BBUS 716 אוויקשן+הו"ה

E r u

New member
../images/Emo58.gif

לא רק שקייסר בחוץ אלא גם ג'אנל והאווי לא HOH + ג'אנל לא יכולה להתחרות בויטו. אוף! מעניין מה אריקה תעשה. נשאר רק לקוות שהיא תזכה בטוויסט החדש הזה

willo

New member
../images/Emo58.gif

קשה לי לומר שאני מופתע, כל הפרק הלך בכיוון של בי בי קייזר, ולא בכדי כולם פחדו להופיע מולו בסוף. בתחרות הHOH הופתעתי שוויל ובוגי לא הפילו את עצמם קודם. מעניין מה אריקה תעשה, האם היא תעמיד את ג'אנל מול וויל? האם וויל מול בוגי? האם ג'ורג' מול מרסלס? גם היכולת להחליף מועמדים מעניינת, נראה מי יזכה וישתמש בה.

willo

New member
../images/Emo58.gif עוד משהו

עכשיו ברו שאף אחד לא יחזור, כי אחרת לא היו מספרים לקייזר איך ג'יימס משחק משחק כפול

De fire

New member
../images/Emo58.gif

יו ביצ'ז! הייתי בטוח שלא משנה מי ההו"ה היום, הזוכה בטוויסט יתגלה היום גם כן. עכשיו אני צריך להיות שבועיים במתח. נהדר. במידה מסויימת הקו ד'טה הזה בא כתחליף לויטו שג'אנל לא יכולה להשתתף בו, רק שזה הרבה יותר שווה. הסיכוי לא גדול (2 ל-9. לג'אנל יש תאכלס 2 ניחושים כי אם היא טועה היא תמיד יכולה להגיד להאווי מה לנחש) אבל הוא קיים. הלוואי שג'ייני או האווי יקחו. הפרצוף של קייסר כשהוא הבין את המשחק של ג'יימס.. נראה כאילו הוא עמד להתמוטט. מסתבר שג'יימס בכל זאת מפגין יכולות משחק לא רעות בכלל. ולבסוף- יו סקרוד האווי!! הוא לחץ על הכפתור, שמעתי במו אוזני
בכל מקרה אני מניח שאריקה היא ה Lesser of 2 evils. אם יש סיכוי שמישהו מהפלוטרז יעמיד את צ'ילטאון זו אריקה. רק חבל שקייסאר כבר לא שם ללחוש לה בערבית באוזן ולגרום לה להעמיד בצורה הנכונה. אם ג'אנל מועמדת מול האוו והיא או האווי לא זוכים בטוויסט אפשר לומר שלום לג'אנל, כי הפעם אין לה ויטו שיציל אותה.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif לגבי התחרות.

גם ההפקה שמה לב לטעות ולכן נערכה תחרות חוזרת. הHOH החדש: (ספוילר?) ג'אנל!

E r u

New member
../images/Emo58.gif לייב פידס

לא לרדת, ספוילר גדול! OMMMMMMMMMMMMMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG לא נכון! לא נכון!!!!!!!11111111 יואוו, זה חלום - אני מתעורר מחלום!!! ג'אנל HOH! פאק פאק פאק זה חלום!!!!!!!!!!1 ביי ביי ביצ'יססססססססססססססססס פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק וואי אני פקצ"ה אבל יודעים מה? זדיינו, ג'אנל ג'אנל ג'אנל!!!!1111
!!

maya567

New member
../images/Emo58.gif פידס - עתידי

אמרתי ספוילר עתידי! הסקרנות שלי הרגה אותי אז הסתכלתי, אבל אם אתם לא רוצים לדעת אל תרדו למטה.
OMFG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גם אני כזאת פקאצה עכשיו אבל מה אכפת לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג'אנל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ועכשיו אני צריכה לראות את זה בווידאו איפשהו על מנת לוודא. אם קודם הייתי בדכאון רצח אחרי שההדחה של קייסר, הגילוי שלו על ג'יימס והזכייה של אריקה ב-HOH גרמו ללחלוחית בזווית העין שלי, עכשיו זה הפך לחיוך ענק. ביי ביי ביצ'ס!!

E r u

New member
../images/Emo58.gif

ראיתי את הוידאו איזה אלף פעם. אני מאושר

E r u

New member
../images/Emo58.gif הפרק שהיה ופידס עתידי

את עוד ראית את הפרק עכשיו ומייד ראית שיש HOH חדש. אני ראיתי אתמול את התוכנית בשידור חיי והלכתי לישון עם הרגשה רעה שג'אנל גמורה ללא הטוויסט החדש, אבל עכשיו אין אין אין - פשוט כיף,יאיי!

De fire

New member
../images/Emo58.gif ללייב פידס שאחרי הפרק

אתה לא רציני!
!!! יבוטל הקו ד'טה לאלתר! אני מקווה שלפחות ההו"ה נשאר בטוח גם אחרי ההפיכה

De fire

New member
../images/Emo58.gif פידס תוספת

אגב, אם בקו דטה ההו"ה לא מקבל חסינות כל זה לא שווה כלום, ובסופו של דבר מה שבאמת יקבע השבוע מה יקרה זה הזוכה בקו דטה. אני מניח שבוגי וויל לא יתאמצו מדי, וגם אם כן לא ישתמשו בכח שהם יקבלו להדיח את המועמדות של ג'אנל ולהעמיד אותה, אבל אם ג'יימס דניאל אריקה או מרסלס לוקחים, ג'אנל עדיין תלך הביתה השבוע

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

להתראות ביג בראדר, ברוכים הבאים פרדייז הוטל. אני מניח שבשבוע הבא נראה תחרות HOH לבלונדינים בלבד? ובשבוע אח"כ רק לאנשים שהשם שלהם מתחיל בJ. היו כבר טעויות בתחרויות HOH בעבר, אבל כמובן שBB יעזו לבטל את התחרות רק כשהם יודעים שאהובת ההפקה והקהל בסכנה. פשוט שכונה. בזיון אחד גדול. חבל, אחרי פרק משמח.

E r u

New member
../images/Emo58.gif

בולשיט, אם אחד הפייבוריטים שלך היה לוחץ על הזמזם והוא לא היה עובד וג'אנל היתה זוכה אתה היית כועס ורוצה HOH חדש, רק בגלל שהצד הנגדי [שאני מניח שאתה לא אוהב] זכה - אתה כועס, ממש כמו אריקה.

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

איזה שטויות. כמו שאמרתי, היו טעויות בתחרויות HOH בעבר(אני זוכר התעלמות מטעות של נטלי באחת התחרויות בעונה 5, ואני גם די בטוח שהיה משהו בעונה 6, אולי בHOH של קייזר בשלב מוקדם בתחרות). אף פעם לא עשו תחרות חוזרת. וגם אם הייתה תחרות חוזרת, ג'אנל בכלל לא הייתה בשלב של הטעות. היא עפה לפני באופן לגיטימי לחלוטין, לא הייתה שום סיבה שהיא תתחרה שוב. ההפקה עשתה את התחרות החוזרת רק בגלל שהם יודעים שבלי ג'אנל הרייטינג יפול, וזה מזכיר הפקות זולות יותר כמו פרדייז הוטל או עדן לנצח מאשר הפקות רציניות כמו השרדות לדוגמא.

E r u

New member
../images/Emo58.gif

מה רצית, שרק האווי ומי שנפסל אחריו ישתתפו? הרי יכול היה להיות שהארי היה לוחץ תשובה שגויה ואז זה לא היה פייר כלפי אריקה. אז החליטו לעשות תחרות מלאה שוב. אני בטוח שלא היית ממורמר ומתלנון אם ג'יימס,אריקה,ג'ורג' או מרסלס היו זוכים. אבל איך שאתה חושב, סופשבוע רגוע.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif לפידס

כן רק האווי ומי שנפסל אחריו היו צריכים להשתתף וזה באמת לא הפעם הראשונה שהיו טעויות בתחרויות וזו הפעם הראשונה נראה לי שעשו תחרות חוזרת שוב פעם נראה שהכוונה שלהם היא לטובת גאנל. למה שלא יתנו לה את החצי מיליון ביד וזהו? וזה ללא קשר באיזה צד היה זוכה. ואתה היחיד שעיוור בגל אהדתו לצד מסוים.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

למרות שאני דיי מחבב את ג'אנל זה דיי ברור שאם המצב היה הפוך ההפקה לא הייתה עושה תחרות חוזרת. לא בטוח אם זה משנה ממש, גם אם ג'אנל תגיע איכשהו לפיינאל 2 מרסלס כבר ידאג להרעיל את המושבעים וסביר להניח שממורמרים כמו אריקה וג'יימס לא יתנו לג'אנל את הניצחון. (מצד שני תמיד אפשר לסמוך על ההפקה ליצור איזה תרחיש "אמריקה עוזרת לבחור מי ינצח השנה!")

Doji

New member
../images/Emo58.gif

יש בזה משהו... בכלל אחרי תחרות הויטו שתוכננה עבור זכייתו של ג'ורג' בשבוע שג'יימס היה HOH היו הרבה טענות כנגד עריכת התוכנית, אבל - האווי כן לחץ על הכפתור. כן היתה בעיה טכנית. היתה תחרות HOH חדשה בה כל אחד יכול לזכות. כמו שג'אנל זכתה גם דניאל היתה יכולה. אז אני לא חושב שזה ביזיון, דווקא ביזיון היה להשאיר את הכל כמו שהוא. אם כבר, צ'נבוט היתה צריכה בשידור החי של תחרות ה-HOH לא להדיח את האווי ולתת את השאלה הבאה כשכולם נמצאים וכך לא היתה בעיה. למה הם הפעם עברו לתחרות HOH עם זמזמים כדי לענות את התשובה?? עד היום בתחרויות האלו היה לוח שמשנים את התשובה ידנית/מכנית ע"י סיבוב לוח לאמת/שקר.

למעלה