bbc 3

• פותח הנושא m8m8
  • פורסם בתאריך

ליאורש

New member
BBC3

BBC 3 מחליף למעשה את BBC CHOICE, כמו ש 4 החליף את knowledge. הוא אושר ע"י הגברת טסה ג´ול וחבורתה, אולם השינוי אמור להתבצע רק בשנה הבאה. נקווה שיהיה עם מה לראות אותו !

BlackAdder1976

New member
אני מעדיף.....

שלום אני מעדיף ביקור אמל רופא שיניים(עלי לא משהו אישי נגדך.....) על פני צפייה בערוץ הנ"ל..... אמממממ...נראה לי שכבר השתמשתי במשפט הזה....טוב לא נורא !!! הוא גם מתאים לערוץ הזה.... להתראות

ליאורש

New member
להשוות BBC לרופאי שיניים ?

אל תשכח מהיכן מגיע Coupling. מה כל כך גרוע בערוצי ה BBC ? לא הגזמת קצת ? אולי פעם אחת ולתמיד תגיד לי איזה ערוצים אתה כן אוהב ? רק סרטים ופורנו ? כי את כולם אתה ועלי קטלתם.

BlackAdder1976

New member
הבט....

שלום עלי ואני נמצאים היום בשלבים האחרונים של סיום קורס למבקרי טלוויזיה,וכדי לסיים את הלימודים בהצלחה יתרה אנחנו מחויבים ללמוד לקטול כל ערוץ או תוכני טלוויזיה לא חשוב מאיזה ארץ הערוץ\התוכנית. עלי לקח על עצמו את הערוצים האיטלקים ואני את השאר..... זה ש coupling מגיע מה bbc לא אומר בהכרח שהערוצים שלהם שווים צפייה...(הם לא !!!),אני כבר מעדיף תוכניות זבל איטלקיות....לפחות הם מראים בחורות עם ביקיני.... בקשר לערוצי הפורנו- ובכן,נכון שהמשחק בערוצים האלה הוא מצויין,כן,ומדוייק ומעל לרמה הממוצעת בשוק הטלוויזיה,אבל העלילה לעומת זאת לא עומדת בסטנדרטים הגבוהים שהשחקניות "מעמידות".....בעיה...... ועכשיו קצת ברצינות.... אני נגד הערוצים הכלליים(ערוץ 2 ערוץ 1.....) ובעד ערוצים ספיציפיים- ערוצי סרטים מחולקים לפי-פעולה\אימה\קומדיה.... ערוצי ספורט מחולקים לפי-כדורגל\כדורסל\טניס.... ערוצי סדרות מחולקים לפי...... וכו´........ להתראות

ליאורש

New member
הבנתי. אצלי זה ההיפך :

לא שיש לי משהו נגד ערוצי סרטים/פורנו/ וכד´ (להיפך), אבל אני תמיד העדפתי ערוצים כלליים. לפני ה BBC אהבתי את STAR בכבלים, ודומים לו. גם הערוצים הגרמניים הם כלליים, ולכן אתה בוודאי שונא אותם. בכל זאת הייתי ממליץ לך לצפות בערוץ דווקא בערוץ הצנוע NRW בהוטבירד, בייחוד ביום שבת בלילה. יש שם תכנים מערוצים יותר ספציפיים...

m8m8

New member
ערוץ מטוסים

הי ליאור אני יודע בקרוב יתחיל ערוץ של טיסות אני ממשש אוהב ערוץ כזה שלח לי EMAIL בי

למעלה