BB14E2

אורישקי

New member

ווילי-בריטני-ג'אנל אחלה ברית האמת. למרות שלדעתי ווילי היה צריך לשמור את פרנק שיעזור לו, ולהעיף את ג'ן קודם שלא בטוח אם יש לו איתה משהו. זה לא הישרדות שצריך להדיח את החזק ביותר.
אני מקווה שפרנק יודח בכל זאת כי אני מאד מחבב את קארה ודניאל ובאסה שיידפקו בגלל טוויסט.
איאן בלתי נסבל ואני לא חושב שבוגי עשה בשכל שהציל אותו, הרי אין לו סיכוי ממילא אז תחזק את המתמודדים שלך שיכולים לנצח בשבילך.
ג'ו עולה לי על העצבים ומקווה שיעוף! הוא כמו שילוב של אדם עם אדם עם לאון עם צ'יקן ג'ורג'.

niro62

New member

האמת נהנתי מהפרק הזה הרבה יותר מהפרק הקודם. בכללי ניראלי המשחק הזה יותר מעניין שהוא בקבוצות ופחות אינדיבידואליסטי, כי אם הוא היה אינדיבידואליסטי פשוט היו מעמידים שתי מעצבנים שאף אחד לא אוהב והיה משעמם.
מה שכן בריטני וג'אנל עשו עבודה טובה, הייתי בטוח שבHOH הראשון ווילי ישחק חזק מידי ואז יעוף שבוע אחרי זה (כמו רוני) אבל הן והוא הפתיעו אותי. וחבל שהוא היה צריך לשים בקדור לפרנק כי רציתי לראות את הברית הזאתי ממשיכה רחוק יותר.
בכללי כמו בעונה הקודמת גם פה הווטרנס גונבים את הזמן מסך וחבל, חוץ מווילי ואולי איאן אף אחד לא קיבל זמן מסך מכובד שאפשר ללמוד עליו משהו. אבל ווילי ניראה מבטיח, איאן מעצבן, וההגדרה של אורי לג'ו היא ההגדרה הכי מדויקת שאפשר לתת. מה שמעצבן בעונה הזאתי היא שבסך הכול כולם ניראים אנשים טובים ורגועים, אני לא רואה אנשים שיריבו שמה, והרי אסטרטגיה + אנשים חמי מזג זה מתכון לעונה מעולה (עונה 6+8+10+11).

B R A Y E R

New member
מנהל

אחחחח.... ווילי+בריטני+ג'אנל.... ללקק את האצבעות
ברית מהסוג שאני אוהב

ווילי הוכיח את הפוטנציאל שלו, שיחק עם הכוח שקיבל כמו שצריך, ובשילוב בריטני וג'אנל הם חשבו על הפתרון המושלם להעמדה להדחה.
בוגי כזה מעצבן אותי, ג'וק שחש את עצמו סופרסטאר. והקבוצה שלו יצורים אחד אחד כמוהו. נהנתי ממש לראות את הפרצוף שלו מגלה שפרנק מועמד
ואני מקווה שפרנק יעוף רק בשביל שהחיוך ירד לו מהפנים, ושהוא יתקע עם שני החייזרים שלו.
אין לי מושג איך דן שיחק בפעם\ים הקודמות שלו, אבל כאן מהרגע שהוא דרך בבית הוא עושה רק צעדים טיפשיים אחד אחד. בריטני וג'אנל אוכלות אותו בלי מלח!
את ג'ו סימנתי כפוטנציאל בפרק הקודם, אבל אני חושב לקחת כמה צעדים אחורה עכשיו..
הוא צועק לי באוזן בחדר של האח הגדול וזה לא נעים לי!
וזהו, אין יותר מדי פוטנציאלים. אבל זה מספיק לי עם שלישיית המחץ האהובה עלי

NP16

New member

למה באמת ג'ו צועק עליי כל הזמן?
דווקא לא אוהב את הרעיון הזה של הקבוצות, בעצם יש פה ברית שבכלל לא קשורה לאנשים בה, אני מחכה לרגע שזה יתפרק כי אין ספק שזה יתפרק כשאנשים יתחילו ליצור חברויות שלא בהכרח קשורות למאמנים שלהם. בגל זה חבל לי דווקא שפרנק מועמד גם היה נראה לי בחור שבא לשחק ,לא לתת 100 דולר לבוגי, אני הרבה יותר מעדיף שהוא יישאר ואני מאמין שהוא ייקח את הווטו לכן לדעתי היה טעות מצד ווילי,אבל אני מבין את הלחץ שהיה לו כי אם הוא לא היה מעמיד אותו זה היה חשוד ויכל לאבד 5 אנשים.
אני מקווה שהחסינות הזו של המאמנים זה איזה משימה חד פעמית, או מקסימום תיגמר אחרי כ-3 פעמים,כי גם עכשיו היא לא פיירית אז בהמשך כשלמאמן יהיה בן אדם אחד,אז בטוח. גם ככה יש ווטו.
לדעתי דווקא הייתה בחירה נכונה באיאן,כי הוא חשב שפרנק בטוח,אני גם חשבתי ככה. וגם לפרנק יש סיכוי טוב בווטו או/ו קולות.
לא הסכמתי עם הבחירה של דן להפסיד,כי אם היה מחסן את קארה,דניאל הייתה יכולה לקחת את הווטו.
אבל בן,דן אחד השחקנים התותחים ובין ה3-2 הזוכים הראויים ביותר שהיו זה בטוח.

מה הקטע עם הרמיקס הדבילי לפתיח? לא נורא. אוווווווו, אסטרטגיה
ברית בין דן ובוגי, מגניב. וגם ברית בין ג'אנל ובריטני!
אוקיי... כל זה חדר ה-HOH?! וואו. הוא באמת גדל קצת, כראוי למלך שאחיו הוא מלך גדול עוד יותר
אעעעעעעעע ומהלך כורת ברית עם שתי המלכות אעעעעעעעעעעע
עכשיו רק צריך מלך נוסף (דן, או אולי גבר אחר יצטרף לתמונה? איאן... לא ממש בעניין המשחק
). שלוש שנים לאחר ששלטו שני מלכים ושתי מלכות בהישרדות טוקנטינס (לפחות עד המיזוג), ברית פרבל* תוקם שנית! ומה עשיתי לא בסדר לג'ו? למה הוא צריך לצעוק עליי? לוואן שקט מאוד לעומתו

אם העונה תמשיך בקצב הזה, היא יכולה בכיף להיות הכי טובה מאז עונה 10. ואחרי זה קצת קשה לה להעלות, כי עונה 10 היא הכי טובה אסטרטגית אי פעם. בתנאי שיפסיקו עם הטוויסטים המיותרים. מה משימת מנטורים עכשיו?!? מה קשורה חסינות?! מה אנחנו בהישרדות??? זה פורמט הרבה יותר טוב ומאמם וכפרעליו, אבל אני לא בעד לשלב שני פורמטים. גם המשימה נחרשה עד מוות בהישרדות, רק עם שבטים שלמים במקום מתמודדים בודדים. בוגי זוכה ומציל את איאן, ואז כל אחד בוחר מישהו להיות HAVE NOT. מה?! למה גם מי שזכה צריך לבחור מתמודד? וזה חדר HAVE NOT פשוט נוראי. לישון על לוח עקום? ממתכת? ואם יש שם חולה אפילפסיה, הוא ייכנס להתקפים כל-כך חזקים, שהוא עלול למות.

ווילי עושה בליינדסייד על פרנק

B R A Y E R

New member
מנהל

תכלס, ממזמן לא קיבלנו בליינדסייד מבית היוצר של האנץ
התגעגעתי!

NP16

New member

ווילי עדיין לא מלך גדול יותר מראסל,ומבחינתי גם עוד לא מלך,הוא יצטרך הרבה יותר מפרק אחד בשביל זה...
אפילו לא איתן לו את הכבוד לבליינדסייד,אני חושב שהוא היה כנה בשיחה איתו עם פרנק, אבל דברים התגלגלו אחרת אחרי החסינות של איאן .
חדר הHOH גדול יותר
(למרות שאני לא בטוח בזה, לי זה נראה אותו דבר
), כי בריטני גם ישנה שם.

אמרתי שהחדר של ויילי הוא "ראוי למלך שאחיו מלך גדול עוד יותר", כלומר המלך הגדול עוד יותר הוא ראסל

amitooshacham

New member

אני קצת חוזר בי מהאכזבה. יש משהו מאוד מעניין בקטע שזה משחק אינדיווידואלי שמשוחק בקבוצות עם קואצ'רים. זה פשוט יוצר המון אפשרויות והמון בלאגן והמון פוטנציאל למשחק מעניין. השאלה היא איך זה יתפתח.
בינתיים הברית של ג'אנל ובריטני מקבלת עריכה מאוד חיובית ובצדק. בוגי בלתי נסבל כרגיל, ודן הופך להיות קצת בלתי נסבל רק בגלל שהוא עם בוגי.

נורא קל להגיד שג'אנל ובריטני שולטות במשחק, אבל בביג בראדר כמו בביג בראדר, הכוח משתנה ומחליף צד כמעט כל שבוע. מעניין יהיה לראות מה דן ובוגי יעשו אם הם יזכו ב- HOH.

והערה לסיום - זה רק אני או שהבחירה הגורלית ממש משפיע על הצפיה בתוכנית ?? בחרתי את ג'ו וכשבוגי ניסה לגרום לו לעוף זה הכניס אותי ללחץ. מצד שני ג'ו די מעצבן אז לא אכפת לי אם הוא יעוף. ניגוד אינטרסים

ProzaC4387

New member

נהנה רצח. כל כך הרבה אפשרויות לשחק בעונה הזאת שזה מדהים.
אני עוד לא מבדיל בין הבנות בינתיים זה נראה לי כמו האחוזה של יו הפנר.
ההבדל בין בוגי לדן. שניהם לא עשו עד עכשיו מהלכים משמעותיים אם בכלל אבל בוגי מדבר כל כך הרבה שטויות ודן שקט. דן עד עכשיו אפילו ברמה של "אין לו מושג מה הוא עושה". אבל עם כל זה אני כאילו חושב שהוא יודע מה הוא עושה. מצפה לראות את הבום שיפיל מתישהו.
אחלה קונספט לעונה.

בינתיים אני ממש נהנה מהעונה.
אני חושב שוילי היה צריך להעמיד להדחה את שתי הבנות של דן,
או אם הוא הולך עם העצה של בריטני וג'אנל להעמיד את קארה מול ג'ן, ולתרץ את זה שהוא פשוט רוצה להעמיד את פרנק אחרי הווטו כדי לבליינדסייד אותו וככה הוא יוצא בסדר עם הקואוצ'יות וגם עם ההסכם עם פרנק.
בבקשה שג'ו יפסיק לצעוק זה נורא מציק לי!!! זה מזכיר לי את האנשים שמדברים עם המיקרופונים ועדיין צועקים. אני ברוך השם שומע כפרה.
כ"כ שמח שג'אנל קלטה שבוגי ודן איחדו כוחות ומיהרה לכרות ברית עם בריטני ואני ממש מקווה שזה יחזיק מעמד.
דן חכם שהוא מוריד פרופיל אבל הוא לא היה צריך לזרוק את התחרות ככה לדעתי, הוא יכל להציל את אחת מהבנות שלו בוודאות. חבל חבל חבל
ועוד יותר חבל שהוא הולך עם בוגי שאני פשוט לא מסוגל לשמוע את השחצן הזה!!!! ניצחת באולסטארס? יופי כפרה. בזכות וויל למקרה ששכחת!

ועוד משהו

עם כמה שהבנות נראות חמודות קשה קצת להבדיל ביניהן,
וחבל שהן לא בולטות קצת יותר לפחות כמו הבנים.
בכלל החיסרון הוא שמתמקדים יותר במאמנים מאשר בשחקנים החדשים וחבל...(עם כל האהבה שלי לג'אנל, בריטני ודן).
אחת הסיבות אגב שאני אוהב את BB בגלל שיש אנשים שממש מצחיקים אותי. היו שם כמה וידויים שפשוט קרעו אותי מצחוק!
ובכלל בריטני הורסת אותי בוידויים שלה ובחיקויים/פרצופים שלה

אני אוהב את העונה הזו. ווילי נראה מאוד לחוץ מתפקידו כ-HOH... וילי עשה טעות כשהעמיד את פרנק. היה צריך להעמיד את ג'ן במקום, כיוון שפרנק רק יכול לסייע לו. למרות שמצד שני הוא נראה לי איום אסטרטגי גדול, אז יכול להיות שזה הדבר הנכון.

אני חושב שבשלב כלשהו המנטורים יכנסו למשחק כשחקנים, אבל לא בא לי שזה יקרה. אעדיף שיביאו שחקנים חדשים לתוך הבית, משהו שאף פעם לא קרה בתוכנית ויכול להיות דווקא מגניב.

ברית בין ג'אנל לבריטני זה חלום! וגם בין השחקנים שלהם שאת כולם אני מחבב חוץ מג'ו, אותו הייתי מחליף בקארה.

הפייבוריטים שלי עד עכשיו הם ויל עם ONE L, שיין והבנות של דן. אקווה שלא אתבדה ואצטער בכך שבחרתי אותם.
כמובן שאני גם עם בריטני לאורך כל הדרך.

B R A Y E R

New member
מנהל

הקטע הגאוני בלהעמיד את פרנק זה שלא רק מדובר באיום אסטרטגי, מדובר בבן טיפוחיו של בוגי.
אם הוא היה מעמיד את ג׳ן כמובן שבוכים היה מנסה לסייע גם לה, אבל לא היה אכפת לו ממנה כמו שאכפת לו מפרנק בן טיפוחיו שמסתמן כסוס הכי טוב שלו במשחק.
ובמצב כזה שמועמדים להדחה הפייבוריטים של בוגי ודן - זה רק יגרום לקצר בברית שלהם כי עכשיו הם נאלצים להלחם אחד באינטרסים של השני..

ומה היה קורה בשבוע הבא?
אילו אחד מהקבוצה של בוגי היה זוכה ב-HOH היה שם את פרנק שהיה מעודד לא לשים את ווילי כיוון שיש לו מישהו בצד השני שהוא יכול לסמוך עליו וזה לא באינטרסים שלו להעמיד אותו.

למעלה