Bag 'Em

dilan angel

New member
../images/Emo124.gifהפרק הלילי../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif../images/Emo110.gif

לא נפתח שרשור אז... הנה אחד. אחלה פרק! אהבתי את הציניות והחוצפה של מקס בפרק הזה..

ברודי

New member
Bag 'Em

פרק עצוב
. יפה
, אבל עצוב
. איך אני אוהבת את הדקת דומייה לכל החיילים שמתו.. וכשמראים את זאק.. יצא להם אשכרה עצוב.. למרות העובדה שהמעמד קצת מגוחך. אפילו אלק הצדיע!! לא האמנתי. אלק חמוד הפרק בטרוף.. ראיתם את הכימיה בינו לבין ה X7? הוא זורק עליו פופקורן.. ה- X7 מחזיר לו מבטים... אינספק, היה שם משהו.! וגם היום אמרו שהזמן שבו מקס היתה במנטיקור הוא 3 חודשים!! למי ששאל שמה.. וגם הסבירו מה זה ג'אנק ד.נ.א
. בכל אופן אחלה פרק..!! אני אפרוש לי ללמצוא ציטוטים!!

dilan angel

New member
באמת היה עצוב../images/Emo10.gif../images/Emo110.gif

הקטע של דקת הדומייה לחיילים
זה הסכיר לי טיפה את השואה שהיו יורים באנשים סתם

kyle chandler

New member
חחחח../images/Emo168.gif

לדעתי החייל שעמד כמו רובוט היה צריך להיקרא "פופקורן". אגב, איך אומרים בוליט בעברית? ולא כדור

חחחחח ../images/Emo6.gif ברודי..

בהחלט היה משהו ביניהם! איך הוא יכל להפקיר את אלק ככה ולהלשין עליהם?! אוקיי, אלק מושלם!! דיי אני כל כך אוהבת אותו!! איך הוא מנסה לשחק אותה אדיש ובכלל זאת הוא עוזר להם! למה?! ואת הציניות שלו!! איזה חמוד!! ממש אהבתי את הפרק. פוגשים את וויט המניאק סוף סוף! איך מקס כבר קלטה שהוא האיש הרע החדש בחייה! היא היתה ממש יפה בפרק. זירו היה חתיך.. למה מקס לא נפרדה גם מאלק? היא ידעה שהיא עוד תראה אותו או מה? ולוגן היה סתם לא קשור. והפגישה בין מקס לאוריג'נל סינדי היתה מרגשת. וסקטשי חמוד שהוא התגעגע למקס. חחח איזה צחוקים עם נורמל שהיא הראתה לו את הצלקת וסינדי כיסתה לסקטשי ת'עיניים! ואני חייבת ציטוטים של מקס ואלק מהפרק!!

sigaliG

New member
מישהו יכול........

לתת לי תקציר על הפרק של היום כי לא ראיתי אותו?

felipes girl

New member
../images/Emo7.gifיה פרק עצוב..

הקטע של אלק עם הX7 היה מזה מצחיק..אהבתי איך שהוא זרק עליו פופקורן וצחק והשני הסתכל עליו..ואיזה מנייאק שהוא הסגיר אותם..
הקטע של דקת הדומייה היה עצוב איך שהראו את כל המתים..היה ממש חלק עצוב..
מה יהיה בסוף עם הוירוס של מקס
איך הם יפתרו את הבעיה

QueenMaria

New member
אני אומרת שבסוף אלק והX-7

יתחתנו. באושר ועושר.
איזה מצחיק היה הקטע הזה. איזה חמדמד אלק שילי.

משדרים את הסדרה בצהריים?!

אני רואה בעשרים לחצות.... יש שידור יותר מוקדם?! אם כן מתי?!

יו כן עצוב למדי :(

כן כן פרק עצוב לכל חיילי מנטיקור אני כזה אוהבת את מקס שהיא עוזרת לכולם חח היא כזו נשמה..

etoile

New member
משהו מצחיק מקס הגדולה

שמתם לב שהיא אמרה לבחורה שרצתה לכנות עצמה רלף שזה שם של בן? כאילו בניגוד למקס שזה שם מה-זה של בנות, הא? סתם אנקדוטה מצחיקה

למעלה