Bakerloo

bibi50

New member
אולי שאכן עם מותו של בונהם הם

התפרקו... בקשר לתקליטים נדירים רציתי לספר לכם שבתחילת שנות שבעים נכנסתי לחנות הפופולרית ביותר בחיפה שהתעסקה גם ביבוא תקליטי מחתרת מאנגליה. הבוס מוציא בגאווה שלושה תקליטים שרק העטיפות שלהם הוציאו אותי מכלי. 1 juicy lucy תמונה וולגרית אשה ערומה מכוסה בסלט פרות. בלוז מעולה 2 faces הראשון עם רוד סטיוארט רוני ווד ושאר החברה של ה small faces תקליט שאני מחזיק בו בעדינות מרבית עד היום. מעולה first step שמו 3 keef hartley בלוז אנגלי מעולה קיף נהג להתלבש כאינדיאני ועטיפות התקליטים תמיד הראו אותו בתלבושת ססגונית של אינדיאני. התקליט halfbreed הוא בלוזי אנגלי גיטרות מהממות ושירה אדירה של miller anderson שפשוט נעלם לי במשך כל השנים עד שפתאום הוא מופיע על ה dvd של deep purple in concert with the london symphony orchestra בקטע הפתיחה, ממש תחית המתים !!! מיותר לציין שהייתי הקונה הפופולרי ביותר בחנות זו ולראייה קניתי את שלושתם במחירים של אז שהיו גבוהים כתוצאה ממכסים וכל מיני עמלות שהוטלו על תקליטי יבוא

CaerBannog

New member
לד זפ הם חצי.

אומנם מדובר בארבעה וירטואזים, אבל רק שלושה מהם מנגנים גיטרה-באס-תופים, כלומר, המוזיקה היא בלוז רוק שנוצר על ידי שלישיה. ולכן אפשר להגיד שלפחות ככה הם שליששיה, מצד נשי הם בטח לא היו מגיעים רחוק עם ג'ימי פייג' היה שר...

באופי שלהם

לד זפ הם power trio, גם סוג המוסיקה שלהם מן המשך ללהקות שהוזכרו כאן, אגב אומנם הם כנראה לא היו מגיעים רחוק עם פייג' כזמר אבל עם ג' פ ג'ונס אני די משוכנע שהם מגיעים למקומות מעניינים.

אתה צודק בקשר לזפלין

הכל כתוב בחוברת הארוכה של האלבום אבל לא היה לי כח לכתוב את תולדות הלהקה. ארוך מדי.

למעלה