Bad Brains - Universal Peace.

IDNTFS

New member
Bad Brains - Universal Peace.

בתכלס, "אזרחי העולם הגדול", "דילמה - להתגייס או לא להתגייס", אסון בשלישי, "זהירות - שורפים הומואים בהופעת רגאיי", "יש הופעות" - כל החרא הזה מעניין את הקצה של הזיבי. מה שחשוב עכשיו, זה שעומד לצאת תקליט חדש ל-Bad Brains עם ההרכב המקורי (זה אומר ש-H.R. שר, ולא ה-Israel Zelobishvilli ההוא שהחליף אותו). את השיר Universal Peace מתוכו אפשר להוריד כאן, אם מישהו בכלל רוצה. עכשיו, זה אפילו לא שיר כזה מפוצץ - H.R. נשמע רדום, והחצי השני של השיר הוא בכלל איזה breakdown ממש וויגרי ומגעיל, אבל זה עדיין יותר חשוב, מעניין ונפלא מ"אזרחי העולם הגדול", "דילמה - להתגייס או לא להתגייס", אסון בשלישי, "זהירות - שורפים הומואים בהופעת רגאיי", "יש הופעות", וכו.

את...

...התקליט הבכורה של Criminal Damage מלפני איזה שנה יצא לך שמוע? זה רטרו והכל, אבל התקליט פאנק סטייל בריטניה-של-תאצ'ר הכי טוב ששמעתי שנים. טוב, נו, ברור חוץ מ-No Hope For The Kids... יש לי כאן גם איזה סינגל של Voetsek מלפני שנתיים או משהו שהוא די רוצח סגנון Accused פוגשים את No Comment או משהו כזה. אם גולן שם בקליפורניה הוא יכול לבדוק את החבר'ס, בטוח שווה לו יותר מליראות איחוד של Earth Crisis. בנוגע ל-Bad Brains, אני חשבתי שאפילו "I against I" לא היה כזה להיט חוץ משיר הנושא (שהוא באמת לא יאומן, אבל בתכל'ס שיר ישן שלהם) ועוד איזה אחד או שתיים, אז מה הסיכוי שייקלעו שוב? מזל שלפחות הקליטו מלא דמויים, כך שתמיד יש משהו ישן-חדש שלהם לשמוע. אה, אתה אוהב הרדקור ישן מניו יורק, מה אתה אומר על Damage? אתמול שמעתי שוב את ההופעה חיה ואין מה להגיד, זה התקליט בהופעה חיה הכי טוב אי פעם יחד עם "pissed and proud" של Peter & The Test Tube Babies, ה-Live & Loud של Cocksparrer והזה של The Lewd. אני חושב דיברנו על זה כאן, אבל ה-"sins of our fathers" של Damage משתין בקשת על כל ה-Agnostic front ובטח ש-Warzone ו-Sick of it all. ועוד תקליט מניו יורק שלא מקבל את הכבוד הראוי זה bad dirty hate של ה-Nihilistics שבעניי מוצלח יותר מהראשון ומהסינגלים. מילים קצת ג'י ג'י אלין אבל מוסיקלית חזקים הרבה יותר מרוב החומר של ההוא. ועוד תקליט פאנק מסוף שנות ה-80 שלא התאים כל כך למה שעשו אז בארה"ב ולא זכה לשום הכרה אבל עדיין בן אלף זונות זה never give in של Half Life מפיטסבורג, שזה מזכיר פאנק והרדקור ישנים עם קצת Exploited תקופת death before dishonor (שאני דווקא לא הכי אוהב, אצלם זה עובד טוב יותר). יאללה, זרוק אתה כמה המלצות, או אולי מישהו אחר שיש לו טעם מוסיקלי נגלגל כאן איזה משהו.

nervy river

New member
קלאסי וחדש בהרדקור המהיר

neurot records הוציאו מחדש את הדיסק של Christ On Parade - Sounds Of Nature להקה ודיסק בכורה חדש מ2007. Trap Them - Sleepwell Deconstructor הרדקור חסר מעצורים וזועם מסיאטל באוירה של בוסטון. we are individuals that have lived for distortion. for expression. we are not your desperate youth with nothing to say and nowhere to go. we don't shut our eyes. we don't sleep because we don't fucking want to. we have an agenda. high concept for low tolerance. it will be ugly. it will be uncomfortable. we are trap them and you? we just broke down your front door, and we're going to put our art right in your fucking face. this is final. this is seizure.

ר י י ך

New member
...

"we just broke down your front door, and we're going to put our art right in your fucking face." מצטער ערן (ועמית, שהמליץ לי על זה) אבל מישהו כאן צריך לקבל בדחוף איזה "כפת מציאות", כמושאומרים.

Christ On Parade

כן, אחלה תקליט באמת, חבל שלא יצא על ויניל. פאסהד הכלב הזה הוציא רק עותקים לו ולחבר'ה שלו ולך תמצא עותק. אבל התקליט השני, The mind is a terrible thing to waste, הוא אפילו יותר טוב, כמו גירסה מהירה יותר ל- Frankenchrist או התשובה האמריקאית הפחות פסיכוטית ל -Rudimentary Peni.

Rammer

New member
זה כזה טוב

כל-כך טוב. אי אפשר לתאר במילים, לא יוצא פשוט זה יותר מידי טוב. הריפים, המילים (איזה מילים אללא יסתור), הכל פשוט נכון. איזה להקה בת זונה. היית צריך לשים את המילים של ג'ושוע בראון זה נראה לי אחד השירים היותר מושלמים שנכתבו אי פעם

IDNTFS

New member
אני שמח שאני לא היחיד...

שחושב על "I Against I" בתור התקליט הטוב האחרון שלהם, ולא בתור "אההה.... אההה!!!! יצירת אמנות!!!!!", כמו הרוב. אבל אני גם מעדיף את ההקלטות של R.O.I.R. על "Rock For Light", שהוא בן זונה, אבל יותר מדי נקי, מהיר (שזה לא תמיד יותר טוב), ו-echo-אי וחסר עומק ביחס לקודם. כשאני שומע את "Rock For Light" אני מדמיין שאני רואה את Bad Brains מופיעים מולי ב"בארבי", אבל כשאני שומע את ה-self titled, אני חושב על חושך, חוף שקמונה בלילה וחדר החזרות של המפ"ח. מה שכן, אני בטוח שתשמח לקבל ממני את הלינק הזה, שבו יש גרסא של "The Regulator" עם סיד מאקריי על המיקרופון. בהופעות ביום שישי ציפתה לי הפתעה מגניבה, כשראיתי שמישהו מוכר בדיסטרו שלו את התקליט האחרון (נראה לי) של Out Cold הפטישים, "Goodbye Cruel World". צירוף מקרים אדיר, כי חשבתי עליהם הרבה בזמן האחרון, ולפני חדשיים דחסתי את התקליט הראשון שלהם לתוך נגן ה-MP3, ומאז אני שומע אותו כל פעם שאני יוצא מהבית. למי שלא מכיר, Out Cold נשמעו כמו Poison Idea כשכולם נשמעו כמו Bold בסוף שנות ה-80, וגם לאורך שנות ה-90 וה-2000, כשהטרנדים השתנו עוד מאתיים פעם. חוץ מהראיון איתם בגליון של Suburban Voice שזרוק אצל גוצי בחדר, לא כ"כ ראיתי דיבורים עליהם, או אזכורים של השם שלהם בשום מקום. באסה, אחת הלהקות הכי טובות שאני מכיר מהשנים האחרונות. אז "Goodbye Cruel World" נשמע כבר קצת עייף מבחינת הכתיבה של השירים, אבל התקליט הראשון שלהם ("Out Cold"), ומה שבא אחריו מקשים עליי לשבת בשקט על הכסא באוטובוס צפוף בדרך לעבודה בערך כמו כל הגדולים. נ.ב.: איכשהו, כל פעם שאני ממליץ על משהו באינטרנט אני לא מרגיש שלם עם זה, ומתכונן לאכזבה שתגיע בקרוב, כשאני אראה את השמות של כל הלהקות האלה תחת "מוזיקה שאני אוהב/ת" באיזה בלוג יחד עם "Alien Ant Farm".

gorecore

New member
אלוהים יודע...

שאני לא חסיד גדול של כלום, אבל את Voetsek ראיתי בברקלי לפני חודשיים וחצי ככה, כשהם הופיעו עם עוד כל מיני סוג ז'-נים מהסביבה. יש שם כוח נשי מוביל בלהקה, אבל המוסיקה חלשה...הבאסה של הערב: סטרייט אדג' קגר ביטלו, וזו, חבר, להקה ששווה לשמוע. לא שום אקיוזד וגם לא נו קומנט, טירלולים עד חצות והאי ידיעה אם השם הוא פארודיה או מה.... אבל החבר'ה סבבה, וזה הקו התחתון.

שמעתי ורשמתי לעצמי

נבדוק את עניין של להקת חבית הבירה. צריך גם לבדוק אם זה יעבוד טוב כאן, למה מה שנשמע רוצח בעמק הסיליקון ובעמק החולה לא תמיד נשמע אותו הדבר בבירת הנחושת האירופאית לשעבר. בנוגע ל-Out Cold, אני מסכים אם כי לא שמעתי את הדברים האחרונים. בזמנו, כשהיה לי דיסטרו צנוע, ניסיתי למכור את אריך הנגן השני והשלישי שלהם אבל זה לא ייצר כזה עניין בקרב עם ישראל ובסוף התקמבנתי על איזה טרייד אם עותקי הספייר. לא הבנתי איך אפשר לאהוב את להקות הסטריית אדג' ה"צ'גה צ'גה" שרוב חברי אהבו באמצע שנות ה-90 ולא את Out Cold או את Voorhees שבאו עם אותו רעיון, ולמרות שלא היו מבוסטון (הם אפילו היו אוהדי ניוקסל) עשו את זה בצורה מושלמת. בכל אופן, נתת לי סיבה ללכת ולהקשיב להם שוב. לפני כמה ימים קיבלתי עותק של ההוצאה המקורית של "NYC the way it is" (מישהו החליף את זה ועוד תקליט באותה הרמה תמורת הסינגל של AFI ו-Heckle) ובחוברת, שלא נכללה בהוצאות המאוחרות,יש בדף של YDL את הסמל של "רוק נגד קומוניזם" ואפילו תודה ל-Ian Stuart! בכל אופן, חשבתי שזה מפתיע. אני לא חסיד גדול של להקות "כוח לבן" ורובם נשמעו לי תמיד חלשות מאוד מבחינה מוסיקלית, אני חושב שהלהקה הנאצית היחידה שמנגנת פאנק טוב פלוס זה Brutal Combat הצרפתית. יש למישהו מה לאוסיף או להמליץ בנוגע לעניין הזה?

gorecore

New member
Voorhees

גדולים. עשו את הקטע כמו שצריך, אפילו עם סאונד קריפטיק סלוטר שכזה. הארדקור עם טיפה פאוורווילנס, הצ'גות הן רק עניין שולי, סולן קורע סדינים....האלבום "13" פשוט מעולה. ולמה אנשים מדורהם אוהדים את ניקאסל? בבירת הנחושת האירופאית לשעבר, הדברים נשמעים יותר טוב. זו רק תחושה לא מבוססת. ועמק הסיליקון זה בצד השני, בסן פרנסיסקו, טפו.

כן, אני יודע...

...אבל חשבתי שאם אנ יכתוב עמק סן פרננדו יחשבו שאני רומז משהו לגבי סוג העבודות שקיבוצניקים עושים שם וזה עשוי לפגוע במוניטין הכללי שלנו. כן, Voorhees הפכו ליותר פאוור ויולנס עם השנים והאמת שאני אוהב גם את הפזה הזאת שלהם, אם כי הסינגל הראשון (ההרדקור מבוסטון הכי טוב שנעשה מחוץ לבוסטון) קורע את הכל. אין לי מושג למה אהדו את ניוקסל, אני חושב שאז הם היו טובים או משהו, אבל הם אכן לבשו חולצות שלהם בהופעה ובאנגליה, כמו בארגנטינה וכל מדינת כדורגל שמכבדת את עצמה, אנשים לא סתם לובשים חולצות של קבוצות.

Detox

כל אחד בפאנק רוצה להיות מקורי ולייחד את עצמו עם כמה להקות שכיביכול רוב האחרים לא מכירים (אבל בצורה פאראדוקסאלית, וזה יאמר לזכותנו, באותו הזמן גם לשתף אחרים בעניין) או לא אוהבים. וגם אם לא נעים להרוס, תמיד יש מישהו שמכיר ואוהב אפילו יותר ממך את מה שאתה מדבר עליו, במיוחד בהרדקור אמריקאי ישן. אבל באמא שלי, אני לא מכיר אף אחד חוץ ממני שאוהב אתDetox, להקה מקליפורניה שפעלה בין 1983-1988. אפשר להגיד שיש לזה כמה סיבות: לאוזן בלתי מאומנת, הם עלולים להשמע כמו סוג הלהקות שיעלו אחרונים בהופעה, כאשר הלהקה שכולם באו ליראות כבר קיפלה את הציוד מזמן וכולם בחוץ שוברים בקבוקי בירה איזה חצי שעה או אפילו כבר בדרך הביתה בלי זאתי ששמו עליה עין. בדיוק אז Detox ינגנו בשביל עוד שתי חברים שלהם ובעל המועדון שבסוף יכבה עליהם את ה-PA ויזרוק אותם החוצה. מה גם שהתקליט השני שלהם we dont like you neither כולל שיר אחד שהוא באורך חצי שעה, יענו צד שלם של תקליט. זה לדעתי השיר הארוך ביותר של להקת פאנק בשנות ה-80. והקטע שהוא שיר טוב אחושרמוטה. והצד השני הוא גם מעולה, בסגנון Nip Drivers יחד עם Decry או משהו כזה, אבל יותר איטי ובטריפ רעעעע. התקליט הראשון, start...finish הוא גם טוב, אם כי קצת חסר כיוון לעומת השני. יש להם איזה סינגל בשם beer gods שאף פעם לא שמעתי או אפילו ראיתי תמונה שלו - זה גם תקליט הפאנק היחיד שלא הצלחתי למצוא ב-soulseek.

Detox

כל אחד בפאנק רוצה להיות מקורי ולייחד את עצמו עם כמה להקות שכיביכול רוב האחרים לא מכירים (אבל בצורה פאראדוקסאלית, וזה יאמר לזכותנו, באותו הזמן גם לשתף אחרים בעניין) או לא אוהבים. וגם אם לא נעים להרוס, תמיד יש מישהו שמכיר ואוהב אפילו יותר ממך את מה שאתה מדבר עליו, במיוחד בהרדקור אמריקאי ישן. אבל באמא שלי, אני לא מכיר אף אחד חוץ ממני שאוהב אתDetox, להקה מקליפורניה שפעלה בין 1983-1988. אפשר להגיד שיש לזה כמה סיבות: לאוזן בלתי מאומנת, הם עלולים להשמע כמו סוג הלהקות שיעלו אחרונים בהופעה, כאשר הלהקה שכולם באו ליראות כבר קיפלה את הציוד מזמן וכולם בחוץ שוברים בקבוקי בירה איזה חצי שעה או אפילו כבר בדרך הביתה בלי זאתי ששמו עליה עין. בדיוק אז Detox ינגנו בשביל עוד שתי חברים שלהם ובעל המועדון שבסוף יכבה עליהם את ה-PA ויזרוק אותם החוצה. מה גם שהתקליט השני שלהם we dont like you neither כולל שיר אחד שהוא באורך חצי שעה, יענו צד שלם של תקליט. זה לדעתי השיר הארוך ביותר של להקת פאנק בשנות ה-80. והקטע שהוא שיר טוב אחושרמוטה. והצד השני הוא גם מעולה, בסגנון Nip Drivers יחד עם Decry או משהו כזה, אבל יותר איטי ובטריפ רעעעע. התקליט הראשון, start...finish הוא גם טוב, אם כי קצת חסר כיוון לעומת השני. יש להם איזה סינגל בשם beer gods שאף פעם לא שמעתי או אפילו ראיתי תמונה שלו - זה גם תקליט הפאנק היחיד שלא הצלחתי למצוא ב-soulseek.

למעלה