי שהעיפו אותו למרות שהוא באמת לחץ, אבל אין מה לעשות זה חלק מהמשחק. רק שלא יעשו איזה טוויס א-לה פרדייס הוטל בשביל שהוא יזכה מחדש. הקו-ד'טה נשמע לי די מפגר. או שפשוט לא ממש הבנתי אותו. מחכה למועמדים של אריקה.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gifBBUSA 716

או סוף סוף הגעתי לקצב של ארה"ב! ובנתיים אני ממש נהנה מהעונה הזו ראיתי רק את עונה 5 אז די התבאסתי שהעיפו את כל האנשים שאני מכיר.. אבל איכשהו הצלחתי להתחבר לאנשים בעונה הזו גם בלי הכרה מוקדמת.. מה שטוב בעונה הזו שאין לי פייבורטים. יש אנשים שאני אוהב יותר מהאחרים אבל לא ממש אכפת לי שהם יעפו. יותר חשוב לראות אירועים מעניינים בתכנית מאשר לראות איך מישהו שולט בבית. לדוגמא נורא רציתי לראות את הברית של עונה 6 מתפרקת רק כדי שיהיה משהו מעניין ואז רציתי שג'אנל תציל את עצמה רק כדי שג'יימס יתבאס על עצמו בכלל אם יש מישהו שאני ממש לא אוהב בבית זה ג'יימס ומרסלס. העדפתי שג'יימס יעוף הפרק אבל גם קייסר זה טוב. העיקר שהברית הזו הוחלשה. אבל שאני רוצה לראות אותו מגיע עד הסוף זה דר' ויל. הוא פשוט ענק. בהתחלה לא סבלתי את ההתנהגות שלו, ואת האמת הסיבה היחידה שהוא עדין במשחק זה בגלל שכל השאר פשוט טיפשים או פחדנים. ולא ממש אכפת לי אם הוא יזכה או לא (גם ככה הוא זכה) אבל שישאר על המסך, הוא בידור טוב. אבל הוא כזו "דמות" טובה, והשיחות "טלפון" שלו ושל מייק תמיד מצחיקות אותי כי המטרה על השניים כל כך ברורה אבל איכשהו אף אחד לא רואה את זה. גם ג'אנל אני די אוהב. די בימבו אבל היא לא טיפשה כמו שהיא נראית. גם לא הכי חכמה אבל עדין.. בקשר לאריקה בתור HOH.. אני די בטוח שאין לה עמוד שדרה משלה והיא בטח תלך פשוט עם מי שישכנע אותה הכי טוב.. ובקשר לטוויסט החדש.. נחמד. יכול להיות יעיל במצבים מסוימים...

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

לא יאומן מה ההפקה יעשו כדי להשאיר את ג'אנל. קודם הטוויסט הצרפתי המפגר, אח"כ ההצבעה למלך/מלכה שהזוכה בה מקבל יתרון בהו"ה הבא. כל כך צפוי שג'אנל תקח את זה. אני מקווה שהיא לא תשרוד את השבוע והיתרון שלה יהיה חסר משמעות.

Doji

New member
../images/Emo58.gif

מישהי בשם מישל מישראל התקשרה להאוס-קולז עם גרטשן ובאנקי לשאול את קייזר מה הוא חושב על המלחמה בלבנון.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

לא הבנתי למה בכלל היא שואלת את זה. מה זה משנה לנו מה קייסר חושב על המלחמה בלבנון... גם ידוע שהוא קורקטי ודיפלומטי, ובחיים לא יצא בהצהרות כמו "נסראללה הצדיק" או לחילופין "אולמרט הקדוש"... אני ישר חשבתי אם יש מישל מישראל שרואה ביבי, למה היא לא כותבת פה בפורום

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gifBBUS 716

ג'יימס, קאפי, סיאנסים ועיזה ב-41 דקות. אני חושש שהתוכנית הגיעה לתהומות ביזאר שמהם היא לא תשוב עוד.

Mr Bing

New member
שאלה על הפידס......../images/Emo58.gif

כל יום אני משיג את הפידס אבל אני רוצה לראות אותם רק אחרי הפרק שהם משתייכים אליו, אז נוצר מצב שאני לא יודע מתי לראות את הפידס- יש לכם רעיון? ובאיזה ימים בשבוע הם עושים בבית את הנומיניישן והויטו? תודה

maya567

New member
הממ... לא ספוילר

בדר"כ נומיניישנס זה ביום שבת, ואז התחרות ווטו ביום ראשון. אבל אני לא בטוחה.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אז בתכל'ס כל הקטע של הקו דה טה זה שזה בדיוק כמו וטו, רק שהזוכה מחליט את מי לשים במקום מי שהוא מוריד, ולא הו"ה. מצד אחד זה חכם, כי אז מונעים מצב שלברית מסויימת יש שליטה טוטאלית, כמו עונה 6 בארבעת השבועות הראשונים. ככה גם לרוב בבית יש מילה (ולא יכול להיות מצב תיאורטי שברית של שניים שכל הבית רוצה להעיף תגיע לפיינל 2, כי רק הם זוכים בהו"ה לסירוגין). אבל מצד שני, זה מוריד המון מהכוח של הו"ה, ומההתרגשות מהנומיניישנז ומהתחרות הו"ה. זה קצת הורס את העיקרון של המשחק. מצד שלישי, אני בטוח שזה גם מה שאמרו כשהוסיפו את הטוויסט של הויטו בעונה 3 (או כשהפכו אותו למוזהב בעונה 4), ועובדה שזה עובד עד עכשיו, ואפילו שזה נראה לנו לא הוגן כשאין ויטו (באק דור וכאלה) ואני ממש ממש אוהב שמראים קטעים/שחקנים מהעבר. ג'ושי... וכשראיתי את אליסון היה לי ממש ממש חבל שהיא עפה ראשונה בעונה הזו. אם מישהו משעמם כמו אריקה או ג'ורג' היה עף במקומה, היה הרבה יותר מעניין בעונה הזו. וצ'ילטאון משחקים בכולם בגלוי כמו במריונטה.

למעלה