??????????????????????????????גם אתכם?
קיבלתי אתמול בהפגנה בנווה שאנן בחיפה חולצה עם הכיתוב הזה. זה היה כתוב עם ניקוד B.B B.S O.T וחשבתי בהתחלה שזה על משקל B.A M.A או בעברית..פסי כו לוגיתהכוונה היא ל "ביבי ביאס אותי". זו בדיחה ישנה, עוד מהקדנציה הראשונה של היורד בנג'מין ניתאי.
איך ההפגנות בחיפה? שקטות או שיש קצת אלימות?קיבלתי אתמול בהפגנה בנווה שאנן בחיפה חולצה עם הכיתוב הזה. זה היה כתוב עם ניקוד B.B B.S O.T וחשבתי בהתחלה שזה על משקל B.A M.A או בעברית..פסי כו לוגית
אם אין אלימות זו לא הפגנה, נכון?איך ההפגנות בחיפה? שקטות או שיש קצת אלימות?
השאלה היא לאיזה גובה להבות אתה רוצה להגיע. רצח או נזק גופני לאדם זה לא קביל.אם אין אלימות זו לא הפגנה, נכון?
אני לא רוצה להגיע לשום גובה להבות. רק לבטא את דעתי וללכת משם.השאלה היא לאיזה גובה להבות אתה רוצה להגיע. רצח או נזק גופני לאדם זה לא קביל.
כל מה שנותר לי לקוות, שמפקדי המשטרה בחיפה והשוטרים בשטח שותפים לתחושותיך.אני לא רוצה להגיע לשום גובה להבות. רק לבטא את דעתי וללכת משם.
זה שהגעתי להפגנה לא אומר שבאתי כדי ללכת מכות, זו לא הכוונה ולא המטרה.
נכחתי שעה, קראתי בסיסמאות,הנפתי דגלים, הרגשתי שייך,מועיל ותורם למאבק, סיימתי את המשמרת שלי עד הפעם הבאה.
לא יודע על מה אתה מדבר, לא ראיתי אלימות בחיפהכל מה שנותר לי לקוות, שמפקדי המשטרה בחיפה והשוטרים בשטח שותפים לתחושותיך.
אני לא מדבר על כלום, שאלתי אותך מה קורה. בלי קשר, מזמן לא הייתי בעיר היפה הזאת. מבחינתי היא העיר הכי טובה בארץ אחרי ת"א ולפני נתניה. יש לי נקודות זיקה, אם תרצה אספר בהזדמנות את הסיבות.לא יודע על מה אתה מדבר, לא ראיתי אלימות בחיפה
שמע, אם לא שמעת בחדשות על אירועים מיוחדים בחיפה, אז כנראה שאין כאלה, זו עיר יחסית משעממת שלא קורים בה דברים חדשים. אני עם כל הכבוד לא יודע מה קורה בכל חיפה, רק בסביבת מגוריי שעל הכרמל.אני לא מדבר על כלום, שאלתי אותך מה קורה. בלי קשר, מזמן לא הייתי בעיר היפה הזאת. מבחינתי היא העיר הכי טובה בארץ אחרי ת"א ולפני נתניה. יש לי נקודות זיקה, אם תרצה אספר בהזדמנות את הסיבות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.