bandit 600 שנת 96 מסוכנות...

• פותח הנושא rech
  • פורסם בתאריך

rech

New member
bandit 600 שנת 96 מסוכנות...

נתקלתי בהודעה מכירה/טרייד מטעם אופנועי ת"א : "מצב חדש, 4 שנים רשיון מוקפא" 30k ק"מ יד 2 .. לא ראיתי עדין את הכלי . ולא תפסתי אותם בטלפון. לא שמעתי דברים מלהיבים על הסוכנות הזו
מישהו מכיר ? מה ההשלכות לגבי "רשיון מוקפא"? האם יש הבדל בשנתונים? (96-99 ) האם לא קיימת בעיה בנושא חלקים לבנדיט 600 ? רק לציין, שברגע שאמכור את שלי, יהיה תקציב לשנתון גבוה יותר. האם לוותר מראש? מוטו בייקרס

harabecw

New member
מעניין

האם זה אומר שהאופנוע effectively עמד 4 שנים? הכל יבש וחלוד? או שהוא אוכסן כמו שצריך?

YLEE

New member
למה למה למה?

אנשים טובים הניאו אותי מלעשות טעויות (פה בפורום) אז כנראה תורי לחסוך לך כסף. נתחיל בזה שהסוכנות מפוקפקת... (למרות ש "אחד על אחד" היה המקום שהוא הציע ללכת לבדיקה) אבל אופנוע שעמד כמה שנים? בטח יש לו "מחיר מיוחד".... ידידי - איין קיצורי דרך. כלי טוב - יהיה מחיר בהתאם. אני לא הייתי מתפתה לעסקאות כאלה. (אני מחזיק בדעה שכלי שהגיע לתצוגה בסוכנות הוא כמו רווקה בת 35 פלוס... יש עם לשניהם בעיה שמישהו ירכב עליהם...
)

לא לכל כלי בסוכנות יש בעיות

אני מכיר , למשל , GPZ שעומד בסוכנות , הבעלים פשוט לא רוצה למכור , לא לחוץ למכור ולא מוכן לריב עם אנשים על המחיר (בגלל זה הוא לא נמכר עדיין... הוא עבר בדיקה יצא טוב והמחיר שהוא דורש גבוה מדי להמון אנשים) זכור לי שMORM כתב שהוא מכר "בובה של אופנוע" - דרך תיווך , כי אין לו זמן להתעסק עם כל מי שרוצה להציץ על האופנוע (יש כאלה שבשבילהם זמן= כסף) + לשמור על עוד אופנוע. יש אנשים שאינם סוחרים ממולחים , ולכן אינם רוצים להתמקח ולמצוא עצמם מתווכחים על המחיר - כקונים וכמוכרים , ולכן יעדיפו לסגור עניין בעסקת טרייד אין , אולי עם עזרה מחבר. יש אנשים שרוצים לקנות אופנוע חדש מהחברה , ובמקרה כזה כבר משתלם לעיתים לבצע טרייד אין. מי שצריך אופנוע ככלי תחבורה , יכול לספוג הפסד של 2000 ש"ח , ע"מ לא להתקע חודשיים ללא דו"ג , בציפיה לכלי המיוחל. מכיוון שמדברים בד"כ על "אחוזים" - להוריד 20 אחוז ממחירון לR1 - זה המון כסף. להוריד 20 אחוז לקטנוע 150 - זה ממש כסף קטן , בהנחה ומשדרגים לאופנוע יקר... נ.ב. לא חסרות רווקות בנות 35 פלוס , שכשירות לרכיבה ויפנקו יותר , מאשר הרבה בתולות חסודות בנות 20 . . .

צריך לבחון כל מקרה לגופו

אולי מדובר באחסנה מושקעת , מיכל מיובש וכו' , אין חלודה , ויהיה צורך לרענן כמה גומיות / אטמים צמיגים , בכל מקרה , אם הוא נמכר במחירון של השנתון שלו - זו יכולה להיות מציאה נהדרת. אולי מדובר בכלי שנשמר בצורה גרועה , אחרי שחווה תאונה גדולה ורק עכשיו הסתיים השיפוץ. . .

rech

New member
קיבלתי מידע מאכזב מאוד

על מצבו העגום של הכלי-תודה למוסר המידע. בקשר לשאלות האחרות: האם יש הבדל בשנתונים? (96-99 ) האם לא קיימת בעיה בנושא חלקים לבנדיט 600 ?

villain

New member
קצת הבדלים מינורי לחלוטין.

97- כמעט בלי שינויים ממודל 96. 98-ללא שינוי מ-97. 99-שוב ללא שינוי 2000- שיניים משמעותיים בפירינג שינויים קלים בשלדה האחורית(זנב) ,מערכת החשמל קרבורטורים מיכל דלק בלמים גאומטריית היגוי וכו'. אבל לא יובא לארץ(600). אין בעיה בחלפים כלל.

bike55

New member
אין לבנדיט בעיית חלפים.

מעבר לכך מדובר באופנוע מעולה שמהווה עליית מדרגה ראוייה מ-500. רוב החלפים של הבנדיט משותפים לאופנועים נפוצים אחרים כמו 600F,כך שאין לך מה לדאוג. תמצא אחד שמור(אל תתפשר על כלי שחוט שעולה הרבה פחות מהמחירון,אתה תמיד תוציא על תיקונים יותר ממה שתוכנן מראש),תחפש היטב, אל תתייאש.

למעלה