Bareback

Yaniv-DC

New member
הסקר קצת חסר...

לא מספיק סתם לשאול את זה ככה, יש משתנה מאוד חשוב שלא מוזכר שם - האם זה מתייחס ליחסים עם בן זוג קבוע או סטוץ? נכון, יהיו כאלה שיגידו בכל מקרה בחיים לא או בטח שכן (לאחרונים אני קורא טיפשים), אבל רבים אחרים (ובהם אני) רואים הבדל עצום בין מישהו שאספתי באיזה באר או באינטרנט, לבין מישהו שאני יוצא איתו שנה ונבדקנו ביחד ויש אמון ומונוגמיות. לכן לא יכולתי לענות על הסקר.

ז י ק ו

New member
כנראה שאצלי הכל מובן מאליו..

מצטער יניבי, אתה צודק! חשבתי שזה מובן מאליו שמדובר על סטוצים.. אני מעדכן את זה.. תודה על תשומת ה-
בעיניין

Yaniv-DC

New member
ככה זה כשאתה נשוי...

דברים מובנים מאליהם
בכל מקרה, אני חושב שהעלית כאן נקודה חשובה שראויה לדיון יותר מעמיק מאשר ניסוח לאקוני של סקר. מדהים אותי לראות כמה אנשים בקטע של BB, וממש לא ברור לי מה הקטע. יש כאן אתר שנקרא bareback.com ואתר נוסף barebackcity.com, שני אתרים שמדי פעם בפעם אני נכנס אליהם ובודק מי בדיוק נמצא שם, וככה, כשאני "פוגש" אותם באתרים אחרים, אני שומר מרחק. אני מקפיד על מין בטוח כשמדובר בסטוץ, וחשוב לי שהפרטנר שלי מקפיד גם הוא. לא מעניין אותי אם הבחור עושה BB ומוכן לעשות לי את הטובה של לשים קונדום. אלי למיטה הוא כבר לא יגיע, אני לא מוכן לקחת את ה-3% סיכוי שהקונדום לא בטוח... כן, זה הרבה יותר נעים בלי ולא משנה על איזה צד של הזיון אנחנו מדברים, אבל שום דבר כזה לא שווה את המחלות הנלוות (ולא מדובר רק על איידס כמובן). במערכת יחסים, אחרי ששנינו נבדקנו ונוצר אמון (כלומר לא בזיון השלישי...) אז אפשר לפתוח את הנושא לדיון מחודש.

למעלה