bbc prime

DUDE5

New member
bbc prime

אני מניח שהסיכויים שמישהו היה מספיק משועמם לראות את הערוץ הזה לפני מספר ימים בלילה שואפים לאפס במקרה הטוב. בכל אופן אני ראיתי את פרקינסון לפני כמה ימים {למה אתם שואלים? לא יודע, אולי בגלל שזה הערוץ האהוב על ההורים שלי, אולי בגלל השורשים האנגליים שלי ואולי בגלל שאני סתם משועמם (אני לקראת גיוס)} ופרקינסון ראיין שם מוזיקאי בעל מראה מוזר, עם בלורית שיער לבנה וחליפת פסים שנראת כמו פיג'מה ובמשך כל הראיון חשבתי לעצמי מי זה לעזאזל?? בסוף התברר לי שזה בוב גנדלף.. עכשיו אם אני לא טועה הוא זה ששיחק את פינק בסרט החומה נכון? לא ידעתי שהוא מוזיקאי חשבתי שהוא סתם שחקן... ראיתי גם באותה תוכנית לפני איזה חודש את דייויד גילמור!! הוא נגן שם לצד איזה זמרת נשמה שחורה את "שמתי עליך כישוף". אני אומר לכם, מי שלא רואה פרקינסון מפסיד!!

meandmeandme

New member
אממ...

כן, בוב גנדולף הוא הסולן של להקת הMowtown Rats או משהו כזה, אני תמיד שוכח את השם. מי זה לעזאזל פרקינסון? מתי זה? הוא ריאן את דיוויד גילמור?
אני לא מאמין שפיספסתי. אממ... הזמרת שאיתה הוא עושה את השיר "I Put A Spell on You" היא לא המבצעת המקורית, המבעצים המקורים הם CCR. בהופעה החדשה של גילמור יש איזה קליפ, כנראה מסביבות 87-92 כי לגילמור יש שיער ארוך, שבו גילמור, הזמרת הזאת ושאר הלהקה שאין לי מושג מי הם עושים קאוור לשיר הזה. זו גירסה מצוינת וגילמור נותן שם סולו ענק ומלא קטעים מדהימים! באותה נימה- (ואולי אפילו זה אותו דבר) ב10 וב14 לפבואר הייתה תיכנית דוקומנטרית על פינק פלויד בערוץ "VH1 Classic". התוכנית (שאורכה שעה) כללה ראיון בלעדי עם דיוויד גילמור, קליפים נדרים של הפלויד וקטעים מיוחדים מהופעות. אני שמעתי על זה רק אתמול וקצת שכחתי שאתמול היה ה14 אז נשארתי אדיש לכל העניין ופספסתי. אם אחד מכן ראה את זה אנא שתף אותנו.

Chocoholic

New member
I put a spell on you

CCR עושים לו קאבר (הכי טוב לדעתי). המבצע המקורי הוא Screamin' Jay Hawkins.

נימרודל

New member
Xטרימלי קול!

אוקי... השם משפחה של הבנאדם הוא גנדלף! איזה קול. *מתפוצצת לי בנחת מקנאה* כיף לו!

burton93

New member
../images/Emo46.gifמטומטמים

(יעל בבקשה תסלחי לי) לא קוראים לו בוב גנדלף!! זה בוב גלדוף!!

נימרודל

New member
אוף...

אבל אחד כתב גנדלף אחד גנדולף ואחד גלדוף. וברגע שראיתי גנדלף כבר לא ממש שמתי לב...

למעלה