BB 728

• פותח הנושא willo
  • פורסם בתאריך

willo

New member
../images/Emo58.gif

הדבר הכי מזעזע בתוכנית היה הבגד של ג'אנל, מה לעזאזל זה היה? הגמר הוא גמר בינוני, ונצחון של אריקה יההי פשוט מגעיל, המהלך של בוגי התברר כגדול, הוא גרם (לא בכוונה) לג'אנל לפסול את עצמה, מיצב עצמו מול אריקה בגמר (נראה לי שהיא הפסידה בכוונה כי היא ידעה שהוא יקח אותה) ובסה"כ יצא מזה טוב. ההערה של ג'יימס הייתה כל כך נכונה, ווויל הוא קלאסה בפני עצמו (וצריך לזכות ב25,000$ למרות שברור שג'אנל תזכה, כמו שהיה ברור שרופרט יזכה). נחכה ליום ד'.

willo

New member
../images/Emo58.gif

כשהוא שמע אתהנאום של ג'אנל מדיחה את וויל מייד הוא אמר שזה נועד למושבעים להשיג קולות.

Doji

New member
../images/Emo58.gif 728

זה יותר מידי לאבד באותו שבוע גם את וויל וגם את ג'אנל
אריקה לא עמדה בהבטחה שלה לג'אנל ולפני החלק השלישי של ה-HOH היא ובוגי השלימו ופחות או יותר הסכימו לקחת אחד את השני לפיינל2. אריקה העדיפה להפסיד בחלק השלישי של ה- HOH כדי שלג'אנל לא יהיו טענות כלפיה. אני מעדיף שבוגי יזכה ולא אריקה. אבל לא ממש אכפת לי. העונה הזאת יכלה להסתיים בצורה הרבה יותר טובה, עד השבוע האחרון היא היתה מושלמת. הפיינל2 הם בוודאי לא אול-סטארס של המשחק. התרחיש היחיד שיכול היה להיות גרוע יותר הוא פיינל2 של אריקה-ג'ורג' וזה לא היה כלכך רחוק מלקרות.

../images/Emo58.gif

ג'אנל זה שלמות! הפיינל 2 ממש בינוני לטעמי. ג'יימס וג'ורג' ממשיכים לעצבן בג'ורי האוס. באמת כל כך קשה להאמין שג'אנל לא דפקה את מרסלס? קרייסט. לא נורא. גם 25,000 דולר זה נחמד. ג'אנל זה שלמות!

De fire

New member
../images/Emo58.gif

חשבתי שאני אשתגע לחכות שבוע וחצי לגמר עד היציאה הבאה. אז אם לאמץ את שיטת חצי הכוס המלאה, אני לא אשתגע. לפחות לא מזה. I could'nt care less מי יזכה בגמר, זה נבלה וזה טריפה. גועל נפש. מבחינת מגיע? אני מניח שלבוגי מגיע יותר. הוא בכל זאת שלט באריקה במשך רוב העונה. ג'אנל וויל היו צריכים להיות הפיינל 2, וברגע שבוגי זכה בהו"ה הלפני אחרון ולא וויל הכל התפקשש, וחבל. בכל אופן, עונה מעולה מעולה מעולה ואלמלא הסוף זה יכל לגבול בשלמות. עונת הריאליטי הכי טובה שראיתי, בלי שום ספק. גוווו ג'ייני!

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 728

כמה עודדתי את בוגי בפרק הזה שזה לא יאמן - שהראו את הזמן של ג'אנל ושהבנתי שבוגי ניצח אותה קפצתי מהכסא משמחה. ככה לפחות יש מתח בגמר - אם ג'אנל הייתה שם זה היה נצחון בטוח שלה. אם זה הופך את העונה לפחות טובה - ממש לא. זה לא שהאוסלטאר בהישרדות היה ממש הרבה יותר מוצלח אם רוב היה מקבל את הקולות במקום אמבר. אז אני חושב שיש כאן סיטואציה דומה - אריקה שלא עצבנה יותר מדי אנשים אבל גם לא עשתה יותר מדי עד לשבוע האחרון ולהדחה של וויל. ואת בוגי שאמנם הוא לא וויל אבל היה לו חלק מאוד גדול בהדחות של רוב המושבעים שיחרצו את גורל המנצח. למרות רצוני להיות אופטימי אני מהמר על חבר מושבעים שיצביע מתוך כעס ואריקה תצא ביום שלישי המנצחת הגדולה של העונה. פייר ? אני מהזהלא מאוכזב. לא מתעניין במצב חשבון הבנק של כל אחד מהם - העיקר שהעונה הזו הייתה הדבר הכי טעים בטלוויזיה מאז ומעולם. משום מה מבחינתי תמיד הגמר הוא אנטי קליימקס לעונה - הוא הרבה פחות מרגש ומעניין מהדרך לשם.

../images/Emo58.gif

למרות הרגשות המעורבים שהיו לי כלפי ג'אנל במהלך העונה, גם אני התבאסתי שהיא הלכה, אבל ככה לפחות הגמר יהיה מעניין. אם ג'אנל הייתה בפיינל 2 היא הייתה מנצחת בטוח. אני חושב שלאריקה יש את הקולות של האווי ומרסלס, למייק יש את הקולות של וויל וג'ורג' - ודניאל, ג'יימס וג'אנל יקבעו מי המנצח (ואני נותן להם את הקרדיט שהם יעשו את ההחלטה הנכונה).

Doji

New member
../images/Emo58.gif

למה ג'ורג' הוא קול בטוח עבור בוגי?? פיספסתי משהו? איך שזה נראה לי כרגע : קולות בטוחים לבוגי - וויל. קולות בטוחים לאריקה - האויי, מרסלס. קולות סבירים מאוד לבוגי - דניאל (הצהירה שתצביע עבור השחקן ששיחק טוב יותר וגם למרות שהיא מכחישה בטח שומרת טינה לאריקה), ג'יימס (יצביע עבור מי ששיחק טוב יותר והביע את דעתו על צורת "המשחק" של אריקה הרבה פעמים במהלך העונה). קולות לא ברורים - ג'ורג' - מצד אחד היתה לו איזו "הסכמה" מוזרה עם אריקה לשמור אחד על השני והם היו מיודדים, מצד שני הוא לא ממש היה קרוב אליה. בוגי איים עם ג'ורג' וכפה עליו להעמיד את האווי להדחה וגם שיקר לו הרבה פעמים. אבל אני לא יודע לפי מה ג'ורג' מצביע, יכול להיות שהוא פשוט יחליט שבוגי מיליונר ולא מגיע לו עוד כסף. ג'אנל - היא ואריקה סיכמו לפני החלק השלישי של ה- HOH שהן לא מדברות עם בוגי. אריקה לא עמדה בזה ודיברה איתו והוא שיכנע אותה שהם חייבים להיות הפיינל2 אחרת ג'אנל תנצח. לא יודע אם ג'אנל כועסת על אריקה או שעדיין בקו מחשבה של "girl power" ושאר השטויות שהן דיברו עליהם. גם הודעת הפרידה של אריקה מג'אנל היתה במטרה להשיג את הקול שלה, כאילו שהן ישארו חברות כשהעונה תגמר. הטיעונים של אריקה בגמר : "בוגי מיליונר, הוא לא צריך את הכסף. אני שיחקתי את המשחק בצורה אסטרטגית ולכן אני בפיינל 2 אחרי ששיכנעתי את ג'אנל והייתי חייבת להעיף את דניאל ולא פחדתי לקבל החלטות קשות בלה בלה בלה בוגי זכה במכונית וב- 10K$ העונה ואני לא זכיתי בכלום. אני ממש ממש צריכה את הכסף הזה". הטיעונים של בוגי בגמר : "אני ניהלתי את המשחק. צ'לטאון שלטו לאורך כל העונה, הכל היה לפי התכנון שלי ושל וויל מהיום הראשון. מגיע לי לנצח בעונת האול-סטארס כי מבין הפיינל2 אני שיחקתי את המשחק."

../images/Emo58.gif

אני מניח שג'ורג' יצביע למייק מכמה סיבות: 1. הוא היחיד שצ'יל-טאון לא דאגו באופן ישיר להעפה שלו. 2. לקראת הסוף הוא הסתדר מצוין עם צ'יל-טאון (וגם ראו את זה כשוויל הגיע לסקווסטר). 3. למרות שהיה לו דיל עם אריקה, הם לא באמת הסתדרו. וחוץ מזה, היא גם שברה את הדיל כשהעמידה אותו להדחה. לא יודע, אני ממש לא מדמיין את ג'ורג' מצביע לאריקה.

MooTzk

New member
728 ../images/Emo58.gif

אההה!!!! סוף פאקינג סוף!!!! אלוהים אדירים, כמה ששמחתי כשבוגי ניצח. כמו רון גם אני עודדתי אותו לגמרי לאורך כל הפרק, אחרי הנצחון שלו על ג'אנל בסיבוב השני נצחון של אריקה היה אנטי קליימקס נוראי. סוף סוף ג'אנל עפה! יא אללה, אני מחכה לזה מהשבוע השלישי כבר. זה שכל הפייבוריטים שלי(דניאל, וויל וג'יימס בסדר הזה) כבר עפו עשה את זה קצת פחות מתוק, אבל עדיין זה היה רגע מאושר. לבוגי מגיע את הכסף בגדול - הוא הגרסא הקצת פחות חכמה והרבה פחות likable של וויל, אבל הוא עדיין שיחק משחק נהדר(השני בטיבו בבית) והיה אחראי לכמה הדחות כמעט לחלוטין לבד(האווי, דניאל) מעבר לשיתוף פעולה עם וויל. בטח שהרבה יותר מגיע לו מאריקה, שהזחיחות שלה בנוגע למהלך הנורמלי היחידי שהיא עשתה במשחק פשוט עולה על העצבים. הגמר מאוד קשה לחיזוי. לדעתי: קולות בטוחים לבוגי - וויל, ג'יימס ודניאל. קולות בטוחים לאריקה - האווי, מרסלס. ג'ורג' ככל הנראה יצביע לאריקה וג'אנל אני מניח תהיה הקול המכריע. יהיה מעניין.

MooTzk

New member
ועוד משהו ../images/Emo58.gif

בלי קשר, בוגי יצא מסודר לאללה מהעונה הזאת - 10,000$, חופשה של שבועיים, טלוויזיית פלזמה, מכונית ומינימום עוד 50,000$.

בוביץ

New member
BB 728../images/Emo58.gif

אני שונא את אריקה היא כל כך מזוייפת והעיקר מעצבן אותי שהיא חושבת שהיא חכמה והיא משחקת את המשחק וההתנשואיות שלה מול דניאל וויל הם בגד מעצבן אוף למה גאנל ודניאל לא עשו מעשה גון-אליסון של עונה 4 זה היה הרבה יותר מגניב. אריקה כל כך מעצבנת אותי ולראות אותה ולמשוע אותה בוכה כל הזמן פשוט מעצבן אותי והורס לי את כל העונה של הביג בראדר שציפיתי לו כל השנה!! כאילו כמה אפשר לסבול אותה הייתי מוכן שגאנל תזכה אבל אריקה?? אני מקווה כשייגמר התוכנית והיא תראה מה קורה תבין שהייתה יותר בובה ..

maya567

New member
../images/Emo58.gif 728

וויל
ג'אנל
הדבר היחיד שמעניין בגמר עכשיו זה תגובות המושבעים. מעבר לכך, ממש היה קשה לי בשביל ג'אנל. שנה שנייה ברציפות שהיא לא מצליחה להעפיל לסיבוב האחרון של תחרות ה-HOH האחרונה - ושנה שניה ברציפות שהיא מסיימת שלישית. לפחות יצא לה 25K$ מהעניין. גם משהו. חוץ מזה - בסט סיזן אבר!

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אגב, הקטע שבוגי מתקשר ואף אחד לא עונה - היה כזה עצוב
היתה לי לחלוחית בקצה העין.

למעלה