bah bah bah...
איזה כיף לקבל תגובות נזעמות שכאלו... אז בואו אני יענה לכולם בצורה ברורה... ראשית כל היחידה שענתה לי לעניין פה זו shirin10, היא ניסתה להבין על מה אני מדבר ואיך הגעתי למסקנות שלי, כל השאר פשוט צועקים סתם
(והאמת שאני לא מחפש שידוך... תודה, אבל יש לי את הפרסיה הנפלאה שלי כבר...) עכשיו לגבי הצעקות שלכם, niya, את באמת חושבת שאני מתבייש בפרסיות שבי ? אני אחד האנשים שמציגים את עצמם בתור פרסי בכל הזדמנות וזה חלק ענק ממני, כמו שכבר אמרתי אני יליד הארץ אבל דובר פרסית שוטפת (למדתי לבד בעיקר... אני פשוט אוהב את זה...), אני חווה את התרבות הפרסית המקורית על גופי בכל יום, אם זה מהמשפחה ואם זה מהקרובים אלי, אני מחובר לשפה תרבות אוכל מוזיקה בכל נשימה מנשימותי במשך היום. ולמרות כל זאת אני חולק עליך בצורה נוראית לגבי התרבות שהשתרשרה בפרסים הישראלים, להתנהג בצורה בוטה מגעילה ומבחילה. אני בטוח שאין לך מושג על מה אני מדבר אז בואי אני אסביר לך, ב-3 ההופעות האחרונות שהייתי בקהילה הפרסית של זמרים מפורסמים שהגיעו מחו"ל, בכל אחת מהפעמים הללו אנשים התחילו לעשות מהומות והלכו מכות באמצע ההופעה מסיבה זו או אחרת, פשוט גועל נפש, ולא את לא יכולה להגיד לי שזה חלק קטן מהאנשים אני מדבר על חמולות של חולרות שמחפשים לעשות בלאגן, אני מדבר על נשים שמתנהגות בגסות רוח ובוולגריות כמו אחרוני המוכרים בשוק הפשפשים... אהה ודרך אגב, גברת אבשלום קוריאן פור שכמוך כותבים ערסים ולא ארסים (זה לא ארס של נחש...). ולגברת ריטוש העצבנית, אם לא הבנת אני אחזור ואסביר, הבעיה שלי עם הפרסים בארץ זה הסגנון ההתלהמות המגעיל שלהם הערסיות הנשפכת מכל משפט ונשימה שלהם, אני לא מדבר על בצע כסף או דברים כאלו שבגינם גם לי יש בעיה עם הפרסים בLA... בקיצור ולעניין, תתייחסו למה ששאלתי ואמרתי, אל תחפשו להעלב ולהשתגע ללא סיבה
מחבב אתכם כי אתם פרסים, דודו.
איזה כיף לקבל תגובות נזעמות שכאלו... אז בואו אני יענה לכולם בצורה ברורה... ראשית כל היחידה שענתה לי לעניין פה זו shirin10, היא ניסתה להבין על מה אני מדבר ואיך הגעתי למסקנות שלי, כל השאר פשוט צועקים סתם