Battle Of Zeppelin דור ההמשך

weird dust

New member
Battle Of Zeppelin דור ההמשך

והיום (תופים) (תדמיינו קצת...) I'm Gonna Crawl - השיר האחרון (רצועה 7) באלבום In Through the Out Door משנת 1979 אורך השיר: 5:30 דקות והוא ניכתב ע"י John Paul Jones/Jimmy Page/Robert Plant. והשיר הבא (עוד פעם תדמיינו תופים) Misty Mountain Hop - השיר ה5 מתוך האלבום לד זפלין 4 (Led Zeppelin IV) אורך השיר: 4:38 דקות והוא ניכתב בידי John Paul Jones/Jimmy Page/Robert Plant מההודעה הזאת אנחנו (צוות ההנהלה) (טוב אני) רוצה שכול מי שיוכל שיכתוב למה הוא בחר דווקא בשיר שהוא בחר ובסוף אנחנו נאסוף את התגובות לשירים ונעשה כזה סיכום קצר ועד אז יום טוב והצבעה נעימה.

Chopstick

New member
מיסטי!!!!!

רק בגלל ה- ביייייייביייייייי בייייייייביייייי בייייייביייי דווווו יו ליייקקקק איטטט????? וגם אני לא מכיר את השיר השני.

ThePiper

New member
מנסה לשלוח שוב!

בעיות עם תפוז... אז בחרתי במיסטי... סתם כי יש לו שם של ההיא מפוקימון P: חחח סתם סתם. לדזפ לא עשו הרבה שירים כאלה, עבורי הוא פסיכדלי, נורא מיוחד, והשירה של פלאנט שם באמת מעולה.

AeroDar

New member
Misty Mountain Hop ...

כי זה סתם שיר יותר יפה... תאמת אתה עושה את זה הרבה יותר טוב ממני...בא לך לעשות את זה קבוע?? (זה מיועד לסהר לכל המפגרים שעדין לא קלטו למי אני מדברת....ואני לא מדברת לעצמי...לא הרבה לפחות...רק קצת...)

weird dust

New member
אין לי בעיה

ובפעם הבאה תנסו לפרט יותר למה אתם אוהבים שירים בכל זאת זה פורום ברמה אחת או שתיים יותר מפורום רוני היה איזה ציטוט שההיתי כותב עכשיו שמישהו אמר בטלויזיה אבל אני לא זוכר אותו עכשיו (חח) בקיצור יום טוב לכולם וניראה לי שהבנו מי ניצח

למעלה