Bathroom escape

eti911

New member
חסרות לי שתי מברשות שיניים

יש לי ורוד תכלת, ירוק וצהוב. חוץ מזה יש לי עיגול = 3 כוכב =6 ריבוע= ?

הפיתרון המלא : -אני כתבתי-

-לוקחים את הסבון מהאמבטיה. -הולכים לכיור ומרטיבים את הסבון. -לוקחים את הסבון המורטב לאמבטיה איפה שיש H אדומה ושמים. זה מביא לנו את הH האדומה. -לוקחים את הH ושמים בכיור בצד שמאל. פותחים את המים החמים ומשאירים ככה. -הולכים לסל/פח ומוציאים תמונה. -פותחים את המכסה שיש עליו שעון כזה של השירותים -מברשת יש שם. -ליד הכיור כשמסתכללים ממול לכל האמבטיה -מברשת. -כשפותחים את כל הוילון <כאילו רואים את כולו> יש בצד ימין מברשת. החלק עם המראה : המים החמים פתוחים נכון? יופי. יופעו אדים על המראה , Hour -ירוק Hot -אדום <כמו הH בברז> Heart -צהוב. High - כחול . -רק את הצבעים לקחתי ממישהו שרשם- יופי פותחים את הארון ,מוצאים : משחת שיניים ,תמונה ,מברשת עם אני לא טועה , ומעל הארון יש זכוכית מגדלת. כדי לקבל את הריבוע נעשה כך: תשימו את המברשות שיניים כמו שהם בתמונה כך במראה שפתחנו. ותראו שם תרגיל . תפתרו אותו והנה לכם המס' של הריבוע. עכשיו לוקחים את המשחת שיניים למקום שבו היה הסבון בהתחלה , איפה שיש בורג רופף. לוחצים עם המשחת שיניים על הבורג וזה נפתח. מצאנו סכין כזאת. לוקחים את הסכין -על החוט שיש לנו במקלחת. פותחים את 2 הברזים. לוחצים על ה"טלפון" הזה של המקלחת וגילינו מס' <כל פעם זה משתנה> תרשמו לכם אותו ואת הסימן שלו. זוכרים את הפח/סל הזה שהיה לנו ליד השירותים? יופי לוחצים עליו ,לידו תראו כזה משהו אדום רשום על השירותים. תלחצו על זה. אחרי זה תנו לחיצה על הזכוכית מגדלת תקבלו עוד מס' <שוב כל פעם זה שונה>. -לפני שתזוזו משם תמצאו ליד השירותים שם במין אפור מוסתר כזה : נורה. מציאת המספר של הצורה העגולה: בשירותים תלחצו על האסלה על כפתור עם נקודות כאלה שנראה כמו מטרייה . יצא לכם שלט כזה שהוא תרגיל של 2 המספרים שכבר מצאתם. סכום התרגיל שווה לצורה העגולה בקוד. מציאת המספר של הצורת הכוכב: כדי למצוא את הצורה הכוכב נלביש את הנורה לבית מנורה הזה. נשים את הוילון פרוש על כל האמבטיה. נכבה ת'אור ונקבל את המספר. הקלידו את 3 המספרים שמצאתם עפ"י צורתם בדלת והיא תפתח.

tomb boy

New member
אוקיי, כבר מצאתי אותה../images/Emo41.gif

אבל איך יוצאים בסוף? פתחתי את הדלת ו...? אני רואה מטאטא, דלי, וצינורות עם ידיות אדומות. מה הלאה?

למעלה