BB 4 Ep 21

amitooshacham

New member
BB 4 Ep 21../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

וואו! איזה טוויסט טוב! באמת לא חשבתי שג'י יקבל את ההצעה. דווקא מכולם הוא ורוברט הכי פחות צריכים את זה. אני כבר התחלתי לחשוב מה קורה אם כולם אומרים "לא" ופתאום, אחרון בתור, ג'י מסכים להצעה.. איזה טיפש. אני מאוד מקווה שג'ק או אריקה לא יעופו.. אבל אם הוא שם את שניהם אני כבר מעדיף שג'ק יעוף. גו אריקה!

Eskorbuto

New member
Ep 21 ../images/Emo58.gif

טוויסט חביב..אבל לא משהו חדש..סתם מחזרו את הרעיון מביג בראדר 2..אתה זוכר עמית? רק ששם זה היה באמת תחרות פרס עם כסף ולא הו"ה..בכל מקרה זה נחמד.. ג'י עכשיו יהפוך למטרה..הוא באמת דפוק יעני..גם אם אריקה או ג'ק היו לוקחים את זה הוא עדיין יכל להעיף את השני מהברית שלהם וזה בעצם מה שהוא רצה..לפרק את הברית של אריקה וג'ק.. אני גם מעדיפה שג'ק יעוף משניהם..נחיה ונראה עד הפרק הבא..

Boran

New member
../images/Emo58.gif

איזה טוויסט דפוק. שבוע פי בי אנ ג'יי, כמה נורא! חבורה של סנובים מטומטמים. ג'ק יא טמבל למה לא לקחת? ג'י יא טמבל, למה כן לקחת? אכזבה. מילא אם היו מעבירים את התחרות וטו לפני הנומיניישנז, אבל מה זה ההצעה הליימרית הזו? ושמתם לב שאמרו לא להגיד מי לקח את ההצעה עד אחרי הנומיניישנז אבל ג'י אמר בכל זאת?

LOVEtheMcMAHONS

New member
פרק 21 ../images/Emo58.gif

פרק חביב. חבל שג'י הכניס את עצמו לעמדה כזו. אני הלכתי איתו מהפרק הראשון (ארכיון הפורום הוא העד שלי) ואני ממש הייתי רוצה לראות אותו זוכה. וגם אני זוכר את הקטע מביג בראדר 2 (הו באנקי). אני רוצה לראות את ג'ק עף, למרות שג'ק לא איום מבחינת תחרויות הוא בעל המח הכי מסוכן וקרימינלי בבית. אם הם חושבים על מי שמסוכן לתחרויות שיחשבו בכיוון של אריקה ואליסון. שתיהן יכולות לזכות בתחרויות.

gah

New member
../images/Emo58.gif

חחח טוויסט מצויין! לאו דווקא טוויסט טוויסט אבל בהחלט שינוי נחמד. אגב, שימו לב בתחילת הפרק שנאמר מה יהיה הקריין אומר: "הטוויסט הראשון מתוך סדרה של טוויסטים יתחיל היום" - מה שאומר: צפו לעוד טוויסטים. ג'י אולי מטומטם שהוא לקח אבל אם אני הייתי במצבו הייתי לוקח גם רק אבל רק בגלל שהייתי בטוח שג'ק או אליסון יקחו את זה. בכל מקרה, כמה שאני רוצה לראות את אליסון בבלוק,ף זה ברור שיהיה לנו ג'ק מול אריקה וזה יגמר 3-0 נקי נגד ג'ק.

למעלה