עברת על החוק! הקקי המנודה שולטים! (אין כמו פירגון !) פיגוע הומו סהר
X xero1 New member 31/3/02 #22 תודה תודה אבל הוא/היא גם שבר/ה את השירשור. שמישהו ימשיך. (אין לי להקות..)
P punktx New member 31/3/02 #28 NoFX../images/Emo15.gif|חרא| כי הם כלים ביותר! אאאאאאאאאא!! Anti Flag Vs. Sex Pistols?
K KamikazA New member 31/3/02 #31 dead kennedeys יש צורך באמת לפרט למה בחרתי?! H2O או Suicide Machines ?
S Sham 69 New member 31/3/02 #33 H2O למרות ש SUICIDE MACHINES סטריט פאנק לא רע ולא יודע איך לנמק.. ואני הייתי בוחר דווקא באקספלויטד BOUNCING SOULS או MILLENCOLIN?
H2O למרות ש SUICIDE MACHINES סטריט פאנק לא רע ולא יודע איך לנמק.. ואני הייתי בוחר דווקא באקספלויטד BOUNCING SOULS או MILLENCOLIN?
ח חיננית New member 31/3/02 #36 Bouncing souls כי יש להם ביצועים טובים יותר. the donnas or dance hall crashers?
K KamikazA New member 31/3/02 #38 dance hall crashers הסולנית שלהם עושה לי את זה נילך קצת לפופאנק בשביל הפופיסטים פה no fun at all או new found glory
dance hall crashers הסולנית שלהם עושה לי את זה נילך קצת לפופאנק בשביל הפופיסטים פה no fun at all או new found glory
K KuKi Punk New member 31/3/02 #39 new found glory כי הם פשוט חמודים והקול הצפצפני של הסולן עושה לי את זה.. אבל אין לי זוג לתת לכם אז שמישהו פשוט ימשיך אותי
new found glory כי הם פשוט חמודים והקול הצפצפני של הסולן עושה לי את זה.. אבל אין לי זוג לתת לכם אז שמישהו פשוט ימשיך אותי
B badphish New member 1/4/02 #50 sublime אבל איך לעזעזל זה קשור לפאנק? וחוץ מזה הבאסיסט והמתתופף שלהם זה אותם שניים (מסאבליים lbda) מכיוון שהם הוקמו לאחר שסאבליים התפרקו מכיוון בראדלי נוואל מת בכול מקרה תחת לחץ או chos rabakc
sublime אבל איך לעזעזל זה קשור לפאנק? וחוץ מזה הבאסיסט והמתתופף שלהם זה אותם שניים (מסאבליים lbda) מכיוון שהם הוקמו לאחר שסאבליים התפרקו מכיוון בראדלי נוואל מת בכול מקרה תחת לחץ או chos rabakc
P pikitup New member 1/4/02 #51 הסבר מה הקשר לפאנק כיוון שסאבליים עושים גם סקאפאנק וגם פאנקרוק (חוץ מדאב) אז הם קשורים!
O OPERATi0N_iVY New member 31/3/02 #29 טוב תבחרו : 7 שניות או MINOR THREAT? ואולי נוסיף חוק חדש - אסור לשים עוד פעם להקות שכבר היו...