BB15

B R A Y E R

New member
מנהל
BB15

כמה מיידעים קטנים על העונה החדשה שתשודר ב26.6:
בניגוד לטרנד שהישרדות הובילה והאח נגררו אחריה בעונות האחרונות, 90% שהעונה הזו הולכת להיות עונה ללא אולסטארים. דיירים חדשים בלבד. כנראה שבכל זאת יש התלבטויות אם בכל זאת להזמין אולסטארים, אבל הכיוון הוא עונת חדשים בלבד.
העונה הזו הולכת להיות ארוכה יותר משאר העונות של האח. העונה הוארכה בשבועיים (הפרימיירה הוקדמה ל26.6)
ג'ולי צ'ן חשפה שבעונה הזו הולכים להיות יותר דיירים מאי פעם (כלומר, מצפה לנו עונה של 17 דיירים ואולי יותר). מה שכנראה מרמז שיחד עם זה יבוא איזה טוויסט חדש.

יאללה שיגיע כבר!
אני אשמח אם יהיו רק דיירים חדשים, לשם שינוי.
מקווה שתהיה עונה טובה

niro62

New member

יששש איזה כיף אני מקווה גם שיחזרו לליהוק המושלם שהיה בעונה 11 ומטה, ויפסיקו ללהק כל מיני משתזפים וניצבים לטובת שחקנים מעניינים ודמויות קורעות והזויות כמו פעם, אני מקווה שגם זה יבוא עם טוויסט מעניין.
בקשר לכמות האנשים, אני לא מאמין שיכניסו יותר מ15, במיוחד לא אם כולם יהיו שחקנים חדשים

BBCA פרק 17

רשמית, פיטר ואלק שרפו את עצמם. כמו טיפשים אחרים שעשו מהלך גדול מדי בשלב לא מתאים (קייל, רוני, קוקרן, טו ניים א פיו) עכשיו אף אחד לא סומך עליהם. אם טופז שורדת את ההדחה הזו, יש סיכוי שהיא תשרוד עד למקום חמישי, ואז, כמובן, תיפול קורבן לרביעייה המובילה הכי משעממת אי פעם. פיטר עדיין משתמש במוחו, אבל זו דוגמה מובהקת לכך שמהלך אחד שגוי יכול להפיל לך את המשחק כמו מגדלי הקלפים שלאחרונה הפקת הישרדות פיתחה אליהם אובססיה לא בריאה.

גארי מודח, אבל בנקודה הזו יהיה קשה מאוד להחזיר לעונה מעט כבוד. עכשיו הדחה כפולה, אולי אם פיטר יזכה ב-HOH אחד ואלק בשני, יהיה אפשר סוף סוף להחזיר את העונה לקדמותה.

פרק 18

בעונה 13 האמריקאית, הייתה משימה שבה כל הגברים נפסלו לפני שנפסלה אישה אחת. אה, והזוכה במשימה הזו הייתה דניאל, שסוף סוף הדיחה את ברנדון כמו שמגיע לו. גם במשימה הנוכחית, שבמקרה גם היא מבוססת על עולם של שלג וקרח, הנשים שולטות ללא עוררין (מה שעוד יותר משכנע כשנשארו רק שלוש מהן
) פיטר ואלק איש קריות היקרים, באמת נראה לכם שאמט וג'יליאן יבטחו בכם? הם לא יבגדו בבני הברית שלהם, אז את מי לדעתכם הם ישימו לצד טופז? אחד מכם, כמובן. או שאולי גם הם לא בוחלים במשחק מסוכן? עושה רושם שג'יליאן תעשה לפחות משהו אחד מסוכן: או שהיא תפר את ההבטחה לטופז באותו היום, או שהיא תעמיד את פיטר וטאלה. אני עדיין מעט מחבב את פיטר, אבל באמת שלא איכפת לי מאף אחד כרגע.

אחרי משימה אנגלית למהדרין, ג'יליאן מעמידה את פיטר ואת אלק. כמו שאמרתי, היא לא יכלה שלא לבגוד במישהו, אבל מסוכנת עוד יותר הייתה האפשרות שטופז תזכה במשימה ותעמיד אותה להדחה. אחרי ההדחה הכפולה, עדיין יהיה לאמט וג'יליאן רוב, גם אם רק פיטר יודח ואחר כך אלק או טופז יזכו במשימה וידיחו את אנדרו או טאלה.

פרק 19

פיטר דווקא משתמש במוחו לא מעט, אבל אלק מזכיר לי את הניסיון האומלל שלי במשחק שנערך במתכונת של ביג בראדר. לא, אל תשאלו. בכל מקרה, שניהם את טעותם עשו, ולא אתפלא אם שניהם יודחו בהדחה הכפולה הקרובה. אבל לפני כן, ישנה תחרות הוטו, בה כולם משתתפים פרט לאמט, שלא מסתיר את כעסו.

אלק זוכה בוטו ואני באמת חייב לשאול את עצמי איך ג'יליאן הייתה מכעיסה כמה שפחות אנשים. אני חושב שבאמת לא הייתה לה שום ברירה אלא להפסיד. אולי בעצם הרע במיעוטו היה לתת לטופז לנצח, לאבד את אמט ואז היא תוכל לזכות בגמר. אבל אז היא יכלה באותה מידה גם להיות מודחת בו ביום. נו שוין, אני בהחלט שוקל להפסיק באמצע.

פרק 20

העונה הזו מתחילה להיות דומה יותר ויותר לעונה 9 האמריקאית, שנמצאת אי שם בין עונות הריאליטי הגרועות בעולם, לצד הישרדות אי המתים (אני לא מלבין את הטוויסט הזה עם השם האמריקאי שלו) וגם אותה עונה שהביאה לעולם את הטוויסט הנורא, שבקושי אפשר להחשיב אותה לתוכנית ריאליטי. כבר יש הוכחות כמעט וודאיות להתערבות הפקה, למרות שהיא לא מזעזעת כמו הכוח הכפול או האוגרים. פיטר מנסה להציל את אלק, נכשל, הוא וטופז בודדים במערכה - וגם בין שורות הפייבוריטים שלי, למרות שאני מתחיל להעריך את אמט וגם קצת את ג'יליאן, כי עוד שתי הדחות ואולי רק הם יישארו לי.

אחד מהם כנראה יודח עוד היום, כי אמט הוא ראש הבית החדש. רק רגע, פיטר לא הועמד, והוא זכה בוטו, ועכשיו הוא ישתמש בו על טופז, אנדרו יועמד ויודח... או שלא. אידיוט!!! מטומטם!!! מפגר!!! בפעם השנייה ברצף שהייתה לפיטר האפשרות לשנות את המשחק מהקצה אל הקצה, הוא בחר להשאיר את המצב כמו שהוא, ודפק לעצמו את המשחק. אין שום סיבה הגיונית לא להשתמש בוטו - הוא לא יהיה בסכנה, אנדרו יודח, בפעם הבאה הוא וטופז היו יכולים להעביר את טאלה צד ולשלוט במשחק, והוא היה יכול לנצח בכיף. טעיתי, לא אצטרך לחכות לשבוע הבא כדי להישאר בלי פייבוריטים. כבר עכשיו אין לי פייבוריטים. העונה הזו מזעזעת.

NP16

New member
הרגשתי לחלוטין כמוך...

מהצד השני אתה חייב להודות שאמט וג'יליאן משחקים משחק מושלם.... כולם סמכו עליהם בבית ונדפקו... הם זוג חזק בטירוף,
אחרי שהבנתי שפיטר ואלק זה סתם אשליה של אסטרטגים וזה בעצם יותר זוג מפגרים פחדנים שאוהבים להשתחצן אבל לא שווים הרבה, והם אלה שדפקו את המשחק שלהם בעצמם, הבנתי שהעונה הזו קורית כמו שצריך, למרות שהברית של אמט וג'יליאן משעממת.
מה שגם טיפונת שיפר את העונה, זה שאחד המודחים חוזר אחרי ההדחה של הפיינל 5, אז כדאי לך לדעתי לסיים את העונה.
גם הגמר מעניין.

פרק 21

פיטר באמת יצא מטומטם. יש רק דבר אחד שאני מסוגל לחשוב שהוא האמין שיקרה, וזה שאמט וג'יליאן איכשהו יעדיפו אותו על פני אנדרו וטאלה. אבל בשיא הרצינות, הוא באמת חשב שזה יקרה? בוא נחשוב בהיגיון, חבוב - אמט העמיד את טאלה להדחה במקומך. היא בוודאי לא מרוצה מהתוצאה. נניח והצלת את טופז מההדחה, אנדרו מועמד במקומה, עכשיו שניכם מדיחים אותו כמו שני שחקנים טובים. אתם הצלתם את טאלה, אמט וג'יליאן העמידו אותה להדחה. היא עכשיו תוכל להיות לצידכם. אבל לאאאאאאאאאאאאאא.

רוב הפרק עסק באדם שיחליף את פיטר על הבלוק, וחלק קטן עסק במשימת HAVE/HAVE NOT שבה ה-HAVE NOTS, אנדרו וטאלה, שירתו את השאר. אה, מחזירים מודח? מגניב.

maya567

New member
אם כבר ביג בראדר... (לא ספוילר)

איך חולפת תהילת עולם.
בפרק התשיעי בעונה האחרונה (11) של הל'ס קיטשן, רייצ'ל (מברנצ'ל) סעדה, ראו אותה נכנסת ראשונה להל'ס קיטשן וגם ראו אותה מקבלת את הסטייק שלה ומתלהבת - אבל היא לא דיברה וגם לא הזכירו מי היא או מה היא

הצחיק אותי.

Oukami Kun

New member
ואם כבר רכילות,

אז לא מזמן גיליתי שאית'ן וג'נה,המנצחים של הישרדות 3 ו6, בהתאמה, נפרדו אחרי זוגיות ארוכה שכללה גם את המירוץ למליון.

maya567

New member
זה כנראה חדש

כי אני עוקבת אחריה באינסטגרם וזכורות לי תמונות שלהם יחד מהחודשים האחרונים.

Oukami Kun

New member
ע"פ ויקיפדיה:

"Morasca began dating fellow Survivor champion Ethan Zohn after her victory on Survivor: The Amazon in 2003. They lived in Manhattan, though not together. In February 2013, Morasca and Zohn confirmed that they had amicably ended their relationship."

חשבתי שזה תמיד מאה ימים, לפחות בעונות הראשונות - לאחרונה זה נמשך שמונים יום, לא? כנראה רצו לוודא שאפילו פיליאס פוג (גיבור הספר "מסביב לעולם בשמונים יום") לא יפספס את כל העונה

למעלה