BB BS OT

dory30

Well-known member
הכוונה היא ל "ביבי ביאס אותי". זו בדיחה ישנה, עוד מהקדנציה הראשונה של היורד בנג'מין ניתאי.

shaycn23

Well-known member
הכוונה היא ל "ביבי ביאס אותי". זו בדיחה ישנה, עוד מהקדנציה הראשונה של היורד בנג'מין ניתאי.
קיבלתי אתמול בהפגנה בנווה שאנן בחיפה חולצה עם הכיתוב הזה. זה היה כתוב עם ניקוד B.B B.S O.T וחשבתי בהתחלה שזה על משקל B.A M.A או בעברית..פסי כו לוגית

dory30

Well-known member
קיבלתי אתמול בהפגנה בנווה שאנן בחיפה חולצה עם הכיתוב הזה. זה היה כתוב עם ניקוד B.B B.S O.T וחשבתי בהתחלה שזה על משקל B.A M.A או בעברית..פסי כו לוגית
איך ההפגנות בחיפה? שקטות או שיש קצת אלימות?

dory30

Well-known member
אם אין אלימות זו לא הפגנה, נכון?
השאלה היא לאיזה גובה להבות אתה רוצה להגיע. רצח או נזק גופני לאדם זה לא קביל.

shaycn23

Well-known member
השאלה היא לאיזה גובה להבות אתה רוצה להגיע. רצח או נזק גופני לאדם זה לא קביל.
אני לא רוצה להגיע לשום גובה להבות. רק לבטא את דעתי וללכת משם.
זה שהגעתי להפגנה לא אומר שבאתי כדי ללכת מכות, זו לא הכוונה ולא המטרה.
נכחתי שעה, קראתי בסיסמאות,הנפתי דגלים, הרגשתי שייך,מועיל ותורם למאבק, סיימתי את המשמרת שלי עד הפעם הבאה.

dory30

Well-known member
אני לא רוצה להגיע לשום גובה להבות. רק לבטא את דעתי וללכת משם.
זה שהגעתי להפגנה לא אומר שבאתי כדי ללכת מכות, זו לא הכוונה ולא המטרה.
נכחתי שעה, קראתי בסיסמאות,הנפתי דגלים, הרגשתי שייך,מועיל ותורם למאבק, סיימתי את המשמרת שלי עד הפעם הבאה.
כל מה שנותר לי לקוות, שמפקדי המשטרה בחיפה והשוטרים בשטח שותפים לתחושותיך.

dory30

Well-known member
לא יודע על מה אתה מדבר, לא ראיתי אלימות בחיפה
אני לא מדבר על כלום, שאלתי אותך מה קורה. בלי קשר, מזמן לא הייתי בעיר היפה הזאת. מבחינתי היא העיר הכי טובה בארץ אחרי ת"א ולפני נתניה. יש לי נקודות זיקה, אם תרצה אספר בהזדמנות את הסיבות.

shaycn23

Well-known member
אני לא מדבר על כלום, שאלתי אותך מה קורה. בלי קשר, מזמן לא הייתי בעיר היפה הזאת. מבחינתי היא העיר הכי טובה בארץ אחרי ת"א ולפני נתניה. יש לי נקודות זיקה, אם תרצה אספר בהזדמנות את הסיבות.
שמע, אם לא שמעת בחדשות על אירועים מיוחדים בחיפה, אז כנראה שאין כאלה, זו עיר יחסית משעממת שלא קורים בה דברים חדשים. אני עם כל הכבוד לא יודע מה קורה בכל חיפה, רק בסביבת מגוריי שעל הכרמל.

למעלה