bad landing

אורלי 7

New member
זה האתר שלנו ב"סיאטל"

"טייגר מאונטן" זה האתר המקומי, 20 דקות מהביית שלנו, ושם יריב טס. אם מישהו מיכם מיזדמן לאזור ורוצה פרטים לגבי אתרים כאן או בכלל ב-North west" של ארה"ב, רק תישאלו ואשמח לאזור. אורלי בן טובים

shaniya

New member
ללא שום קשר. מכירה מישהו שמגיע

מארה"ב ארצה ומוכן לסחוב Down Tubes ? אשמח אם כן.

shaniya

New member
לא. זה הייאוש מדבר.... שבועיים

אחרונים שלי בארץ ואני מיואש!!!!!!!

shaniya

New member
אגב...ראית את התגובות בפורום

שלך לאחרונה ? ואני חסר תקנה, אההה ?

shaniya

New member
מה פתאום. אני חבר רק של ירון...

לא מדבר עם אף אחד אחר ;
.

חגי

New member
מוזר - הגלשן צולל חד כאילו יש שם

סינקים חזקים. נראה שטיסה בקרבת רכס מיוער בצורה צמודה מדי לעצים - מסוכנת מאד. יתכן שתאונת ערן רמות שהתרסק על מדרונו הצפוני של התבור , נראתה דומה למה שרואים בסרט. בסוף נראה שהגלשן מפיל אף חד למטה ולא ברור לי לגמרי למה - כנראה בשל התקלות בענפים

אורלי 7

New member
אם זה מעניין, אני יכולה לברר אם

קיים תחקיר של האירוע ולפרסם, ובכל מקרה נחיתה של מצנחים בעיקר על העצים כאן הם שיגרה ויש כאן בחור שעושה טאנדמים באופן קבוע ןעיסוק מרכזי נוסף שלו הוא להוריד את מי שנחת על עצים (150$....)ככה שתבינו כמה זה רגיל כאן.

glider1

New member
רואים בבירור שהוא לא משך ...

בנוסף הוא טס מאוד קרוב לעצים ללא משיכה באזור שיש מפל רוח גדול (בגלל העצים) בכל מקרה מאוד מפחיד

spotnik27

New member
הבחור דוחף כל הזמן (התחקיר פשוט)

הטייס כל הזמן דוחף, כנראה מפחד לצבור מהירות, הגלשן נחנק בלי זרימת אויר מתאימה, ולכן מפיל כנף בפראות בכל נסיון לסיבוב, אפילו הסיבוב הראשון שמאלה שנראה בסרט (שנעשה נגד כיוון הרוח) נעשה עם זוית אף פראית, שהיתה צריכה להיות נמוכה הרבה יותר, כבר אז הבחור מזדקר ומפיל כנף שמאל, בתגובה הבחור שוב דוחף לאחר הנפילה ומזדקר שוב בהפלת כנף ימין תוך איבוד כיוון לשדה הנחיתה ומאז הסיפור חוזר על עצמו, אפשר לשים לב שהסוף המר מגיע כאשר כנף שמאל פוגעת בעץ וממשיכה את הסחרור הכמעט שטוח של המזדקר הטוב בעולם (לא עלינו חמסה חמסה :) אז טוסו בטוח ותנו לגלשן לנשום

ספוטניק? מה זה השמות האלה? אולי

תזדהה. בכל מקרה הניתוח מוטעה ומטעה הבחור לא טס בהזדקרות אבל בהחלט באיזור פעיל (טרמיקות רוטורים) אבל הגורם העיקרי לתאונה תכנון לקוי לפיינל.את התמרון האחרון לאיבוד גובהה עשה כשהוא עם הגב לשדה ולרוח,בתמרון כזה מאבדים קשר עין עם השדה ובכך הערכת השיפוט מתקלקלת,תוסיף לזה רוח גבית שכנראה גרמה לו להכנס פנימה יותר ממה שתכנן,סינקים,ובסוף גם הזדקרות.

חגי

New member
אשתו של יריב ב"ט ... אתה לא מותיקי

זיכרון ולכן לא מכיר

חגי

New member
דווקא לי נראה שהוא בכלל לא דוחף -

חוץ מהקטע ההתחלתי של הצילום הספיד בר שלו נמצא רב הזמן מתחת לצוואר/ בית החזה. זווית אף פראית? ....איפה??? לא נראה לי טריויאלי בכלל. נפילת האף החדה מגיע ממש בסוף כשהגלשן נבלם בין העצים.

מסתבר שיש פה עוד כמה סוכנים

שקטים בעולם שאף אחד לא שומע עליהם. בסוף כולם נחשפים, ראו מקרה ניו זילנד...

למעלה