badhoevedorp

badhoevedorp

מישהו מכיר את האזור? יש שם בית נחמד, אבל אנחנו לא יודעים אם האזור טוב.

yaelli10

New member
מערב העיר, לא רחוק מסכיפהול

יש שם הרבה משפחות עם ילדים והשכונה די שקטה. ביקרתי שם פעם אחת בלבד, מישהי שעברה איתי קורס הכנה ללידה. העניין הוא שמי שגר שם לעניות דעתי מוצא את עצמו הרבה נוסע בעומס הדרכים של רינג אמסטרדם (קביל נתיבי איילון) במיוחד אלו שיש להם ילדים בשכונה אחרת בעיר.

העניין הוא כזה

או שניקח בית פחות טוב במרכז, או בית מקסים, אבל מחוץ למעגל....

Fair game

New member
לפי דעתי

עדיף בית שהוא מחוץ למעגל איכות חיים יותר טובה,בית יותר יפה-כמו שציינת אבל כל זה נגזר מהקרבה לעבודה,פקקים בבקר שכ"ד דירה בתי ספר וכו

גם לדעתי

עשיתי שיקול כזה, אם כבר אני צריכה להסיע את הילדות לבי"ס (כלומר, הוא לא במרחק הליכה) אז כבר לא משנה לי מאיפה אני מסיעה אותן.

spier99

New member
נכון

חוצמזה התחבורה שם מאוד מפותחת ואם צריכים להגיע למרכז העיר יש רכבת

אין (כמעט) תחב"ץ לבדהובנדורפ

פעם... רציתי לעבוד בסוני... כשראיתי איפה המשרדים שלהם - חיפשתי עבודה במקום אחר...

yaelli10

New member
היידי

קחי בחשבון מצב בו תאלצי לקחת את הגדולה שעה אחרי הקטנה מבי"ס. ואז תוסיפי על זה נסיעה ארוכה בין הפקקים... לדעתי עדיף שכונה שבה נמצאים גם אנשים במצבכם, אמסטלווין ידועה ככזאת וישראלים לישראלים עוזרים, הולנדים, קצת פחות לצערי.

אם נמצא משהו שמתאים לנו

באזור הזה- מה טוב
אבל אם לא (או לחלופין זה פשוט יעלה סכום מטורף.... וכבר ראינו בתים שנושקים ל-3000 אירו בחודש), נאלץ להתרחק קצת.

זה לא "שכונה של"

זה בפני עצמו לחלוטין... חרא מקום מבחינת לוקיישן. כבר עדיף הופדורפ... אפילו אמסטרדם נורד עדיף (ואם כבר בכיוון צפון א'דם - את לאנדסמיר בדקתם? מקום מתוק!)

אם הדור הצעיר ממש מוכרח

ללכת לראש פינה, הייתי נשארת ב oud zuid של אמסטרדם או באמסטלפיין (בעעעעעע בעיני, אבל זה טעם אישי...) אם לא חייב - אפשר למצוא מקומות הרבה יותר מעניינים... והאם חייב להיות בית עם גינה וגג אדום או שאפשר דירה? בכל מקרה, תנסי לחפש ב "Vrije Sector" (מימין, הירוק) של האתר הזה: http://www.woningnet.nl . צריך לשלם כמה יורו'ס על הרשמה, אבל שווה! (לדיור מוגן, בחלק האדום, אתם לא זכאים, חוששתני, אבל גם המחירים של השוק שחופשי הם בסדר גמור. הדירות/בתים ריקות/ים וגדולות/ים...) הלינק מתחת לשכירות הוא של דירות למכירה - גם לא ממש יקרות כי אלה דירות שהיו מושכרות, או בניה חדשה... הכל מחברות דיור. אין שם שום נכס פרטי, כך שגם החוזים הם חוזים "לכל החיים" (או עד שאתם רוצים לעזוב)... אמסטלויין, בדהובנדורפ, לאנדסמיר וכיו"ב הן עיריות עצמאיות, ולכן צריך לחפש אותן בנפרד. הן לא שכונות של אמסטרדם. בהצלחה...

אז יפה

הן ילכו לבית הספר הנדון, אבל אני לגמרי מוכנה לגור במקום יותר מזמין ונאה ולנסוע ממנו כל בוקר

זה חרא מקום, כי כדי שיהיו לך חיים

את צריכה שתי מכוניות. רק כדי להביא את הילדים לבי"ס אתם צריכים שתי מכוניות... וחלילה אם תרצי לצאת לאנשהו.. או לעבוד במקום שהוא לא בדהובנדורפ...

טוב, שתי מכוניות כבר יש לנו

ולאור העובדה שגם בארץ וגם בגרמניה אני גרה בחור (אבל שקט ומקסים) אפשר להבין שלא אכפת לי לנסוע

למעלה