BB 725

• פותח הנושא willo
  • פורסם בתאריך
../images/Emo58.gif אז רק בשבילך...

אריקה הו"ה:
ג'אנל זוכה בוטו - מייק בחוץ.
וויל זוכה בוטו - ג'אנל בחוץ.
מייק זוכה בוטו - ג'אנל בחוץ.
אריקה זוכה בוטו - ג'אנל בחוץ. מייק הו"ה:
ג'אנל זוכה בוטו - אריקה בחוץ.
אריקה זוכה בוטו - כנראה שג'אנל בחוץ.
וויל זוכה בוטו - כנראה שאריקה בחוץ.
מייק זוכה בוטו - כנראה שאריקה בחוץ. וויל הו"ה:
ג'אנל זוכה בוטו - כנראה שאריקה בחוץ.
אריקה זוכה בוטו - ג'אנל בחוץ.
מייק זוכה בוטו - ג'אנל בחוץ.
וויל זוכה בוטו - ג'אנל בחוץ. סיכום כללי:
אין שום סיכוי שוויל עף.
רק במקרה אחד מייק עף.
במקרה אחד אריקה בחוץ, בעוד שלוש היא כנראה תעוף.
בשישה מקרים ג'אנל בחוץ, בעוד אחד היא כנראה תעוף. בתאוריה כנראה שג'אנל תמצא את עצמה בחוץ - וזה נובע אך ורק בגלל שהיא עשתה טעות בכך שהיא זכתה בהו"ה האחרון - אבל אין כאן שום התחשבות בסיכויים של כל אחד לזכות בתחרויות, ככה שעדיין אי אפשר ממש להיות בטוחים.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

האמת? למרות שאני לא אוהב את המשחק של ג'אנל יותר מדי (בעיקר שהיא מסתמכת יותר מדי על תחרויות. וויל, למשל, ניצח בלי לזכות בתחרות אחת בערך), היא לא טיפשה (למרות שהיא משחקת אותה כזו, ושהיו לה כמה החלטות מטופשות לאחרונה). לדעתי אם היא תצטרך להחליט מי עף, היא בלי לחשוב פעמיים תעיף את וויל. בגלל שהוא המוח. הוא האיום עליה - בפיינל 2 וגם בדרך לשם. היא יודעת שאין הרבה הזדמנויות כבר להעיף אותו, אז אם תהיה לה הזדמנות - היא תעשה את זה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

למה אתה כל כך בטוח שוויל יעיף את ג'אנל? וויל יודע שהוא מנצח נגד כל אחד מהם, אז הוא יעדיף להשאיר את ג'אנל מאשר את אריקה, כשברור לו שאריקה תעדיף את בוגי עליו.

Mr Bing

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

וויל יודע שג'אנל תיקח אותו כנראה לפיינל 2. אריקה לא תיקח אותו... אני רוצה לראות את מייק בחוץ.

../images/Emo58.gif

הפעם היחידה שציינתי שוויל יצביע נגד ג'אנל זה כשהיא נגד בוגי. בפעם השנייה זה כשהוא ההו"ה ולכן מייק יהיה זה שיצביע - והוא לא יעדיף את ג'אנל על פני אריקה.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

לא אהבתי שדחסו שבוע בחצי שעה. כל הכיף זה לראות אנשים מדברים על אסטרטגיה ומחליטים לפי זה את מי להעמיד על הבלוק או את מי להעיף.. ואם זה ככה בלי שום קטעים שהם לא לייב, אז הפרק משעמם. היתרון היחיד - ג'אנל זכתה בהו"ה והיא לא תוכל לזכות בהבא

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

רק אני קיויתי לראות את התרנוגל שורד? לא יודע, דניאל הייתה צריכה לפנות לג'נאל ואריקה לברית נשים. אבל היא לא וחבל. אריקה לא הייתה צריכה להעמיד אותה. היא הייתה צריכה לשים את וויל ולהעיף אותו. אבל היא חלשה מדי בשביל לעשות את זה, וזה מה שיפסיד לה את המשחק.

IDOffryn

New member
איזו באסה (אין ספוילר)

חשבתי שהתחרויות הבאות יהיו בשידור חי אז נכנסתי לאתר שעוקב אחריהם סתם לראות מה הם עושים שם.. ההו"ה והויטו כבר נערכו... ואני לא אכתוב פה מה קורה שם כדי שלא תתפתו לקרוא P: (באמת לא ממולץ לדעת סתם הרס לי)

maya567

New member
גם אני עשיתי את הטעות הזאת

לא נורא. מטעויות לומדים

Doji

New member
אני ספיילרתי לעצמי רק את ה-HOH ואני

מחזיק את עצמי לא להיכנס לשום פורום/אתר שיספיילר לי את ה- POV, בגלל שזה POV מאוד קריטי. |מתאפק|

למעלה