banana nuts...

banana nuts...

בננה אגוזים... גדול היה, צחקתי, בכיתי.... והקטע עם סמנתה פוקס והניתוחים.... מצחיק מאוד..... אבל הייתה לי ``אכזבה`` גדולה שהם לא אמרו ``אכזבה`` אלא ``הצלחה`` או משהו כזה.... והשיטה שלהם למספר טלפון הייתה חמודה.... טוב, נהניתי.... אבל זה לא חוכמה... אני לא אובייקטיבית.... יעל

חיפושיט

New member
הממ...

אני מאאאד מעריכה אותם שהם מגוונים כל כמה תוכניות ולא הולכים על פורמט מקבע, זה פשוט מגניב לדעתי, והייה מאד מצחיק, למרות שפעם שעברה יותר ואני פשוט נקרעעעעעעעעעת כשהוא אומר ``אני בתור!!!``

אממ

מתי הוא אומר ``אני בתור``? אבל אני אוהבת את ה``סצינה`` הזאת שיש עם כל חיה(לדוגמא מה שהיה הפעם עם העכבר) קיציס: את אלכוהוליסט עכבר: אני לא, אם זה ש..... אומר שאני פחדן אז תדביר תווית ותקרא לי םחדן ואם זה ש...... אז תצא ותגיד מול כולם שאני פחדן ואם זה שאני מפחד מהבריון של השכונה אומר שאני פחדן אז קדימה, תקרא לי פחדן! קיציס: לא, דווקא אם אתה מפחד מהבריון של השכונה זה לא אומר שאתה פחדן. עכבר: ואם הבריון הוא יוסי ביילין.... הא הא הא...... קורע אותי.... אני בעד שנפתח קבוצת גמילה: ח.ק.א חולי קיציס אנונימים...... אני יודעת שאני מצחיקה..... יעל

פיסטוק16

New member
אכן תוכנית מעולה אבל

ההומור שם נמוך וזה מה שהופך את התוכנית לטובה רק חבל שהם תמיד חוזרים על אותם משפטים אבל לא נורא הם גדולים וזה לא משנה

למעלה