BAKUGAN

airdene

New member
BAKUGAN

יורש העצר חזר מן הגן עם דרישות - 'פאקוגן' כדורים, דרקונים והרבה. מישהו מהאמריקאים בפורום כבר נתקל בצרה הזו? השוואת מחירי רשת קצרה העלתה, כמה צפוי, שמחירי הפלסטיקים כפולים בארץ. אחי היושב דרך קבע בק''ק ניו יורק מוכן לנדב את כרטיסו, כתובתו וחבריו למשלוח לישראל. אפשר לקבל המלצה על אתר מכירות זול יחסית לאחרים. ללא מכירות פומביות אלא אתר שאוכל לאסוף שורות כתובת לדף אחד ושבחירתם תוביל לעגלת קניות אחת. תודה לכל העונים.

saritoosh22

New member
Toys R us, Target

תבדוק און-ליין למי מהם יש מבצע, לא מזמן ב ToysRus , היה מבצע של 50 אחוז הנחה על מוצר שני, יורשי העצר שלי קיבלו המון פקוגנים (כמה שאני מתקנת אותם בקוגן, מי מקשיב?) במחירים מצחיקים. מה עוד שבאמריקה מסתבר יש שילובי כדורים וזירה ועוד כל מיני אוצרות, שטרם הגיעו או לא יגיעו לארץ הקודש, מה שיהפוך את האוסף של היורש שלך למיוחד וקרנו תעלה בקרב הזאטוטים סביבו.

QAW

New member
בהיותי בישראל אמהות היו קונות את זה באיביי

לפי הזכור לי אפילו עם המשלוח יצא חצי מחיר מבישראל

airdene

New member
תודה לכולכם על המידע

ה'פָאקוגנים' נרכשו, יחד עם עוד אביזרים לטיפשים מתקדמים. הלכו X00 דולר... מה קרה למשחקי הגוגו המסורתיים?

סלסרו

New member
אגב, Toy Story 3 מקסים, גם למבוגרים.

האנימציה מרשימה מאד, ממש חיה. העלילה מצויינת. הכל עשוי למופת.

airdene

New member
../images/Emo3.gif

למזלי, הפשוש לא מחובר לטלוויזיה, לא מעודכן במתחדש בעולם, האמא דואגת לצנזורה חמורה של המידע הזמין לו. כך שגם הפאקוגנים מבחינתו הם רק כדורים מתגלגלים הנפתחים לצורות שונות ומשום שכמה ילדים הביאו לגן אז גם הוא רוצה. ללא שטיפת המוח האנימטורית, השגעון הזה רגעי ואני מקווה שיעלם מהר. לtoy story הוא לא נחשף. הבוס, בחנה ופסלה.

סלסרו

New member
בן כמה הוא?

הסרט אולי לא מתאים לגיל ממש צעיר, אבל מעל 3-5, אני לא מבין מה הבעיה. אגב, הפליימובילים שקניתי לאחיינים ואחיניות שלי זכו להצלחה מסחררת. אפילו אני נהנתי מכמה מהם..

airdene

New member
ארבע

את הטוי סטורי3 טרם ראינו אבל יקירתי צפתה בראשון והשני ופסלה במקום.

sirpad

New member
חלילה שלא ייוצר מצב

שמרוב שתשקיעו מאמץ בלחתור לצד אחד של הנהר, תסיימו אפוסי כוחות במורד המפל...

airdene

New member
חתירה זה פאסה,

אנחנו מעדיפים לחצות גשרים, ואם אפשר שיהיו מעץ מלא. חוצמיזה, הילד גילה בקיץ האחרון את ספורט הצלילה. זה היה מדהים לראות איך פחדי המים התנדפו כליל לאחר שטבל את פניו במימי מפרץ אילת. הבנאדם רוצה להשאר במים שעות ארוכות. בליעת מים/מלח בעינים, טבילת הראש כולו, החזקת ידים, התנדפו. הכל - ריקון מסיכה, נעילת סנפירים, סניפור נכון, נשיכת שנורקל נכונה, ניקויו ע'יי פליטת אויר, הפכו באיבחה חדה למיומנויות טכניות שקצרה רוחו לשלוט בהן רק כדי ששהיתו במים תהיה ארוכה ככל האפשר. הסבא, מחלוצי הצלילה הספורטיבית, הבטיח לו צלילת אויר דחוס כמתנת יומהולדת. לעצור את זה ימשל לחתירה נגד נהר שוצף.

sirpad

New member
צלילה זה סבבה

ובאמת אין הגבלה של גיל, אלא הערכת המדריך אם הילד מבין את מה שהוא עושה מתחת למים. אני יש לי ילדה בת 4 וחצי, שעדיין מפחדת ממים, ובן שנה שצולל וחושב שהוא דג. אולי כשהוא יגיע לגיל 4, אקח את שניהם לקורס צלילה יחד... אבל מה שרציתי לומר בעצם, שלפעמים כשמנסים למנוע מהילדים משהו יותר מדי, נוצר מצב שבעצם אנחנו דוחפים את הילד לתוך זה, רק שזה נעשה בדלת האחורית. ההורים הם חלק קטן מסהכ הגורמים שמשפעים על התפתחות הילד. ואם ההורים סגורים מדי, ומנסים להיאבק מול שאר הגורמים, זה יכול לגרום לתוצאה ההפוכה.

airdene

New member
../images/Emo3.gif הבנתי כבר קודם,

איננו חיים בחדר אטום, אבל לימדנו אותו שלא כל דבר שהוא רואה בבתים אחרים מותר בביתנו. אנחנו גם לא כ''כ נוקשים, אידאולוגית או מעשית. יש לו לא מעט צעצועי פלסטיק, ולצידם מבחר נאה העשוי עץ. איננו צופים בשידורי טלוויזיה, אבל מותר לו לצפות בסרטים שאושרו. כשהוא מגיע לבתים אחרים, אם המכשיר דולק והוא מוזמן לצפות עם בני הבית, שיהיה בריא. יש לו טווח עיסוקים רחב ומגוון, וכאשר הוא מואס בעיסוק מסויים, איננו כופים אותו להמשיך, אלא מחכים זמן מה ובודקים שמא שב העניין. [לדוגמא- למד לרכב על סוסים במשך שנה, לא מזמן החליף לטאקוואנדו].

Ayelet CA

New member
דווקא

בין כל כך הרבה סרטי ילדים גרועים זה סרט חמוד לאללה ברובו וממש מדבר לילדים. טרם גילינו סרט ילדים נטול אלימות בכלל.

sirpad

New member
אלימות לכשעצמה היא לא הבעיה

הבעיה היא כשהאלימות מוצגת כמשהו חיובי, לגיטימי ומקובל, כאמצעי לטיפול בבעיה. או כשהמוציא לפועל של האלימות הוא הגיבור/הטוב/המודל לחיקוי בסיפור. זה שיש דובי גדול עם חסך בילדות שעושה טרור בגן, לא מהווה בעיה. כי אדרבא למרות שמוצגת פה אלימות , היא מוצגת כדבר שלילי. היא גם יכולה לעזור לילד להבין את ההשלכות של בריונות, ובאמצעות שיחה על כך ניתן להגיע דיי רחוק עם הילדים. במובן החיובי כמובן.

sirpad

New member
Which bad kid?

The pink bear is evil, but the young kid who leaves to collage is not bad. He is not the one that throw them away, it happens by a mistake

למעלה